ازمون نمونه دولتی قبول میشم؟🥲
-
سلام بچه ها
راستش من خیلی با انگیزه خوب سروع کردمولی از اسفند ب بعد اصن یجوری شده نمرات مدرسم ک هعی (مدرسه ما برای میانترما سخت میگیره ک نمره بچه ها پایین شه ک بترسن و بخونن )ولی این باعث شده من افثردگی و اضطراب بگیرم همشم میگم نکنه قبول نشم من تستای ۳۱ استانو خیلی خوب میزنم ولی مثلن واسه تستای ازمون میانترممون یه سوالایی داده بودن که الان به هبچی امید ندارم
فبول میشم یعنی ؟😭🥲
ط رو خدا کساییکه فبول شدید بگید چقد تلاش کردید -
سلام بچه ها
راستش من خیلی با انگیزه خوب سروع کردمولی از اسفند ب بعد اصن یجوری شده نمرات مدرسم ک هعی (مدرسه ما برای میانترما سخت میگیره ک نمره بچه ها پایین شه ک بترسن و بخونن )ولی این باعث شده من افثردگی و اضطراب بگیرم همشم میگم نکنه قبول نشم من تستای ۳۱ استانو خیلی خوب میزنم ولی مثلن واسه تستای ازمون میانترممون یه سوالایی داده بودن که الان به هبچی امید ندارم
فبول میشم یعنی ؟😭🥲
ط رو خدا کساییکه فبول شدید بگید چقد تلاش کردیدساجده محمودی سلام
اصلا چرا قبول نشی؟؟ یه آزمون ساده است که تو هم براش آماده شدی ، آزمون نمونه واقعا سخت نیست
آزمون هم آزمون مدرسه تون نیست که نگرانی داشته باشی فقط باید آرامش خودت را حفظ کنی و استرست را کنترل کنی که موفقیت در انتظارته
یادت نره خبرشو به ما هم بدی 😉💫 -
سلام بچه ها
فبول میشم یعنی ؟😭🥲
ط رو خدا کساییکه فبول شدید بگید چقد تلاش کردیدساجده محمودی
سلام وقتتون بخیر
اصلا شک نکن مزد تلاشاتو میگیری. آزمون نمونه واقعا سخت نیست اگر به کتاب درسیت کامل مسلط باشی و برای علوم و ریاضی هم زیاد تست کار کرده باشی نتیجه میگیری. من خودم با وجود اینکه همش میترسیدم چون رقیبا اکثرشون دوره اول هم نمونه و تیزهوشان بودن اما نتیجه گرفتم حتی بعد از ورود به مدرسه هم ترسایی که داشتم فهمیدم چقدر بیهوده بودن
اگر میتونی حتما یه کتاب درسنامه دار هم کار کن البته اگه معلماتون جزوه ندادن بهتون واسه نمونه،آخه گفتی امتحان تستی میگیرن. و در نهایت امیدوارم موفق باشی🌸استرس رو هم بنداز دور😅 -
سلام بچه ها
فبول میشم یعنی ؟😭🥲
ط رو خدا کساییکه فبول شدید بگید چقد تلاش کردیدساجده محمودی سلام صبحتون بخیر
اونقدرا هم سخت نیست که میگن و بنظر من اگه تست های ۳۱ استان رو مسلط باشین حله چون خودم فقط دوماه مونده به آزمون فقططط این کتاب رو خوندم و قبول شدم پس میتونین 🤞 -
سلام بچه ها
فبول میشم یعنی ؟😭🥲
ط رو خدا کساییکه فبول شدید بگید چقد تلاش کردیدساجده محمودی
سلام من نمی دونم شما از ششم به هفتم هستید یا نهم به دهم
اما من هر دوتا رو دادم
اول اینکه نا امید اصلا اصلا نبد باشید تا آخرین لحظه اصلان ناامید نباشید چون اگر نا امید بشید کنار می کشید و تلاش نمی کنید.
بعد هم اگر تست بزنید و رو کتاب مسلط باشید(برای دروس خوندنی)
خیلی خوب می تونید سوال ها جواب بدیدبرای علوم توصیه می کنم اگر امکانش رو دارید تیزهوشان خیلی سبز رو حتما کار کنید درسنامه شو رو حتما مسلط باشید و تست هاشم بزنید
برای آزمون هم سعی کنید رو اون مباحثی که تسلط بیشتری دارید بیشتر کار کنید و اینکه سر جلسه م حتما نیاز نیست هر سوالی از هر مبحثی دادن رو جواب بدید بلکه بگردید اون
مباحثی که بلدیدس. رو جواببدید که نمره منفی نگیرید. دیگه ماه آخر هم سعی کنید تست زمان دار خیلی بزنید به مقدار زیاد جداد کنید بزنید -
ساجده محمودی سلام صبحتون بخیر
اونقدرا هم سخت نیست که میگن و بنظر من اگه تست های ۳۱ استان رو مسلط باشین حله چون خودم فقط دوماه مونده به آزمون فقططط این کتاب رو خوندم و قبول شدم پس میتونین 🤞@دختر-بهار مرسی واقعا🥲♥️
-
ساجده محمودی
سلام وقتتون بخیر
اصلا شک نکن مزد تلاشاتو میگیری. آزمون نمونه واقعا سخت نیست اگر به کتاب درسیت کامل مسلط باشی و برای علوم و ریاضی هم زیاد تست کار کرده باشی نتیجه میگیری. من خودم با وجود اینکه همش میترسیدم چون رقیبا اکثرشون دوره اول هم نمونه و تیزهوشان بودن اما نتیجه گرفتم حتی بعد از ورود به مدرسه هم ترسایی که داشتم فهمیدم چقدر بیهوده بودن
اگر میتونی حتما یه کتاب درسنامه دار هم کار کن البته اگه معلماتون جزوه ندادن بهتون واسه نمونه،آخه گفتی امتحان تستی میگیرن. و در نهایت امیدوارم موفق باشی🌸استرس رو هم بنداز دور😅Mehrsa 14 مرسییی🥲💗
-
ساجده محمودی سلام
اصلا چرا قبول نشی؟؟ یه آزمون ساده است که تو هم براش آماده شدی ، آزمون نمونه واقعا سخت نیست
آزمون هم آزمون مدرسه تون نیست که نگرانی داشته باشی فقط باید آرامش خودت را حفظ کنی و استرست را کنترل کنی که موفقیت در انتظارته
یادت نره خبرشو به ما هم بدی 😉💫z Gheibi مرسی از انرژیت🥲🫂