دوره جنسی در زنان
-
با سلام خدمت دوستان آلایی ، یه سوالی برام پیش اومده !
.
.
کتاب گفته که : این دوره با قاعدگی شروع میشود که در آن دیواره داخلی رحم همراه با رگ های خونی تخریب و مخلوطی از خون و بافت های تخریب شده از بدن خارج میشود
.
میشه لطفا تمام این بافت های تخریب شده رو نام ببرید ؟ مثلا چه بافت های از بدن خارج میشه ؟ -
F Foruhar marked this topic as a question on
-
سلام بافت های تخریب شده مویرگ های اون قسمته که شامل بافت پیوندی و بافت پوششی هست همچنین فک میکنم بافت پوششی داخلی ترین دیواره رحم ریزش داره که اونم بافت پوششی هست
-
Mahan Xodayi 2 در دوره جنسی در زنان گفته است:
سلام بافت های تخریب شده مویرگ های اون قسمته که شامل بافت پیوندی و بافت پوششی هست همچنین فک میکنم بافت پوششی داخلی ترین دیواره رحم ریزش داره که اونم بافت پوششی هست
آره منم که یکم تحقیق کردم همینه
و نکته ریزش اینه که بافت پوششی رگ های خونی سنگ فرشی تک لایه هستش ولی دیواره داخلی رحم (آندومتر) بافت پوششی استوانه ای تک لایه !
.
فقط یه سوالی پس اگر تو تستی گفت تخریب ، شبکه ای از رشته های پروتئینی و گلیکوپروتئینی... درسته دیگه ؟؟؟
.
و اینکه چون دیواره داخلی رحم مُژک داره میتونه با مُژک ترکیب کنه ؟؟.
با بافت پیوندی رگ های خونی هم ترکیب میکنه دیگه درسته ؟ -
و نکته ریزش اینه که بافت پوششی رگ های خونی سنگ فرشی تک لایه هستش ولی دیواره داخلی رحم (آندومتر) بافت پوششی استوانه ای تک لایه !
.
فقط یه سوالی پس اگر تو تستی گفت تخریب ، شبکه ای از رشته های پروتئینی و گلیکوپروتئینی... درسته دیگه ؟؟؟
.
و اینکه چون دیواره داخلی رحم مُژک داره میتونه با مُژک ترکیب کنه ؟؟.
با بافت پیوندی رگ های خونی هم ترکیب میکنه دیگه درسته ؟@Allen-Gamer در دوره جنسی در زنان گفته است:
.
فقط یه سوالی پس اگر تو تستی گفت تخریب ، شبکه ای از رشته های پروتئینی و گلیکوپروتئینی... درسته دیگه ؟؟؟بله درسته چون پوششی غشای پایه داره که اونم گلیکوپروتئین و اینا رو داره
.
و اینکه چون دیواره داخلی رحم مُژک داره میتونه با مُژک ترکیب کنه ؟؟اینم درسته دیواره داخلی رحم مژک داره.
با بافت پیوندی رگ های خونی هم ترکیب میکنه دیگه درسته ؟√ -
سلام. مگه دیواره داخلی رحم مژک داره؟؟؟
بنظرم من فقط دیواره ی داخلی لوله رحمی ، مژک داره -
بنظرم من فقط دیواره ی داخلی لوله رحمی ، مژک دارهFarhan Honar
سلام
فقط فالوپ احیانا مژه نداشت 🙄 -
Farhan Honar
سلام
فقط فالوپ احیانا مژه نداشت 🙄@Alzahra-Daftar نه مژه ندارن . مژک داره
-
@Alzahra-Daftar نه مژه ندارن . مژک داره
Farhan Honar
آره دیگه .... منظورم همین بود -
Farhan Honar
آره دیگه .... منظورم همین بود@Alzahra-Daftar آره فالوپ مژک داره
-
بنظرم من فقط دیواره ی داخلی لوله رحمی ، مژک داره -
@Allen-Gamer من جایی ندیدم اینو بگه ، بخاطر همین گفتم دیواره ی داخلی رحم مژک ندارن . و این قسمتی که مشخص کردی احتمال داره همون بافت پوششی(آندومتر) باشه که چین خوردگی داره.
مطمئن نیستم.خودت جایی دیدی اینو نوشته باشه؟ -
بنظرم من فقط دیواره ی داخلی لوله رحمی ، مژک دارهFarhan Honar نه منظورمون از مژک همون پرز مانند ها هست وگرنه نه خود رحم مژه نداره
-
.
.
کتاب گفته که : این دوره با قاعدگی شروع میشود که در آن دیواره داخلی رحم همراه با رگ های خونی تخریب و مخلوطی از خون و بافت های تخریب شده از بدن خارج میشود
.
میشه لطفا تمام این بافت های تخریب شده رو نام ببرید ؟ مثلا چه بافت های از بدن خارج میشه ؟@Allen-Gamer در دوره جنسی در زنان گفته است:
.
.
.
میشه لطفا تمام این بافت های تخریب شده رو نام ببرید ؟ مثلا چه بافت های از بدن خارج میشه ؟سلام .طی قاعدگی اندومتر که همون دیواره داخلی رحم هستش و رگهای خونیش تخریب میشن و از طریق واژن خارج میشن .
-
@Allen-Gamer من جایی ندیدم اینو بگه ، بخاطر همین گفتم دیواره ی داخلی رحم مژک ندارن . و این قسمتی که مشخص کردی احتمال داره همون بافت پوششی(آندومتر) باشه که چین خوردگی داره.
مطمئن نیستم.خودت جایی دیدی اینو نوشته باشه؟Farhan Honar در دوره جنسی در زنان گفته است:
مطمئن نیستم.خودت جایی دیدی اینو نوشته باشه؟خوده استاد موقاری گفتن !
-
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftarدوستان لطفا این بخش از کلیپ استاد موقاری رو مشاهده کنید :folded_hands:
.
%(#0022ff)[32caaf70-377e-4d35-a589-de1d90b8f688-Rec 0030.mp4] -
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftarدوستان لطفا این بخش از کلیپ استاد موقاری رو مشاهده کنید :folded_hands:
.
%(#0022ff)[32caaf70-377e-4d35-a589-de1d90b8f688-Rec 0030.mp4]@Allen-Gamer سلام.کلیپو دیدم ممنون . ولی هنوز مطمئن نیستم.
-
@Allen-Gamer سلام.کلیپو دیدم ممنون . ولی هنوز مطمئن نیستم.
Farhan Honar در دوره جنسی در زنان گفته است:
چرا مطمئن نیستید ?:grinning_face_with_sweat: خود استاد گفتن دیگه :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
چرا مطمئن نیستید ?:grinning_face_with_sweat: خود استاد گفتن دیگه :beaming_face_with_smiling_eyes:
@Allen-Gamer این کلیپ جدیده؟
-
نه همون صفر تا صد یازدهم هستش
-
F Foruhar has marked this topic as solved on