راه ابریشم 1402
-
سلام من یازدهمی هستم و 1402 کنکور دارم اگه الان راه ابریشم رو بخرم برا سال دیگه تغیراتی اگه باشه برا من هم اعمال میشه؟؟؟
-
سلام راه ابریشم دو درحال تولیده،بزارید اونو تهیه کنید
تا اون موقع از صفرتاصدهای روی سایت استفاده کنید -
سلام راه ابریشم دو درحال تولیده،بزارید اونو تهیه کنید
تا اون موقع از صفرتاصدهای روی سایت استفاده کنیدFatemeh Babazadeh
آخه معلوم نیست کی شروع بشه و باید از تابستون شروع کرد الانم که تخفیف خوبی خورده!!!؟ -
سلام من یازدهمی هستم و 1402 کنکور دارم اگه الان راه ابریشم رو بخرم برا سال دیگه تغیراتی اگه باشه برا من هم اعمال میشه؟؟؟
Mohammad amin Najafi سلام راه ابریشم دو متفاوت با این راه ابریشم هست و اگر الان بخرید تغییرات سال بعد برای شما اعمال نمیشه. این حرف رو طبق اتفاقی که برای تفتان جدید نسبت به سال قبل افتاده میگم ... از ۰ تا ۱۰۰ ها استفاده کنید. راه ابریشم سال بعد که اومد سریع بگیرید که مثل من از برنامه عقب نیفتید که مجبور به حذف برخی فصل ها بشید.
-
Fatemeh Babazadeh
آخه معلوم نیست کی شروع بشه و باید از تابستون شروع کرد الانم که تخفیف خوبی خورده!!!؟Mohammad amin Najafi درسته...اما این وسط بحث مطالب جدیده و خب راه ابریشم 2 مطابق کنکور خودتون و در سطح کنکور1401 خواهد بود
و اینکه صفرتاصدای الان سایت هم کیفیت بالایی دارن
در هرصورت تصمیم گیری با خودتونه -
Mohammad amin Najafi درسته...اما این وسط بحث مطالب جدیده و خب راه ابریشم 2 مطابق کنکور خودتون و در سطح کنکور1401 خواهد بود
و اینکه صفرتاصدای الان سایت هم کیفیت بالایی دارن
در هرصورت تصمیم گیری با خودتونه -
سلام
بنظرم این موردو از ادمین و یا مدیر محصولات راه ابریشم بپرسید .
من خودم راه ابریشم رو پارسال در تخفیف های عید خریداری کردم و برام به طور رایگان آپدیت شد.
ولی خب اینکه دوستان میگن تفتان برای قدیمی ها آپدیت نشد هم درسته .
این موردو از بچه ها نپرسید و از ادمین بپرسید تا کامل مطمئن شید .
@M-an
Arshia Yazdian -
سلام وقتتون بخیر راه ابریشم 2 چه ماهی میاد؟ چون باید از تابستان امسال شروع کنیم نگران کنند اگه عقب بیوفتیم..
M.an@ -
سلام
اگه راه ابریشم ۱ تغییرات داشته باشه و آپدیت داشته باشه براتون هدیه میشه
اما اگه راه ابریشم ۲ از اول کامل ضبط بشه دیگه محصول جدید هست و آپدیت نمیشه اما تخفیف برای راه ابریشمی های ۱ داده میشه@M-an همین شماره یک تا دلتون بخواد پره نواقص و ایراده
راه ابریشم دو تون دیگ واسه چه ///: -
@M-an همین شماره یک تا دلتون بخواد پره نواقص و ایراده
راه ابریشم دو تون دیگ واسه چه ///:hasan pasavand چه نقصی؟ بیشتر توضیح میدید لطفا
-
سلام
لطفا زمان دقیق انتشار راه ابریشم 2 رو بگین تا ما برنامه ریزی کنیم؟
-
سلام
اگه راه ابریشم ۱ تغییرات داشته باشه و آپدیت داشته باشه براتون هدیه میشه
اما اگه راه ابریشم ۲ از اول کامل ضبط بشه دیگه محصول جدید هست و آپدیت نمیشه اما تخفیف برای راه ابریشمی های ۱ داده میشه@M-an سلام تروخدا آپدیت شه واقعا دیگه درتوان نیست.
اگه امکانش هست برای ۴۰۱ ای ها هم آپدیت شه -
سلام
ببخشید مدرس ریاضیات در راه ابریشم 2 اقای ثابتی هستن یانه؟
لطفا اگه میشه پاسخ بدین
چون من تدریس اقای ثابتی رو خیلی دوست دارم میخواستم بپرسم که اگه مدرس عوض شده من راه ابریشم 1 رو بگیریم