شبکه هادی و صفحات بینابینی
-
دوستان من یه سوالی دارم
تو یکی از گزینه های سوال نوشته که:صفحات بینابینی میتواند در بین یاخته های دهلیز و بطن چپ دیده شود.
و این گزینه نادرست هست
ولی من علتش رو نمیفهمم -
سلام🙋♀️
فرق شبکه هادی و صفحات بینابینی چیه؟؟
هر دوتاشون خب دارن پیام رو پخش میکنن !! بعدش شبکه هادی فقط میتونه سلول های خودشو یعنی فقط ۱ درصد از سلول های ماهیچه قلب رو منقبض کنه؟؟ یا بقیشو هم میتونه؟؟
بعدش اگه در سلول های بطن ها تحریک الکتریکی قرار بدیم ، شبکه هادی پخششون میکنه یا صفحلت بینابینی؟؟ تو کتاب تست گفته بود که فقط صفحات بینابینی پخش میکنه !! ولی خب چرا شبکه هادی پخش نمیکنه؟؟🤷♀️🤔
@Asd-h در شبکه هادی و صفحات بینابینی گفته است:
سلام🙋♀️
فرق شبکه هادی و صفحات بینابینی چیه؟؟
هر دوتاشون خب دارن پیام رو پخش میکنن !! بعدش شبکه هادی فقط میتونه سلول های خودشو یعنی فقط ۱ درصد از سلول های ماهیچه قلب رو منقبض کنه؟؟ یا بقیشو هم میتونه؟؟
بعدش اگه در سلول های بطن ها تحریک الکتریکی قرار بدیم ، شبکه هادی پخششون میکنه یا صفحلت بینابینی؟؟ تو کتاب تست گفته بود که فقط صفحات بینابینی پخش میکنه !! ولی خب چرا شبکه هادی پخش نمیکنه؟؟🤷♀️🤔
-
دوستان من یه سوالی دارم
تو یکی از گزینه های سوال نوشته که:صفحات بینابینی میتواند در بین یاخته های دهلیز و بطن چپ دیده شود.
و این گزینه نادرست هست
ولی من علتش رو نمیفهممBahar Nikfetrat در شبکه هادی و صفحات بینابینی گفته است:
دوستان من یه سوالی دارم
و این گزینه نادرست هست
ولی من علتش رو نمیفهممسلام. صفحات بینابینی فقط بین دهلیز ها باهم و بطن ها باهم وجود دارد.
و بین دهلیز و بطن به علت لایه ی عایقی که وجود داره ، صفحات بینابینی وجود ندارن . به همین دلیله که شبکه هادی پیام رو از دهلیز به بطن میبره. -
Bahar Nikfetrat در شبکه هادی و صفحات بینابینی گفته است:
دوستان من یه سوالی دارم
و این گزینه نادرست هست
ولی من علتش رو نمیفهممسلام. صفحات بینابینی فقط بین دهلیز ها باهم و بطن ها باهم وجود دارد.
و بین دهلیز و بطن به علت لایه ی عایقی که وجود داره ، صفحات بینابینی وجود ندارن . به همین دلیله که شبکه هادی پیام رو از دهلیز به بطن میبره.Farhan Honar
مرسی از پاسختون
یه سوال دیگه دارم،آیا این گزینه درست هست یا غلط؟**گزینه:**بلافاصله پس از ثبت موج P و موج QRS، انقباض گروهی از حفرات قلب رخ میدهد.
...
به نظر من غلطه چون خود کتاب گفته اندکی پس از ثبت موج P و QRS انقباض رخ میده.(نه بلافاصله بعد ثبت موج!) -
Farhan Honar
مرسی از پاسختون
یه سوال دیگه دارم،آیا این گزینه درست هست یا غلط؟**گزینه:**بلافاصله پس از ثبت موج P و موج QRS، انقباض گروهی از حفرات قلب رخ میدهد.
...
به نظر من غلطه چون خود کتاب گفته اندکی پس از ثبت موج P و QRS انقباض رخ میده.(نه بلافاصله بعد ثبت موج!)Bahar Nikfetrat بله غلطه ، اندکی پس از ... نه بلافاصله پس از....
-
Farhan Honar
مرسی از پاسختون
...
به نظر من غلطه چون خود کتاب گفته اندکی پس از ثبت موج P و QRS انقباض رخ میده.(نه بلافاصله بعد ثبت موج!)Bahar Nikfetrat غلطه
-
چن مورد درباره نوعی اندام در انسان که دوره های متفاوتی از زندگی محل تولید یا تخریب گویچه های قرمز است،میتواند درست باشد؟
الف-مولکدل های درشت میتوانند از دیواره مویرگ های خونی آن عبور نمایند.
ب_ همه ی مواد خودا از طریق یک مجرای لنفی به سیاهرگ می ریزد.
ج_یاخته های آن با مصرف کربن دی اکسید اوره تولید میکنند.
د_ در تولید انواعی از آنزیم های گوارشی نقش دارد.1)1 2)2 3)3 4)4
چن تا گزینه درسته؟
-
چن مورد درباره نوعی اندام در انسان که دوره های متفاوتی از زندگی محل تولید یا تخریب گویچه های قرمز است،میتواند درست باشد؟
چن تا گزینه درسته؟
-
چن تا گزینه درسته؟
Bahar Nikfetrat یکم اشتباه داره تو نوشته ببخشید
-
چن تا گزینه درسته؟
Bahar Nikfetrat دو تا درسته؟؟؟
-
Bahar Nikfetrat یکم اشتباه داره تو نوشته ببخشید
Bahar Nikfetrat ای کاش تو تایپیک جدیدی مینوشتین مطالب قاطی نشه
-
Bahar Nikfetrat دو تا درسته؟؟؟
Mahan Xodayi 2 میشه دلیلتونو بگید
-
چن تا گزینه درسته؟
الف-مولکدل های درشت میتوانند از دیواره مویرگ های خونی آن عبور نمایند.درسته،چون دارای مویرگ ناپیوسته هست و مواد راحت تر عبور میکنن
ب_ همه ی مواد خودا از طریق یک مجرای لنفی به سیاهرگ می ریزد.نه از طریق چن تا رگ لنفی صورت میگیره پس غلطه
ج_یاخته های آن با مصرف کربن دی اکسید اوره تولید میکنند.درسته یاخته های کبد با مصرف کربین دی اکسید و ترکیبش با امونیاک اوره تشکیل میدن
د_ در تولید انواعی از آنزیم های گوارشی نقش دارد.غلطه کبد انزیم نمیسازد1)1 2)2 √ 3)3 4)4
چن تا گزینه درسته؟
Bahar Nikfetrat -
الف-مولکدل های درشت میتوانند از دیواره مویرگ های خونی آن عبور نمایند.درسته،چون دارای مویرگ ناپیوسته هست و مواد راحت تر عبور میکنن
ب_ همه ی مواد خودا از طریق یک مجرای لنفی به سیاهرگ می ریزد.نه از طریق چن تا رگ لنفی صورت میگیره پس غلطه
ج_یاخته های آن با مصرف کربن دی اکسید اوره تولید میکنند.درسته یاخته های کبد با مصرف کربین دی اکسید و ترکیبش با امونیاک اوره تشکیل میدن
د_ در تولید انواعی از آنزیم های گوارشی نقش دارد.غلطه کبد انزیم نمیسازد1)1 2)2 √ 3)3 4)4
چن تا گزینه درسته؟
Bahar NikfetratMahan Xodayi 2 صورت سوال منظورش طحال و کبد هست
اما گزینه ج فقط در مورد کبد درسته آخه -
Mahan Xodayi 2 صورت سوال منظورش طحال و کبد هست
اما گزینه ج فقط در مورد کبد درسته آخهBahar Nikfetrat گفته نوعی پس باید فقط کبد رو در نظر گرفت این یک
دوما اگرم میگفت انواعی اندام بازم درست بود چون نگفته که همواره درموردشون درسته برا یکیشونم درست باشه حله