فشار 7 |:
-
سلام وقت بخیر
دوستان میشه محبت کنید این تستو توضیح بدید راستش من فقط 4 تا کفه پیدا میکنم .... درست سوالو متوجه نشدم /: منظورش از 5 کف و سقف چیه ؟
جواب گزینه 1

تجربیا ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام وقت بخیر
دوستان میشه محبت کنید این تستو توضیح بدید راستش من فقط 4 تا کفه پیدا میکنم .... درست سوالو متوجه نشدم /: منظورش از 5 کف و سقف چیه ؟
جواب گزینه 1

تجربیا ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401@mitra-ism-rahmani

منظورش 5 تا سطح هست
که 2 تاش سقف و 3 تاشم کفه
جوابش هم واضحا میشه یک ...چون هرچه عمیق تر میشیم فشار زیادی تحمل میکنن سطح ها و از اونجایی که گفته مساحت سطح ها یکی هست پس اونی که در عمق بیشتری هست باید نیروی بیشتر بهش وارد بشه -
سلام وقت بخیر
جواب گزینه 1

تجربیا ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401@mitra-ism-rahmani

منظورش 5 تا سطح هست
جوابش هم واضحا میشه یک ...چون هرچه عمیق تر میشیم فشار زیادی تحمل میکنن سطح ها و از اونجایی که گفته مساحت سطح ها یکی هست پس اونی که در عمق بیشتری هست باید نیروی بیشتر بهش وارد بشه -
@mitra-ism-rahmani

منظورش 5 تا سطح هست
جوابش هم واضحا میشه یک ...چون هرچه عمیق تر میشیم فشار زیادی تحمل میکنن سطح ها و از اونجایی که گفته مساحت سطح ها یکی هست پس اونی که در عمق بیشتری هست باید نیروی بیشتر بهش وارد بشهعلیرضا تمدنی متوجه شدم ممنون :comet:
الان توی همین شکل اگه بخوام مقدار فشار روی سطح e را حساب کنم باید فقط به چگالی و شتاب ثقل را در ارتفاعش ضرب کنم دیگه به شکلش ربطی نداره ؟ -
_ _Mitra_ has marked this topic as solved on
-
علیرضا تمدنی متوجه شدم ممنون :comet:
الان توی همین شکل اگه بخوام مقدار فشار روی سطح e را حساب کنم باید فقط به چگالی و شتاب ثقل را در ارتفاعش ضرب کنم دیگه به شکلش ربطی نداره ؟@mitra-ism-rahmani
فشار وارد بر e طبق اطلاعات مسئله:
3pgL