فیزیک اقای کازرانیان!
-
سلام
به نظر من اقای کازرانیان بهترن
بیشتر تلاش میکنن تا مفهمومی یاد بگیرن بچه ها و با یاد گیری مفهومی یادگیری فرمول دیگه کاری نداره
پیشنهاد میدم اقای کازرانیان رو دنبال کنید -
ناطق1
اگه منظورتون فیزک سومه که ایشون پایه رو گذاشتن که بچه ها فرمول ها و مفاهیم پایه رو بلدند
بایه نگاه به کتاب این مفاهیم به دست میاد
به نظرم خلاصه کار نکردن
شما برای این مباحث از اقای طلوعی استفاده کنید -
satii درس هایی مثل فشار و گرما و نور هندسی (و کار و انرژی یکم) رو میگم وگرنه پیش و سومش خوب بود
-
من هم طلوعی رو دیدم اما چون خیلی فرمولیه نتونستم باهاش کنار بیام . به نظرم کازرانیان مفهومی تر درس میده اما درس های پایه ای مثل فشار و گرما و نور هندسی رو خلاصه وار گفته و تمرین هاش هم پراکنده است . من که نمی دونم چه کنم ؟؟؟؟!!!!
ناطق1 در فیزیک اقای کازرانیان! گفته است:
من هم طلوعی رو دیدم اما چون خیلی فرمولیه نتونستم باهاش کنار بیام . به نظرم کازرانیان مفهومی تر درس میده اما درس های پایه ای مثل فشار و گرما و نور هندسی رو خلاصه وار گفته و تمرین هاش هم پراکنده است . من که نمی دونم چه کنم ؟؟؟؟!!!!
ممنون از جوابت عیزم(:
اره هم فرمولیه همم یجوریه خابت میگیره اصلن نمیتونم ارتباط برقرار کنم باهاشون/: برای منکه پایه فیزیکم ضعیفه باید مفهومی کار بشه):
خب الان اقای کازرانیان مثال زیاد حل میکنن!؟ سطح سوالایی که میگن چطوره؟ -
سلام
بیشتر تلاش میکنن تا مفهمومی یاد بگیرن بچه ها و با یاد گیری مفهومی یادگیری فرمول دیگه کاری نداره
پیشنهاد میدم اقای کازرانیان رو دنبال کنیدsatii در فیزیک اقای کازرانیان! گفته است:
سلام
پیشنهاد میدم اقای کازرانیان رو دنبال کنیدممنون
خیلیا گفتن استاد طلوعی
میترسیدم با اقای کازرانیان نتیجه نگیرم): -
@zahra-m1999 در فیزیک اقای کازرانیان! گفته است:
منم بین این دو استاد موندم کدوم بهتره واقعا ،؟؟؟؟؟؟
منکه با اقای طلوعی کنار نیومدم/:
اگه با اقای کازرانیانم کنار نیام باید برم کلاس بگیرم دیگ/:
ولی تدریس کازرانیان رو دیدم یکم خوشم اومد -
@zahra-m1999 در فیزیک اقای کازرانیان! گفته است:
منم بین این دو استاد موندم کدوم بهتره واقعا ،؟؟؟؟؟؟
منکه با اقای طلوعی کنار نیومدم/:
اگه با اقای کازرانیانم کنار نیام باید برم کلاس بگیرم دیگ/:
ولی تدریس کازرانیان رو دیدم یکم خوشم اومد