فصل ۴ زیست یازدهم
-
هورمون آلدسترون مگه محرکش کاهش سدیم خون نیست؟
این سوال نشر الگو که میگه کدام هورمون به طور مستقیم با افزایش فشار خون پاسخ دیرپا به فشار روحی جسمی میدهد، چرا میگه گزینه۴ یعنی آلدسترون؟؟؟

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا
همیار -
Heli سلام
پاسخ باید گزینه ۳ باشه چون که کورتیزول باعث افزایش فشار خون و التهاب هم میشه که باعث گشادی عروقه. پس من میگم گزینه ۳ درسته.@Kosar-Mortazavi ببخشید کورتیزول چطوری باعث افزایش فشار خون میشه؟🤕
مگه برای افزایش قند خون نبود؟؟
آلدوسترون افزایش فشارخون بوداااا -
هورمون آلدسترون مگه محرکش کاهش سدیم خون نیست؟
این سوال نشر الگو که میگه کدام هورمون به طور مستقیم با افزایش فشار خون پاسخ دیرپا به فشار روحی جسمی میدهد، چرا میگه گزینه۴ یعنی آلدسترون؟؟؟

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا
همیارHeli سلام مجدد
چون هورمون آلدوسترون از قسمت قشری غده فوق کلیه ترشح میشه برای همین دلیل چون قشری خصلت دیرپا داره و مثل بخش مرکزی که سریع و تند عمل میکنه نیست دیر عمل میکنه و دیر هم تموم میشه ینی ماندکاری بیشتری داره.
گشاد کننده رگ با افزایش فشار خون فرق داره...گزینه 4کامل تره...راستش الان یادم نمیاد گزینه سه منظورش کیه!
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه سه این سئوال که منشن کردم یکم پایین تره منظورش کیومیگه -
@Kosar-Mortazavi ببخشید کورتیزول چطوری باعث افزایش فشار خون میشه؟🤕
مگه برای افزایش قند خون نبود؟؟
آلدوسترون افزایش فشارخون بوداااا@Mr-Wick خوب البته یه هورمون ک فقط یه کارو نمیکنه این تو کتاب نیست. این تستا هم اکثرا خارج کتابن.
البته فکر کنم تو کتاب قدیمی بود الان حذفش کردن. -
@Mr-Wick خوب البته یه هورمون ک فقط یه کارو نمیکنه این تو کتاب نیست. این تستا هم اکثرا خارج کتابن.
البته فکر کنم تو کتاب قدیمی بود الان حذفش کردن.@Kosar-Mortazavi اره خب تو کتاب نیست برا همون گزینه 4 درسته😐🚬
-
Heli سلام مجدد
چون هورمون آلدوسترون از قسمت قشری غده فوق کلیه ترشح میشه برای همین دلیل چون قشری خصلت دیرپا داره و مثل بخش مرکزی که سریع و تند عمل میکنه نیست دیر عمل میکنه و دیر هم تموم میشه ینی ماندکاری بیشتری داره.
گشاد کننده رگ با افزایش فشار خون فرق داره...گزینه 4کامل تره...راستش الان یادم نمیاد گزینه سه منظورش کیه!
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه سه این سئوال که منشن کردم یکم پایین تره منظورش کیومیگه@Mr-Wick بنظرم الدوسترونو میگه چون بازجذب سدیم رو بالا میبره در نتیجه سدیم در خوناب بالا میره و فشار خون افزایش پیدا میکنه....
جواب باید همون چهار باشه....چهاره؟؟
گزینه سه هم ما هورمون گشادکننده نخوندیم تاجایی من حافظم یاری میکنه ما کربن دی اکسید و هیستامین خوندیم که هورمون نیستن -
sarvin Piri بله ممنون میشم
-
@Mr-Wick بنظرم الدوسترونو میگه چون بازجذب سدیم رو بالا میبره در نتیجه سدیم در خوناب بالا میره و فشار خون افزایش پیدا میکنه....
گزینه سه هم ما هورمون گشادکننده نخوندیم تاجایی من حافظم یاری میکنه ما کربن دی اکسید و هیستامین خوندیم که هورمون نیستنMahan Xodayi 2 آره دقیقا...منم تعجب کردم نشنیدم تا به الان...پس قطعا نداریم
اره همون 4جوابه -
@Mr-Wick بنظرم الدوسترونو میگه چون بازجذب سدیم رو بالا میبره در نتیجه سدیم در خوناب بالا میره و فشار خون افزایش پیدا میکنه....
گزینه سه هم ما هورمون گشادکننده نخوندیم تاجایی من حافظم یاری میکنه ما کربن دی اکسید و هیستامین خوندیم که هورمون نیستنMahan Xodayi 2 گزینه ۴ درسته تو پاسخنامه
-
Heli سلام مجدد
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه سه این سئوال که منشن کردم یکم پایین تره منظورش کیومیگه -
Mahan Xodayi 2 آره دقیقا...منم تعجب کردم نشنیدم تا به الان...پس قطعا نداریم
اره همون 4جوابه@Mr-Wick 🖤
-
Mahan Xodayi 2 گزینه ۴ درسته تو پاسخنامه
Heli 👌
-
sarvin Piri خیلی ممنون از لطفتون
-
@Mr-Wick در فصل ۴ زیست یازدهم گفته است:
@Kosar-Mortazavi اره خب تو کتاب نیست برا همون گزینه 4 درسته😐🚬
بله بله درسته... حق با شماست.😂 این مطلب تو کتاب نبود.