شانس قبولی پزشکی؟
-
من پشت کنکوریم. پارسال بخاطر مسائلی از جلسه کنکور غیبت کردم اونموق ۷۰درصد دوازدهم و یازدهم رو خونده بودم بعلاوه کل دهم. بعدش از آبان ماه دوباره شروع کردم به خوندن و تا امروز پایه رو بجز ۳فصل آخر زیست یازدهم و فصل آخر شیمی یازدهم، خوندم و از دوازدهم چیزی نخوندم. بنظرتون تو این دو ماه آخر میتونم به قبولی پزشکی امیدوار باشم؟ میتونم روی دوازدهم، که یکسال پیش خوندم حساب کنم؟
-
من پشت کنکوریم. پارسال بخاطر مسائلی از جلسه کنکور غیبت کردم اونموق ۷۰درصد دوازدهم و یازدهم رو خونده بودم بعلاوه کل دهم. بعدش از آبان ماه دوباره شروع کردم به خوندن و تا امروز پایه رو بجز ۳فصل آخر زیست یازدهم و فصل آخر شیمی یازدهم، خوندم و از دوازدهم چیزی نخوندم. بنظرتون تو این دو ماه آخر میتونم به قبولی پزشکی امیدوار باشم؟ میتونم روی دوازدهم، که یکسال پیش خوندم حساب کنم؟
Nahid Bahrami سلام وقت بخیر
کیفیت مطالعه همیشه اولویت داره نسبت به کمیت
اینکه شما خودتون رو وادار کنین که توی این دوماه کل دوازدهم رو بخونین درست نیست
شما می تونین حداکثر تا ۱۵ الی ۲۰ خرداد پیش روی داشته باشین و بعد شروع کنین به جمع بندی و مرور
مثلا برای درس زیست شناسی شما تا الان تقریبا کل بدن انسان رو خوندین(به جز فصل۷)
پس اگه خواستین بازم پیش روی داشته باشین بهتره یا مباحث گیاهی رو بخونین یا اینکه فصل ۱و۲و ۵ و۶ دوازدهم
فصل ۳و۴ رو نگفتم چون زمان بیشتری می خواد و مباحثش یه مقدار سخت تره
کلا سعی کنین روی مباحثی که نقطه قوت تون هس حساب کنین مثلا بین همین مباحث گیاهی و فصل های دوازدهم که گفتم هر کدوم که بیشتر مسلط هستین رو انتخاب کنین
برای شانس قبولی پزشکی هم که گفتین ببینید الان نمیشه قطعی جواب داد ولی باتوجه به اینکه شما پایه خوبی دارین و شروع از صفر نیستین می تونین امید داشته باشین چون امسال هم شاهد افزایش ظرفیت هستیم -
خیلی ممنونم از وقتی ک گذاشتین و پاسخ کاملتون
-
خیلی ممنونم از وقتی ک گذاشتین و پاسخ کاملتون
Nahid Bahrami خواهش میکنم
-
Nahid Bahrami مگه کسی که غیبت کنه مجاز بوده ثبتنام کنه مجددا به کنکور؟!
به من همیشه میگفتن باید دوسال بگذره😕 -
Nahid Bahrami سلام وقت بخیر
کیفیت مطالعه همیشه اولویت داره نسبت به کمیت
اینکه شما خودتون رو وادار کنین که توی این دوماه کل دوازدهم رو بخونین درست نیست
شما می تونین حداکثر تا ۱۵ الی ۲۰ خرداد پیش روی داشته باشین و بعد شروع کنین به جمع بندی و مرور
مثلا برای درس زیست شناسی شما تا الان تقریبا کل بدن انسان رو خوندین(به جز فصل۷)
پس اگه خواستین بازم پیش روی داشته باشین بهتره یا مباحث گیاهی رو بخونین یا اینکه فصل ۱و۲و ۵ و۶ دوازدهم
فصل ۳و۴ رو نگفتم چون زمان بیشتری می خواد و مباحثش یه مقدار سخت تره
کلا سعی کنین روی مباحثی که نقطه قوت تون هس حساب کنین مثلا بین همین مباحث گیاهی و فصل های دوازدهم که گفتم هر کدوم که بیشتر مسلط هستین رو انتخاب کنین
برای شانس قبولی پزشکی هم که گفتین ببینید الان نمیشه قطعی جواب داد ولی باتوجه به اینکه شما پایه خوبی دارین و شروع از صفر نیستین می تونین امید داشته باشین چون امسال هم شاهد افزایش ظرفیت هستیمM Abbassi میدونم یکم دور از موضوع است
ولی اگر کسی بخواد از الان برای کنکور 1401 و امتحانای نهایی بخونه ، ( کسی که در سطح متوسطه ولی سال 12 اش رو اصلا سر کلاسا نرفته ) میتونه حداقل 4000 یا 6000 از رشته تجربی بیاره ؟
در مورد منابع هم راه ابریشم و چند تا کتاب تست خوب هست