پلیمر ها
-
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
- واکنش پلی مری شدن اتن را میتوان نوعی فرایند فیزیکی در نظر گرفت
لطفا اینم بگید
-
Sara_R سلام
اولی درسته
دومی غلطه ) چون هر ترکیبی که در زنجیرش 1 پیوند دوگانه کربن- کربن داشته باشه ( توی کتاب ما پلیمر شدن های الکنی رو بررسی کرده )سومی غلطه ) چون به مونومر ها در فشار بالا گرما میدیم و ساختارشون تغییر میکنه
-
Sara_R سلام
اولی درسته
دومی غلطه ) چون هر ترکیبی که در زنجیرش 1 پیوند دوگانه کربن- کربن داشته باشه ( توی کتاب ما پلیمر شدن های الکنی رو بررسی کرده )سومی غلطه ) چون به مونومر ها در فشار بالا گرما میدیم و ساختارشون تغییر میکنه
شهیده sh سلام ممنونم🌸
اولی رو غلط گرفته
چون گفته واحد تکرار شونده و مونومر یکی نیستن
دومی رو درست گرفته🤔
سومی رو درست گفتید
اما یهسوال
مگه اتن گازی نیست و پلی اتن جامد
خب این تیکش رو نمیتونیم تغییر فیزیکی گرفت؟ -
Sara_R سلام
اولی درسته
-
شهیده sh البته من فک کنم گزینه ۲ رو بد نوشتم
اونموقع نمیتونستم عکس بدم
اصلش اینه:

گزینه ۴ ِش
با این حساب الان به نظرتون مورد ۴ درسته؟Sara_R سلام. جواب گزینه ۲ هست.
چون واکنش دهنده ها در واکنش پلیمری شدن ، مونومر محسوب میشن نه واحد تکرار شونده.
بعد که پلیمر تشکیل شد ، تو ساختارش واحد های تکرار شونده داریم.گزینه ۴ مطمئن نیستم ولی مثل اینکه درسته. بنظرم کتاب هم همینو نوشته.
-
Sara_R سلام
اولی درسته
شهیده sh اولی غلط میشه. واحد تکرار شونده همون مونومر نیست که.
-
شهیده sh البته من فک کنم گزینه ۲ رو بد نوشتم
اونموقع نمیتونستم عکس بدم
اصلش اینه:

گزینه ۴ ِش
با این حساب الان به نظرتون مورد ۴ درسته؟Sara_R سلام . اون قسمت واحد تکرار شونده اشتباهه چون داخل پلیمر اسمش میشه واحد تکرار شونده
ولی گزینه 4 هم بنظرم اشتباهه چون هر ترکیبی درست نیست . باید یک دوگانه کربن کربن باشه تا توی فرایند بسپارش به یگانه تبدیل بشهتغییر فیزیکی با حالت فیزیکی فرق داره . شما دارید حالت رو میگید . و همین ک حالت فیزیکی تغییر کرده یعنی ساختارش عوض شده و تغییر فیزیکی حساب نمیشه
-
Farhan Honar
شهیده sh
ممنونم -
S Sara_R has marked this topic as solved on