دو تست و یه گزاره
-
سلام رفقا👋
تو این تست دو گزینه اول که ساده حذف میشن ولی بین ۳و۴ جواب نمیدونم کدومه؟

و این تستو من ۳ زده بودم که غلط بود

این گزاره درسته یا غلط؟
قارچ ریشه ای فاقد توانایی فراهم آوری ترکیبات نیتروژن دار برای گیاه است برخلاف همه ی باکتری های تثبیت کننده نیتروژن@Zahra-Hamrang گزاره شما غلطه چون تثبیت کنندس نیتروژن ازاد زی داریم...
-
سلام رفقا👋

این گزاره درسته یا غلط؟
قارچ ریشه ای فاقد توانایی فراهم آوری ترکیبات نیتروژن دار برای گیاه است برخلاف همه ی باکتری های تثبیت کننده نیتروژن@Zahra-Hamrang سوال دومتونم جواب دوعه؟؟؟
-
@Zahra-Hamrang تو ریشش نیست که تو گرهک هس
Marzieh Abouei نه این گیر دادن درس نیس گرهکم تو ریشس دیگه....
مثل این میمونه بگیم ادم مغز نداره سرش مغز داره:/ -
@Zahra-Hamrang سوال اولتون گزینه سه غلطه چون بطور حتمی که گفته مشکل سازه گیاه میتونه با سیانوباکتری همزیست بشه که فتوسنتز کنندس....
یک و دو هم که واضح غلطن پس جواب چهاره؟؟؟؟هر چند اینم زیاد قشنگ نیس....Mahan Xodayi 2 تیره پروانه وارن با سیانوباکتری نیستن ولی!
-
سوال دوم گزینه دو هست ولی در مورد سوال اول شک دارم
-
سلام رفقا👋

این گزاره درسته یا غلط؟
قارچ ریشه ای فاقد توانایی فراهم آوری ترکیبات نیتروژن دار برای گیاه است برخلاف همه ی باکتری های تثبیت کننده نیتروژن@Zahra-Hamrang گزاره هم به نظرم غلطه چون قارچریشه ای مواد معدنی به خصوص فسفات رو فرهم میکنه نه اینکه فقط فسفات
-
سوال اول گزینه دو رو چرا رد کردید؟؟
-
سوال اول گزینه دو رو چرا رد کردید؟؟
Matin Mousavi 1 اون گل جالیزی هس که مکنده داره نه گیاه جالیزی 😂
خیلی خطای دید بدیه -
خیلی خطای دید بدیه@Zahra-Hamrang خب یه نوع گیاهه دیگه. با گلش که اندام مکنه ایجاد نمیکنه
-
@Zahra-Hamrang من میگم غلطه یک اینکه کتاب گفته مواد معندنی به خصوص فسفات بعد از یه طرف دیگه همه تثبیت کننده های نیتروژن هم که همزیستی ندارن ازادن یه خوردشون
Marzieh Abouei الان قسمت اولش که میگه قارچ ریشه توانایی فراهم کردن نیتروژن رو نداره درست میشه یا غلط؟🤔
-
خیلی خطای دید بدیه@Zahra-Hamrang الان مثلا ما میگیم گل محمدی، یه نوع گیاه نیست؟!!
-
@Zahra-Hamrang خب یه نوع گیاهه دیگه. با گلش که اندام مکنه ایجاد نمیکنه
Matin Mousavi 1 آره گیاهه ولی گیاه جالیزی نیس که
چون تو گیاهای جالیزی مثل گوجه رشد میکنه بهش میگن گل جالیزی وگرنه خود گیاه که مکنده داره اصلا جالیزی نیس -
Mahan Xodayi 2 تیره پروانه وارن با سیانوباکتری نیستن ولی!
Matin Mousavi 1 امکانش که هست؟؟نیست؟؟؟؟؟
-
Matin Mousavi 1 آره گیاهه ولی گیاه جالیزی نیس که
چون تو گیاهای جالیزی مثل گوجه رشد میکنه بهش میگن گل جالیزی وگرنه خود گیاه که مکنده داره اصلا جالیزی نیس@Zahra-Hamrang آره میدونم گوجهفرنگی و خیار و اینا گیاه جالیزی هستن. ولی گزاره های سه و چهار اصلا محکم نیستن!
-
@Zahra-Hamrang آره میدونم گوجهفرنگی و خیار و اینا گیاه جالیزی هستن. ولی گزاره های سه و چهار اصلا محکم نیستن!
Matin Mousavi 1 نمیدونم جواب کدومه پاسخ نداره
ولی ۴ هم ازولا چون تو آب رشد میکنه گفتم شاید ریشه ش هم پارانشیم هوادار داشته باشه🥴 -
Matin Mousavi 1 امکانش که هست؟؟نیست؟؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 کتاب که نگفته. کتاب برای اونا گفته ریزوبیوم و برای گونرا و آزولا گفته سیانوباکتری
-
Mahan Xodayi 2 کتاب که نگفته. کتاب برای اونا گفته ریزوبیوم و برای گونرا و آزولا گفته سیانوباکتری
Matin Mousavi 1 میدونم کتاب نگفته ولی بطور حتم هم نمیشه حکم کرد بنظرم
-
Matin Mousavi 1 نمیدونم جواب کدومه پاسخ نداره
ولی ۴ هم ازولا چون تو آب رشد میکنه گفتم شاید ریشه ش هم پارانشیم هوادار داشته باشه🥴@Zahra-Hamrang اصلا تسته مال کجاست؟😂😁😅
-
Matin Mousavi 1 میدونم کتاب نگفته ولی بطور حتم هم نمیشه حکم کرد بنظرم
Mahan Xodayi 2 آخه اگه کتاب یه اشاره ای هم میکرد میشد قبول کرد ولی نگفته. اینا رو از هم متمایز کرده
-
@Zahra-Hamrang الان مثلا ما میگیم گل محمدی، یه نوع گیاه نیست؟!!
Matin Mousavi 1 منظور ایشون اینه گل جالیزی انگله وقتی میگه گیاه جالیزی گوجه فرنگی رو میگه علت رد گزینخ دو هم همینه