موج ازمون يا ازمون ازمايشي مساله اين است
-
سلام ميگم که بنظرتون الان موج ازمون هاي شيمي رو تهيه کنم بهتره يا اينکه برم ازمون ازمايشي و تستاي جامع بزنم؟؟ (رشته رياضيم سطح شيميم هعييي بد نيست ولي خودم از درصدام راضي نيستم. و ميخواستم تو تايم باقي مونده بهتر بشه..)
Saba 3St
چرا منشن نمی کنید بچه ها رو؟
جوابتون رو گرفتید يا توی تاپیکتون منشن کنم؟ -
Saba 3St
چرا منشن نمی کنید بچه ها رو؟
جوابتون رو گرفتید يا توی تاپیکتون منشن کنم؟Nafas Hadian 0
سلام عه جالبه نميدونستم بايد همچين کاري کرداخه تو الا نميام زياد وقتيم ميام فقط پيامارو ميخونم اصلا نميدونستم چه شکلي بايد سوال پرسيد(اي کيو 10000
)
-
Nafas Hadian 0
سلام عه جالبه نميدونستم بايد همچين کاري کرداخه تو الا نميام زياد وقتيم ميام فقط پيامارو ميخونم اصلا نميدونستم چه شکلي بايد سوال پرسيد(اي کيو 10000
)
Saba 3St
اشکالی نداره گلم
اگر سوالی هم بود از انجمن بهم بگو(از لحاظ کار کرد و تنظیمات) -
-
سلام ميگم که بنظرتون الان موج ازمون هاي شيمي رو تهيه کنم بهتره يا اينکه برم ازمون ازمايشي و تستاي جامع بزنم؟؟ (رشته رياضيم سطح شيميم هعييي بد نيست ولي خودم از درصدام راضي نيستم. و ميخواستم تو تايم باقي مونده بهتر بشه..)
Saba 3St موج آزمون شیمی حجمش یه مقدار زیاده بخصوص اینکه اگه از الان بخواین شروع کنین به کار کردن تعداد آزمون هاش بالاست و نمی رسین
بهتره برای دوران جمع بندی از آزمون های آزمایشی گلچین مثل قلم چی سنجش یا اگه رسیدین گاج استفاده کنین -
Saba 3St
اشکالی نداره گلم
اگر سوالی هم بود از انجمن بهم بگو(از لحاظ کار کرد و تنظیمات)Nafas Hadian 0 مرسييي
️
-
Saba 3St موج آزمون شیمی حجمش یه مقدار زیاده بخصوص اینکه اگه از الان بخواین شروع کنین به کار کردن تعداد آزمون هاش بالاست و نمی رسین
بهتره برای دوران جمع بندی از آزمون های آزمایشی گلچین مثل قلم چی سنجش یا اگه رسیدین گاج استفاده کنین -
Saba 3St
فصل آزمون کتاب سنگینی هست از لحاظ سطح تست ها
بنظرم موج آزمون کار کنید ولی همه تست هاشو نزنید...مثلا یک در میان بزنید یا مثلا برا هر فصل چند تا آزمون جامع گذاشته فقط یکیشو بزنید.
اگه آزمون آزمایشی هم کار کردید گاج رو بیخیال شید چون سوالاش تو همون فضای کتاب فصل آزمون هست...گزینه دو یا قلم چی بهتره -
Saba 3St
فصل آزمون کتاب سنگینی هست از لحاظ سطح تست ها
بنظرم موج آزمون کار کنید ولی همه تست هاشو نزنید...مثلا یک در میان بزنید یا مثلا برا هر فصل چند تا آزمون جامع گذاشته فقط یکیشو بزنید.
اگه آزمون آزمایشی هم کار کردید گاج رو بیخیال شید چون سوالاش تو همون فضای کتاب فصل آزمون هست...گزینه دو یا قلم چی بهترهعلیرضا تمدنی اهان خیلی ممنون. بله پس فک کنم اون ازمون جامع های تهشو بزنم خوب باشه.
-
-
بنظرم یدونه کنکوریوم یا چند کنکور اکتفا کنه
-
بنظرم یدونه کنکوریوم یا چند کنکور اکتفا کنه
mahdi komari 0 اهاان خيلي ممنونم ازتون.الان به سرم زده بود برم فصل ازمون بخرم( واقعا نميفهمم چرا اين دو ماه اخر جا اين که برم تستاي قبلي رو مرور کنم ميرم هي تحليل کتابارو ميبينم فک کنم استرس گرفته باشم:(( همش فکر ميکنم منابعم کافي نبوده از دست اين انتشاراتيا) خلاصه از مشاورمون هم که پرسيده بودم همين حرف شمارو زد و گفت فوقش بشين کنکوراي تجربي رو هم حل کن. البته من خودم خيلي سبز هاي سه پايه رو هم دارم. فکر ميکنين سوالاي علامت دار اون رو هم دوباره حل کنم خوب باشه؟
-
mahdi komari 0 اهاان خيلي ممنونم ازتون.الان به سرم زده بود برم فصل ازمون بخرم( واقعا نميفهمم چرا اين دو ماه اخر جا اين که برم تستاي قبلي رو مرور کنم ميرم هي تحليل کتابارو ميبينم فک کنم استرس گرفته باشم:(( همش فکر ميکنم منابعم کافي نبوده از دست اين انتشاراتيا) خلاصه از مشاورمون هم که پرسيده بودم همين حرف شمارو زد و گفت فوقش بشين کنکوراي تجربي رو هم حل کن. البته من خودم خيلي سبز هاي سه پايه رو هم دارم. فکر ميکنين سوالاي علامت دار اون رو هم دوباره حل کنم خوب باشه؟
Saba 3St نه بنظرم فصل آزمون و کنکور های سال گذشته داخل و خارج کفایت کنه درضمن فصل آزمون یکم سخته از موج آزمون اگه احساس کنی سخته نمی تونی حل کنی اصلا استرس نداشته باش برای همه سخته که میگن سطحش بالاس در آخر هم اگه وقت کردی برو سایت آزمون پلاس شیمی حامد اسماعیلی رایگان هست امسال رتبه 1 تجربی هم اونو پیشنهاد کرد همین طور گفت فصل آزمون شیمی بهتر از موج آزمون شیمی هست(رتبه 1 ریاضی و تجربی)هر دو تایید کردن فقط تو این درسش فصل آزمون عملکرد خوبی داشته و خیلی به کنکور شبیه بوده
موفق و موید باشید
️
-
Saba 3St من جای شما بودم
چند کنکور یا کنکوریوم رو میزدم و برای شیمی تست های علامت دار شیمی خیلی سبز همون تک پایه هاتون اگه وقت کردم یه سری به آزمون پلاس حامد اسماعیلی میزدم زیادم هست بخدا اصلا به منابع جمع بندی اعتقاد ندارم چون چند سال پیش نبودن مثلا چی شده بود فقط از هر طرف دستشون رو تو جیب مردم بردن خدا لعنتشون کنه(مافیا)به خودت هم استرس نده زیاد کتاب دورو برت نباشه بهتره اگه طبق گفته من پیش بری خیلی خوب نتیجه میگیری
️موفق باشید
️
-
Saba 3St من جای شما بودم
چند کنکور یا کنکوریوم رو میزدم و برای شیمی تست های علامت دار شیمی خیلی سبز همون تک پایه هاتون اگه وقت کردم یه سری به آزمون پلاس حامد اسماعیلی میزدم زیادم هست بخدا اصلا به منابع جمع بندی اعتقاد ندارم چون چند سال پیش نبودن مثلا چی شده بود فقط از هر طرف دستشون رو تو جیب مردم بردن خدا لعنتشون کنه(مافیا)به خودت هم استرس نده زیاد کتاب دورو برت نباشه بهتره اگه طبق گفته من پیش بری خیلی خوب نتیجه میگیری
️موفق باشید
️
mahdi komari 0 باشه کلییی ممنون
این سایت ازمون پلاس رو هم ندیده بودم تاحالا ! چقدر باحال بود مرسی
بله دقیقا منم داشتم فکر میکردم با این کتابا که هر روز بیشترم میشن انگار هدف اصلی اموزش و درس خوندن داره فراموش میشه...اصلا نه کسی لذت میبره نه واقعا دنبال عمیق یاد گرفتنه. امیدوارم که این فقط جو کنکور باشه و دانشگاه اونطور که میگن شرایط بهتری باشه.. هعی چی میشه گفت ..