Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. عمل😐
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

عمل😐

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
کنکور1401
19 دیدگاه‌ها 4 کاربران 458 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Bahar GhB آفلاین
    Bahar GhB آفلاین
    Bahar Gh
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بچه ها سلام
    یعنی سال کنکور من بدترین سال زندگیم بود😔😢امسال من کل سال و یا کرونا گرفتم یا سرما خوردم الانم عمل کردم اپاندیستم و بیمارستان بودم الان اومدم خونه معلوم نیست کی سرپا شم😢شما بدشانس تر من دیدین واقعا؟
    فقط دوماه و ده روز مونده 😶 خیلی درد دارم چقدر امسال بد بود برام هیچم نتونستم بخونم گند نزنم حالا 😭
    بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
    بچه-های-تجربی-کنکور-1401
    بچه-های-ریاضی-کنکور-1401

ladan.karami karamiL M 3 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • F آفلاین
      F آفلاین
      Fatemeh Babazadeh

سلام نگران نباشید یک هفته طول میکشه تا سرپا بشید
      اتفاقه و خب باید کنار اومد...
      تو این یه هفته درسای سبک تر یا مرورای قبل رو انجام بدین
      البته اگر شد..اگر نه هم که بعدش جبران میکنید...

این شور که در سر است ما را / وقتی برود که سر نباشد

Bahar GhB 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • F Fatemeh Babazadeh

سلام نگران نباشید یک هفته طول میکشه تا سرپا بشید
        اتفاقه و خب باید کنار اومد...
        تو این یه هفته درسای سبک تر یا مرورای قبل رو انجام بدین
        البته اگر شد..اگر نه هم که بعدش جبران میکنید...

Bahar GhB آفلاین
        Bahar GhB آفلاین
        Bahar Gh
        دانش آموزان آلاء

Fatemeh Babazadeh 😭خیلی نگرانم ولی می‌خوام همین کارو بکنم

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Bahar GhB Bahar Gh

Fatemeh Babazadeh 😭خیلی نگرانم ولی می‌خوام همین کارو بکنم

F آفلاین
          F آفلاین
          Fatemeh Babazadeh

Bahar Gh شرایط شما پارسال برای منم پیش اومد البته قبل عید
          استرس و نگرانی باعث میشه دیرتر خوب بشید
          توکل به خدا..

0
          • F Fatemeh Babazadeh

Bahar Gh شرایط شما پارسال برای منم پیش اومد البته قبل عید
            استرس و نگرانی باعث میشه دیرتر خوب بشید
            توکل به خدا..

Bahar GhB آفلاین
            Bahar GhB آفلاین
            Bahar Gh
            دانش آموزان آلاء

Fatemeh Babazadeh شما الان پارسال قبول شدین یا پشت کنکوری هستید؟

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Bahar GhB Bahar Gh

Fatemeh Babazadeh شما الان پارسال قبول شدین یا پشت کنکوری هستید؟

F آفلاین
              F آفلاین
              Fatemeh Babazadeh

Bahar Gh موندم برای امسال
              ولی یوقت ربطش ندین به جراحی و استرستون بیشتر بشه😕
              شرایط دیگه ای هم بود...

0
              • F Fatemeh Babazadeh

Bahar Gh موندم برای امسال
                ولی یوقت ربطش ندین به جراحی و استرستون بیشتر بشه😕
                شرایط دیگه ای هم بود...

Bahar GhB آفلاین
                Bahar GhB آفلاین
                Bahar Gh
                دانش آموزان آلاء

Fatemeh Babazadeh من می‌خوام همین امسال قبول شم به نظرتون میشه تو دوماه؟😭

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Bahar GhB Bahar Gh

Fatemeh Babazadeh من می‌خوام همین امسال قبول شم به نظرتون میشه تو دوماه؟😭

F آفلاین
                  F آفلاین
                  Fatemeh Babazadeh

Bahar Gh خب من نمیتونم دقیق بگم میشه یا نمیشه
                  اما خب این فرصت باقی مونده رو باید غنیمت بدونید، هرچی تا الان خوندید مرور و تثبیت کنید
                  حل کنکور های اخیر و ازمون های ازمایشی هم که خیلی مهمه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Bahar GhB Bahar Gh

بچه ها سلام
                    یعنی سال کنکور من بدترین سال زندگیم بود😔😢امسال من کل سال و یا کرونا گرفتم یا سرما خوردم الانم عمل کردم اپاندیستم و بیمارستان بودم الان اومدم خونه معلوم نیست کی سرپا شم😢شما بدشانس تر من دیدین واقعا؟
                    فقط دوماه و ده روز مونده 😶 خیلی درد دارم چقدر امسال بد بود برام هیچم نتونستم بخونم گند نزنم حالا 😭
                    بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
                    بچه-های-تجربی-کنکور-1401
                    بچه-های-ریاضی-کنکور-1401

ladan.karami karamiL آفلاین
                    ladan.karami karami
                    تجربی

Bahar Gh
                    سلام عزیزم
                    منم شرایطم یکم شبیهت هست گفتم بهت بگم.
                    من تا اواخر آذر همه چیز خوب بود. ولی بعد دو هفته اول عید که اروی عید بود تنبلی کردم و همین طور چون مامانم یکم براشون کسالت پیش اکمده بود باید کمک حالشون می بودم و اینا. بعد دوباره از ۲۰ دی تا ۲۰ بهمن درست و حسابی داشتم می خوندم و همه چیز خوب بود که ۲۱ بهمک کرونا گرفتم دو هفته درگیری وحشتناک داشتم درد استخونی و درگیری ریه و افتضاح بودم دیگه. بعد از دوهفته هم دچار یکی از عوارض کرونا به اسم مه مغزی شدم که باعث خستگی و کسلی مفرط می شه. خلاصه که تا اواسط اسفند باز تقریبا هیچی نمی خوندم. بعد دوباره شروع کردم به خوندن و تو عید هم تازه داشتم رو روال می افتادم که متاسفانه خاله ام رو ۱۱ فروردین از دست دادم. البته تو خود عید مشغله های ذهنی زیادی داشتم که اونم باز رو کیفیت درسم تاثیر گذاشت. بیماری خالم، حال بد مادرم، بهانه گیری های برادر کوچکم و کلی مشکلات دیگه. فوت خالم خیلیی رومون تاثیر بدی گذاشت و نمی گم از ۱۱ فروردین درس نخوندم ولی خوب نخوندم به روز مثلا ۱۰ ساعت می خوندم یه روز نمی خوندم. ولی ببین منم خلییی ناامید بودم ولی خیلی با مشاورم صحبت کردم و اون می گفت هنوز هم اگه تلاشتونو لکنید و دیگه اتفاق خاصی نیفته می شه. بعدم همین امشب داشتم تو قرآن و دعای جوشن کبیر می خوندم. آدم ها باید تا احظه ی آخر امید داشته باشن به رسیدن با کمک خدا البته به شرط تلاشخودتون تو این دوماه.
                    ه نظر منو بخوای. اگه درست و توب بخونی و الکی فقط استرس نگیری می تونی عزیزم.
                    له امید روزی که بعد کنکور بیای و بهم بگی که تو هم مثل من فوق العاده دادی و همون رشته ای که می خوای قبول می شی.
                    امیدت رو از دست نده زیادم استرس نداشته باش ولی بیخیال هم نشو. تلاش کن و مطمئن اش نتیجه اش رو می بینی. امیدوارم هرچه زودتر هم بهبودی کامل پیدا کنی. تو این یه هفته مخصوصا بعد عمل آپاندیس زیاد فشار نیار به خودت همون جوری تو تخت دراز بکش و یکم دینی و لغات ادبیات و عربی و نمی دونم حفظیات شیمی فیزیک بخون .
                    مراقبت کن ❤

M Bahar GhB 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Bahar GhB Bahar Gh

بچه ها سلام
                      بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
                      بچه-های-تجربی-کنکور-1401
                      بچه-های-ریاضی-کنکور-1401

ladan.karami karami
                      تجربی

Bahar Gh
                      رشته ات چیه عزیزم ؟

0
                      • ladan.karami karamiL ladan.karami karami

Bahar Gh
                        سلام عزیزم
                        من تا اواخر آذر همه چیز خوب بود. ولی بعد دو هفته اول عید که اروی عید بود تنبلی کردم و همین طور چون مامانم یکم براشون کسالت پیش اکمده بود باید کمک حالشون می بودم و اینا. بعد دوباره از ۲۰ دی تا ۲۰ بهمن درست و حسابی داشتم می خوندم و همه چیز خوب بود که ۲۱ بهمک کرونا گرفتم دو هفته درگیری وحشتناک داشتم درد استخونی و درگیری ریه و افتضاح بودم دیگه. بعد از دوهفته هم دچار یکی از عوارض کرونا به اسم مه مغزی شدم که باعث خستگی و کسلی مفرط می شه. خلاصه که تا اواسط اسفند باز تقریبا هیچی نمی خوندم. بعد دوباره شروع کردم به خوندن و تو عید هم تازه داشتم رو روال می افتادم که متاسفانه خاله ام رو ۱۱ فروردین از دست دادم. البته تو خود عید مشغله های ذهنی زیادی داشتم که اونم باز رو کیفیت درسم تاثیر گذاشت. بیماری خالم، حال بد مادرم، بهانه گیری های برادر کوچکم و کلی مشکلات دیگه. فوت خالم خیلیی رومون تاثیر بدی گذاشت و نمی گم از ۱۱ فروردین درس نخوندم ولی خوب نخوندم به روز مثلا ۱۰ ساعت می خوندم یه روز نمی خوندم. ولی ببین منم خلییی ناامید بودم ولی خیلی با مشاورم صحبت کردم و اون می گفت هنوز هم اگه تلاشتونو لکنید و دیگه اتفاق خاصی نیفته می شه. بعدم همین امشب داشتم تو قرآن و دعای جوشن کبیر می خوندم. آدم ها باید تا احظه ی آخر امید داشته باشن به رسیدن با کمک خدا البته به شرط تلاشخودتون تو این دوماه.
                        له امید روزی که بعد کنکور بیای و بهم بگی که تو هم مثل من فوق العاده دادی و همون رشته ای که می خوای قبول می شی.
                        امیدت رو از دست نده زیادم استرس نداشته باش ولی بیخیال هم نشو. تلاش کن و مطمئن اش نتیجه اش رو می بینی. امیدوارم هرچه زودتر هم بهبودی کامل پیدا کنی. تو این یه هفته مخصوصا بعد عمل آپاندیس زیاد فشار نیار به خودت همون جوری تو تخت دراز بکش و یکم دینی و لغات ادبیات و عربی و نمی دونم حفظیات شیمی فیزیک بخون .
                        مراقبت کن ❤

M آفلاین
                        M آفلاین
                        Man Naffass
                        دانش آموزان آلاء

@ladan-karami-karami مارو از دعاهات بی نصیب نکن خواهر❤

ladan.karami karamiL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Bahar GhB Bahar Gh

بچه ها سلام
                          بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
                          بچه-های-تجربی-کنکور-1401
                          بچه-های-ریاضی-کنکور-1401

M آفلاین
                          M آفلاین
                          Man Naffass
                          دانش آموزان آلاء

Bahar Gh عزیزم آقای پژوهان فر یه دوره ای دارن به نام ۸۰ روز تا رستگاری میتونیین به ایشون پیام بدین من دوره اشون رو ثبت نام کردم نمیگم هیچی نخوندم چون خوندم ولی ایشون گفتن این دوره برای از صفر هم میشه....میتونیین به ایدی اینستاشون پیام بدین از خودشون بپرسین ... فیلماشون توی آلا هم هستن به اسم(دوره شروع از نو)میتونینن با ایشون اشنا بشین.

0

Bahar Gh
                            سلام عزیزم
                            مراقبت کن ❤

Bahar GhB آفلاین
                            Bahar GhB آفلاین
                            Bahar Gh
                            دانش آموزان آلاء

@ladan-karami-karami ممنونم حرفاتون خیلی بهم امید داد منم دی ماه عمم و به خاطر کرونا از دست دادم جوون هم بود امسال هر اتفاق بدی که فکر کنید واسم افتاده فقط امیدوارم این دوماه دیگه به خیر بگذره و بتونم راحت بخونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

Bahar Gh
                              رشته ات چیه عزیزم ؟

Bahar GhB آفلاین
                              Bahar GhB آفلاین
                              Bahar Gh
                              دانش آموزان آلاء

@ladan-karami-karami تجربیه😭

0
                              • M Man Naffass

Bahar Gh عزیزم آقای پژوهان فر یه دوره ای دارن به نام ۸۰ روز تا رستگاری میتونیین به ایشون پیام بدین من دوره اشون رو ثبت نام کردم نمیگم هیچی نخوندم چون خوندم ولی ایشون گفتن این دوره برای از صفر هم میشه....میتونیین به ایدی اینستاشون پیام بدین از خودشون بپرسین ... فیلماشون توی آلا هم هستن به اسم(دوره شروع از نو)میتونینن با ایشون اشنا بشین.

Bahar GhB آفلاین
                                Bahar GhB آفلاین
                                Bahar Gh
                                دانش آموزان آلاء

Man Naffass ممنونم حتما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • M Man Naffass

@ladan-karami-karami مارو از دعاهات بی نصیب نکن خواهر❤

ladan.karami karami
                                  تجربی

Man Naffass
                                  عزیزم شما هم ❤❤❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Bahar GhB Bahar Gh

@ladan-karami-karami تجربیه😭

ladan.karami karami
                                    تجربی

Bahar Gh
                                    منم همین طور
                                    این دو ماه از اختصاصی ها بیشتر فوکوست رو زیست و شیمی باشه که بتونی ۶۰ به بالا بزنی. البته ریاضی و فیزیک هم فراموش نکن اونا رو خم هرکدوم بتونی حدود ۵۰ بزنی خیلیی خوب می شه
                                    تو عمومیا که خب ادبیات رو خوب بزنی که عالییی می شه رتبه ات ۱۰۰ نا ۱۰۰ تا جاله جا می شه
                                    هرکمکی تو هر درسی نیاز داشتی رو من حساب کن ❤
                                    راستی برای شیمی وقتت رو الکی رو مسائل پی هاش زیاد نزار. هرسال سوااای پی هاش سخته معمولا یا وقت گیر. در حد معمول بلدشون باش‌. این قضیه برای حرکت شناسی تو فیزیک هم صدق می کنه

0

Bahar Gh
                                      منم همین طور
                                      این دو ماه از اختصاصی ها بیشتر فوکوست رو زیست و شیمی باشه که بتونی ۶۰ به بالا بزنی. البته ریاضی و فیزیک هم فراموش نکن اونا رو خم هرکدوم بتونی حدود ۵۰ بزنی خیلیی خوب می شه
                                      تو عمومیا که خب ادبیات رو خوب بزنی که عالییی می شه رتبه ات ۱۰۰ نا ۱۰۰ تا جاله جا می شه
                                      هرکمکی تو هر درسی نیاز داشتی رو من حساب کن ❤
                                      راستی برای شیمی وقتت رو الکی رو مسائل پی هاش زیاد نزار. هرسال سوااای پی هاش سخته معمولا یا وقت گیر. در حد معمول بلدشون باش‌. این قضیه برای حرکت شناسی تو فیزیک هم صدق می کنه

Bahar GhB آفلاین
                                      Bahar GhB آفلاین
                                      Bahar Gh
                                      دانش آموزان آلاء

@ladan-karami-karami واای واقعا ازتون ممنونم لطف دارید😍فقط خدا کنه زودتر خوب بشم که شروع کنم جای زخم هام میسوزه و درد داره نمی‌دونم کی خوب میشه دوباره هفته ی دیگه باید برم پیش دکتر

0
                                      • Bahar GhB Bahar Gh

@ladan-karami-karami واای واقعا ازتون ممنونم لطف دارید😍فقط خدا کنه زودتر خوب بشم که شروع کنم جای زخم هام میسوزه و درد داره نمی‌دونم کی خوب میشه دوباره هفته ی دیگه باید برم پیش دکتر

ladan.karami karami
                                        تجربی

Bahar Gh
                                        ایشالا عزیزم
                                        مراقب کن خیلی چیزای سنگین بلند نکن
                                        دوسال پیش این تجربه رو داشتم ولی ۴ ۵ روز اگه رعایت کنی خیلی راحت می شه برات ❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه