تست زیست (۱۲)
-
Farhan Honar اره نورون هام رگ به رگ شدن
جمله رو ابلفض
@Mr-Wick در تست زیست (۱۲)
گفته است:
Farhan Honar اره نورون هام رگ به رگ شدن
جمله رو ابلفض
منم مغزم سکته قلبی کرد
-
Farhan Honar میشه لطفا مورد د رو یه توضیح ریز بدید متوجه منظورش نمیشم:/
-
@nazanin-mirzai خودمونم نمیشیم متاسفانه
-
-
Farhan Honar
خیلی سوالای خوبین تشکر
واقعا نورونامون رگ به رگ شد -
@nazanin-mirzai گویا پادتن وارد سلولای مویرگ میشه://:/اینکه چرا ؟هیشکی متوجه نشده هنوز
-
Mehrsa 14
@Mr-Wickخوبه پس تنها نیستم
-
@nazanin-mirzai گویا پادتن وارد سلولای مویرگ میشه://:/اینکه چرا ؟هیشکی متوجه نشده هنوز
Mahan Xodayi 2 ممنون
فکر کنم بیش از این پیگیر نشیم بهتره و کمتر م گیج میشیم. -
تحلیل من در مورد مورد د اینه:
میدونیم پادتن در خون ، لنف و مایع بین یاخته ای حضور دارن . وقتی ترشح پادتن ها بیشتر میشه، مقدار شون در این محل ها از جمله داخل خون بیشتر میشه.
و ممکنه در صورت لزوم از خون بزنن بیرون و یا از مایع بین یاخته ای وارد خون بشن . که در هردو مسیر باید از یاخته های دیواره ی مویرگ ها عبور کنن . که با روش درون بری و برون رانی انجام میگیره.
ولی خب مورد د ، خیلی مورد مطمئنی نیست. -
تحلیل من در مورد مورد د اینه:
میدونیم پادتن در خون ، لنف و مایع بین یاخته ای حضور دارن . وقتی ترشح پادتن ها بیشتر میشه، مقدار شون در این محل ها از جمله داخل خون بیشتر میشه.
و ممکنه در صورت لزوم از خون بزنن بیرون و یا از مایع بین یاخته ای وارد خون بشن . که در هردو مسیر باید از یاخته های دیواره ی مویرگ ها عبور کنن . که با روش درون بری و برون رانی انجام میگیره.
ولی خب مورد د ، خیلی مورد مطمئنی نیست.Farhan Honar مگه خود پادتن از وادتن سازا در خون تولید نمیشن:( یا در لنف
درمورد عبورشون چیزی نگفته که کتاب:( -
Farhan Honar مگه خود پادتن از وادتن سازا در خون تولید نمیشن:( یا در لنف
درمورد عبورشون چیزی نگفته که کتاب:(Mahan Xodayi 2 آره درسته . برای همین گفتم خیلی مورد مطمئنی نیست.گفتم اگه درست باشه ، شاید بتونیم اینجوری در نظر بگیریم.