تست زیست گوارش
-
Faez Fateminia سلام. گزینه ۲؟؟
Farhan Honar ب و ج
یا ج و د؟ -
Farhan Honar ب و ج
یا ج و د؟@Mr-Wick الف و ج
-
@Mr-Wick الف و ج
Farhan Honar درسته تحلیلتون چیه؟
-
@Mr-Wick الف و ج
Farhan Honar آخ آخ شت...گفته شبیه من فککردم گفته یکسان🙁
-
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
الف که درسته و متن خود کتاب درسیه
ب غلطه چون بنظرم عمل جذب یه کار تخصصیه . منظورم اینه که همه ی یاخته ها که جذب ندارند. جذب اصلی رو یاخته های روده باریک انجام میدن. کمی هم در دهان و معده جذب داریم.پس بسیاری غلطن.ج درسته . طبق شکل کتاب معلوم میشه که لایه خارجی ریزکیسه تبدیل به لایه داخلی غشای یاخته میشه و برعکس.
د غلطن. باید میگفت تقریبا مشابه نه کاملا
-
دلیل رد گزینه های ب و د
ب میگه بسیاری از یاخته های بدن میتونن پروتئین رو با آندوسیتوز جذب کنن...بسیاری از یاخته های بدن که جذب ندارن
د میگه فشار اسمزی داخل سلول و بیرون سلول کاملا یکسانه که اینطور نیست...ممکنه داخل سلول بیشتر باشه ممکن کمتر باشه باید میگف تقریبا مشابه -
ب غلطه چون بنظرم عمل جذب یه کار تخصصیه . منظورم اینه که همه ی یاخته ها که جذب ندارند. جذب اصلی رو یاخته های روده باریک انجام میدن. کمی هم در دهان و معده جذب داریم.پس بسیاری غلطن.ج درسته . طبق شکل کتاب معلوم میشه که لایه خارجی ریزکیسه تبدیل به لایه داخلی غشای یاخته میشه و برعکس.
Farhan Honar 👌 درسته طبق متن کتاب برون رانی رو بعضی از یاخته ها انجام میدن نه بسیاری
-
دلیل رد گزینه های ب و د
ب میگه بسیاری از یاخته های بدن میتونن پروتئین رو با آندوسیتوز جذب کنن...بسیاری از یاخته های بدن که جذب ندارن
د میگه فشار اسمزی داخل سلول و بیرون سلول کاملا یکسانه که اینطور نیست...ممکنه داخل سلول بیشتر باشه ممکن کمتر باشه باید میگف تقریبا مشابه@Mr-Wick ممنونم 🌸
Farhan Honar
پاسخنامه قسمت د رو گفته :
میزان فشار اسمزی درون سلول نسبت به مایع بین یاخته ای اندکی بیشتره چون..👇

-
Farhan Honar ممنونم🌸
-
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick ممنونم 🌸
Farhan Honar
پاسخنامه قسمت د رو گفته :
میزان فشار اسمزی درون سلول نسبت به مایع بین یاخته ای اندکی بیشتره چون..👇

Faez Fateminia خواهش میکنم من کاری نکردم
-
@Mr-Wick ممنونم 🌸