حرکت
-

سلام اگه میشه اینو برام با روش هایی که میشه حل کرد برام حل میکنید؟
من نصفه نیمه میرم میمونم😕
رفتم خود سئوالم پیدا کردم روشی که گفته بود رو نفهمیدم ولی میدونم با روش دیگه هم میشه رفت اون بلد نیستم شما هرکدومو که بلدین بذارین من ببینم میتونم ارتباط بگیرم باهاش🙏🏼
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
این پست پاک شده!
-
@Alzahra-Daftar اونجا که نوشتین کاهش کاهش میشه توضیح بدین
-
@Mr-Wick
تناسب زدم تا دلتا تی رو بدست بیارم
به بازه ی ۱۰ تا ۲۵ ثانیه نگاه کن ، یه خط راست هست که میتونیم ازش برای بدست آوردن تی استفاده کنیم
این طوری که میگیم توی بازه ی بین ۱۰ تا ۲۵ که کلش ۱۵ ثانیس ، از سرعت مثبته ۱۰ به منفی ۱۵ رسیده که اگر جمع جبری کنیم (بدون علامت) میشه ۲۵ که اون وقت مینویسیم توی اون ۱۵ ثانیه ۲۵ تا سرعت کاهش پیداکرده حالا توی بازه تی که نداریمش از سرعت مثبت ۱۰ تا به سرعت صفر رسیده که این یعنی سرعت ۱۰ تا کاهش داشته
بعدشم که طرفین وسطین میکنیم اون دلتا تی بدست میاد و با جمع کردن دلتا تی با ثانیه ی ۱۰ نقطه ی برخورد نمودار با محور زمان بدست میاد -
@Mr-Wick
تناسب زدم تا دلتا تی رو بدست بیارم
به بازه ی ۱۰ تا ۲۵ ثانیه نگاه کن ، یه خط راست هست که میتونیم ازش برای بدست آوردن تی استفاده کنیم
این طوری که میگیم توی بازه ی بین ۱۰ تا ۲۵ که کلش ۱۵ ثانیس ، از سرعت مثبته ۱۰ به منفی ۱۵ رسیده که اگر جمع جبری کنیم (بدون علامت) میشه ۲۵ که اون وقت مینویسیم توی اون ۱۵ ثانیه ۲۵ تا سرعت کاهش پیداکرده حالا توی بازه تی که نداریمش از سرعت مثبت ۱۰ تا به سرعت صفر رسیده که این یعنی سرعت ۱۰ تا کاهش داشته
بعدشم که طرفین وسطین میکنیم اون دلتا تی بدست میاد و با جمع کردن دلتا تی با ثانیه ی ۱۰ نقطه ی برخورد نمودار با محور زمان بدست میاد -
@Alzahra-Daftar اینجا که نوشتین x∆کل منظورتون همون مساحت زیر نموداره؟
-
@Alzahra-Daftar عالی بود ممنونم..همین روش رو داشتم ولی تو تناسب اشتباهی میذاشتم قسمت هارو و اعداد دیگه میذاشتم😕
خیلی ممنونم ازتون🌹🙏🏼 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar عالی بود ممنونم..همین روش رو داشتم ولی تو تناسب اشتباهی میذاشتم قسمت هارو و اعداد دیگه میذاشتم😕
خیلی ممنونم ازتون🌹🙏🏼 -
خیلی ممنونم ازتون🌹🙏🏼@Mr-Wick اونجا که میخوای محل برخورد با محور زمان رو بدست بیاری ، اگه تناسب بلد نبودی میتونی از شیب خط استفاده کنی.شیب یک خط ، در تمام قسمت هاش برابره.
مثلا اینجا میتونی شیب خط در بازه ی ۱۰ ثانیه تا لحظه t(محل برخورد با محور زمان) رو برابر با شیب کل خط در بازه ی ۱۰ تا ۲۵ ثانیه قرار بدی. -
@Mr-Wick اونجا که میخوای محل برخورد با محور زمان رو بدست بیاری ، اگه تناسب بلد نبودی میتونی از شیب خط استفاده کنی.شیب یک خط ، در تمام قسمت هاش برابره.
مثلا اینجا میتونی شیب خط در بازه ی ۱۰ ثانیه تا لحظه t(محل برخورد با محور زمان) رو برابر با شیب کل خط در بازه ی ۱۰ تا ۲۵ ثانیه قرار بدی.Farhan Honar اره دمت گرم اینم خوبه مرسی ازت🌹🙏🏼
-
Farhan Honar اره دمت گرم اینم خوبه مرسی ازت🌹🙏🏼
@Mr-Wick خواهش میکنم 🌸