IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست زیست (۹)
-
Farhan Honar سلام به نظرم ب درسته
الف و ج غلطه
د نمیدونم -
Farhan Honar گزینه 2 و مورد الف و د غلطه چون وقتی ساخت دوک مهارشده حرفی ازتقسیم نباید بزنه چون G2نمیزاره ولی مورد ب که مربوط به Sهست مشکلی نداره و ج هم مشکلی نداره چون اون رناتن ها پروتئین های ترشحی میسازن و دلیلی نداره که فعالیتشون کاهش پیداکنه
-
فاطمه سالیکندی د رو غلط گرفتید؟
-
Matin Mousavi 1 درسته...جمله نمیخونه....
احتمالا الف و ج غلطه.... -
فاطمه سالیکندی چرا تقسیم مگه کل مراحلش وابسته به دوکه؟؟؟ د رو چرا غلط گرفتین؟؟
-
فاطمه سالیکندی فک کنم تقسیم انجام میشه ولی کروموزوم ها جدا نمیشن
-
Matin Mousavi 1 بله چون اصن تو تقسیم نمیره البته من منظورم گزینه 2 بود اشتباهی نوشتم 3
مورد الف و دغلطه -
راستی یه چیز دیگه. مگه در G2 نقطه وارسی نداریم؟ پس وقتی پروتئین های سازنده دوک تشکیل نشه اصلا اجازه تقسیم رو نمیده. حالا د داره در مورد ناقص بودنش صحبت میکنه. به نظرتون به این دلیل د هم غلط نیست؟؟
-
Matin Mousavi 1 آها بله ینی اصن اجازه ورود به تقسیم رو نمیده
-
Faez Fateminia بله دیگه چون نقاط وارسی کارشون اینه که ببینن تمهیدات مرحله بعد اندیشیده شده یا نه. مثل نقطه وارسی S که اگه DNA مشکل داشته باشه میره تو G0
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 افرین سوال سرکاریه همش غلطه:/
-
Mahan Xodayi 2 نه دیگه مورد ب در S رخ میده که اصلا قبل از G2 هست
-
Matin Mousavi 1 پس میشه ۳ فقط ب درسته
-
Faez Fateminia آره احتمال زیاد
-
Matin Mousavi 1 مورد ب اره قبل جی دوعه سوال یادم رف فک کردم همش برا دورعه تقسیمه
-
-
Farhan Honar حالا جواب چیه؟
-
تحلیل تون در مورد گزینه ۴ چیه؟
-
Farhan Honar غلطه؟