کبد
-
Heli
این سوال قبلا هم تو انجمن ذکر شد که کبد غده است یا نه میشه لطف کنید سوال پاسخ خیلی سبز رو بفرستین
چون اون سوال بی جواب موند -
H Heli marked this topic as a question on
-
سلام کبد یاخته درون ریز داره نه اینکه غده درون ریز باشه
-
Mahan Xodayi 2 خب پانکراس هم یاخته های درون ریز داره (جزایر لانگرهانس) ولی غده درون ریز هم حساب میشه . درست نیست؟
-
@سمیه-صادقلو

زیر اون فسمت خط کشیدم منتها قانع کننده نیست چون
طبق شکل کتابی که خودش میگه ، کتاب گفته در شکل زیر تعدادی از غدد دستگاه درون ریز را میبینید

Heli
بله جواب خیلی سبز قانع کننده نیستش موافقم باهاتون -
Mahan Xodayi 2
آخه من ی جا خوندم بزرگترین غده بدن کبده؟ -
Mahan Xodayi 2 خب پانکراس هم یاخته های درون ریز داره (جزایر لانگرهانس) ولی غده درون ریز هم حساب میشه . درست نیست؟
Heli خب پانکراس رو طبق همون شکل نشون داده و لی درمورد کبد کتاب اشاره ای نکرده بجز اینکه فقط ی سری یاخته های درون ریز داره
الزاما هر یاخته درون ریزی اندام درون ریز نیست اما هر اندام درون ریزی دارای یاخته درون ریز هست.....من ی نکته بگم در فاگو من که دهم بودم نوشته بود کبد بزرگترین غده برون ریز متصل به لوله گوارشه اما فک کنم الان دیگه در نظر نمیگیریم این نکته رو ولی گوشه ذهنتون داشته باشینش
-
Mahan Xodayi 2
آخه من ی جا خوندم بزرگترین غده بدن کبده؟@سمیه-صادقلو اره سال دهم میگفتن بزرگترین غده برون ریز بده نه درون ریز که حاوی سلول های درون ریز هست
-
@سمیه-صادقلو اره سال دهم میگفتن بزرگترین غده برون ریز بده نه درون ریز که حاوی سلول های درون ریز هست
Mahan Xodayi 2
آها چوخ ممنون 🌈🙏🏻 -
Mahan Xodayi 2
آها چوخ ممنون 🌈🙏🏻@سمیه-صادقلو 🖤
-
@سمیه-صادقلو اره سال دهم میگفتن بزرگترین غده برون ریز بده نه درون ریز که حاوی سلول های درون ریز هست
Mahan Xodayi 2 به خاطر ترشح صفرا بزرگترین غده برونریزه؟
-
Mahan Xodayi 2 به خاطر ترشح صفرا بزرگترین غده برونریزه؟
Heli اینو زیاددبگه توضیح ندادن فقط ی اشاره کرده رفته شمام همینو بدونید و رد بشین انشالله دانشگاه علتشو میفهمیم
-
H Heli marked this topic as a regular topic on