زیست شناسی یازدهم فصل 1
-
سلام خسته نباشید ایا قشر مخ به ماهیچه ی صاف پیام می فرستد؟ اگه پاسخ بدید بزرگی کرده اید ؟
-
سلام، ماهیچههای صاف غیرارادی هستن ولی تو کتاب نوشته قشر مخ مسئول انجام کارهای ارادیه.
-
سلام خسته نباشید ایا قشر مخ به ماهیچه ی صاف پیام می فرستد؟ اگه پاسخ بدید بزرگی کرده اید ؟
-
Ali Aghdam در زیست شناسی یازدهم فصل 1 گفته است:
سلام خدمت شما .ببینین همون طور که تو فصل تنظیم عصبی مطالعه کردین میدونین که قشر مخ در انجام کارهای اگاهانه نقش داره مثلا الان شنا خودتون با اراده ی خودتون دارین ماهیچه دستتون رو برای نوشتن به حرکت در میارین و این عمل تحت کنترل قشر مخ هست ولی ماهیچه های صاف مثل ماهیچه های طولی و حلقوی روده شما اصلا نمیتونین به صورت ارادی اونارو به حرکت در بیارین یا ماهیچه قلبتون در نتیجه این دو تا ماهیچه فعالیتشون تحت تاثیر قشر مخ نیست و ارادی هم نیست .
-
سلام از کسانی که پاسخ دادند ممنونم ولی نمی دونم چرا یکم برای من مبهمه
-
خواهش میکنم کجاش دقیقا مبهمه بگین بیشتر توضیح بدم براتون این جا برای رفع اشکاله هر جا مبهمه بگین
-
معذرت می خوام مزاحم می شم یه سوال هم دارم هیپوتالاموس مستقیما می تونه تعداد ضربان قلب را تنظیم کنه؟
-
خواهش میکنم کجاش دقیقا مبهمه بگین بیشتر توضیح بدم براتون این جا برای رفع اشکاله هر جا مبهمه بگین
قشر مخ پردازش نهایی همه اطلاعات ورودی به مغز ا انجام می ده این اطلاعات برای ماهیچه ی صاف تمی تونه باشه؟
-
سلام خدمت شما .ببینین همون طور که تو فصل تنظیم عصبی مطالعه کردین میدونین که قشر مخ در انجام کارهای اگاهانه نقش داره مثلا الان شنا خودتون با اراده ی خودتون دارین ماهیچه دستتون رو برای نوشتن به حرکت در میارین و این عمل تحت کنترل قشر مخ هست ولی ماهیچه های صاف مثل ماهیچه های طولی و حلقوی روده شما اصلا نمیتونین به صورت ارادی اونارو به حرکت در بیارین یا ماهیچه قلبتون در نتیجه این دو تا ماهیچه فعالیتشون تحت تاثیر قشر مخ نیست و ارادی هم نیست .
sarvin Piri سلام دبیر مون ی جمله خوبی گفتن
همه ی انعکاس ها(غیر ارادی)در قشر مخ هستند اما در قشر مخ تمام انعکاس ها نیست
شاید جمله مرموز هسولی مفهمونه ک ارادی داریم و غیر ارادی در قشر مخ
-
رسول موسی زاده در زیست شناسی یازدهم فصل 1 گفته است:
سلام .قشر مخ محل فعالیت های اگاهانه هست الان چطور انعکاس ها که غیر اردی ان اونجا انجام میشن.و فک نکنم جمله درستی باشه
-
سلام وقت بخیر این متن چرا غلطه ؟ همواره قطر عمودی عدسی برایدیدن اجسام دور افزایش نمیابد
-
رسول موسی زاده در زیست شناسی یازدهم فصل 1 گفته است:
سلام .قشر مخ محل فعالیت های اگاهانه هست الان چطور انعکاس ها که غیر اردی ان اونجا انجام میشن.و فک نکنم جمله درستی باشه
sarvin Piri ببین دقیقا منظورش هم ارادی هم غیر ارادی اما جمله رو با غیر ارادی گفته ک گول زننده باشه
-
این پست پاک شده!
-
Ali Aghdam
از قشر مخ نورورن های حرکتی به بدن پیام ارسال می کنند هم اعصاب خود مختار و هم اعصاب پیکری هردو جزو نورون های حرکتی هستند در نتیجه از قشر مخ هم میشه پیام های غیر ارادی ارسال بشه