من دیگه خسته شدم
-
سلام دوستان از دوستان که کنکور دادن یا در کنکور موفق کلا تجربه دارن کمک میخوام من تا قبل از بهمن روزانه پنج ساعت میخوندم تست کم کار کردم بعد از بهمن به بعد به هفته خوندم دوهفته نخوندم یچیزی راست حسینی بگین لطفا من تو این هفتاد روز بیام دوازده ساعت یا بیشتر بخونم می تونم رتبه زیر چهار هزار بیارم یا نه ؟ زیست پایه رو در سال خودش خوندم ولی تست کارنکردم زبانم خوبه درسای دوازدهم بجز عربی و دینی یکدور خوندم کامل شیمی دهم رو خوندم .فیزیک پایه ر وتوسال خودش خوندم
minoo p21 مهم نیست که چند هفته نخوندین مهم اینه که جا نزنین حتی شده روزی ی ساعت هم بخون ولی جا نزن
موفق باشین -
minoo p21 مهم نیست که چند هفته نخوندین مهم اینه که جا نزنین حتی شده روزی ی ساعت هم بخون ولی جا نزن
موفق باشینFarideh Khangah ممنونم دوست داشتی برام دعا کن .از الان که یازدهمی بخون توروخدا بخون خواهش میکنم بخون من از تابستون خوندم ول کردم هه خوندم ول کردم
-
Farideh Khangah ممنونم دوست داشتی برام دعا کن .از الان که یازدهمی بخون توروخدا بخون خواهش میکنم بخون من از تابستون خوندم ول کردم هه خوندم ول کردم
minoo p21 حتماا دعا میکنم ولی دعای پدر و مادر. خیلی چیزه ، چی میگن ... ..
راستش من خودمم ی هفته رو اصلا نتونستم درس بخونم ولی الان دارم میخونم هر چند کمتر شده
ان شالله ک قبول میشی داروسازی -
minoo p21 حتماا دعا میکنم ولی دعای پدر و مادر. خیلی چیزه ، چی میگن ... ..
راستش من خودمم ی هفته رو اصلا نتونستم درس بخونم ولی الان دارم میخونم هر چند کمتر شده
ان شالله ک قبول میشی داروسازیFarideh Khangah ممنونم عزیزم انشالله موفق باشی وسلامت
-
سلام دوستان از دوستان که کنکور دادن یا در کنکور موفق کلا تجربه دارن کمک میخوام من تا قبل از بهمن روزانه پنج ساعت میخوندم تست کم کار کردم بعد از بهمن به بعد به هفته خوندم دوهفته نخوندم یچیزی راست حسینی بگین لطفا من تو این هفتاد روز بیام دوازده ساعت یا بیشتر بخونم می تونم رتبه زیر چهار هزار بیارم یا نه ؟ زیست پایه رو در سال خودش خوندم ولی تست کارنکردم زبانم خوبه درسای دوازدهم بجز عربی و دینی یکدور خوندم کامل شیمی دهم رو خوندم .فیزیک پایه ر وتوسال خودش خوندم
-
چرا تازگی همه خسته شدن از درس خوندن؟😐
-
minoo p21 سلام دوست عزیز
فقط میتونم بهت بگم جا نزن فقط روزی 3 ساعت بخون ولی بخون
3 ساعت از 24 ساعت که میتونی ؟ پس ادامه بده -
چرا تازگی همه خسته شدن از درس خوندن؟😐
Mohammad Lotfi 0 نا امیدی من همش خودم رو مقلیسه میکنم .فکر کردن به نتیجه برای من ایناس
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد