تست - رگ
-
@Matin-Mousavi-1به نظرم صفر مورد درسته
قاسم محمدی نه یکی درسته
-
@Mr-Wick به نظر من اگه میگفت یک نوع رگ درست بود ولی گفته یک نوع سرخرگ احتمالا غلطه چون هیچ وقت نمیشه که مثلا هردو طرف اوران باشه یا هردو طرف ششی باشه حالا باید دید جواب چیه
قاسم محمدی
فکر کنم منظور از نوع سرخرگ بزرگ یا کوچیک بودنشخ که هردو کوچیکن و نظر من درسته و این سوال1 مورد درست داره. -
Matin Mousavi 1 همه غلط
درست هیچی؟؟@nazanin-mirzai نه یکی درسته
-
@Mr-Wick یه مورد درسته. مورد شماری که نیست
Matin Mousavi 1 خودت گفتی چند مورد برادر
-
@nazanin-mirzai نه یکی درسته
Matin Mousavi 1 میشه بگی کدوم مورد وچراکه یادبگیرم
-
Matin Mousavi 1
مورد ب یک نوع یعنی چی نمیفهمم ؟؟؟؟سید حسین حسینی 0 خب یعنی یک نوع دیگه. مثلا آئورت و سرخرگ های کلیه دو نوع هستن
-
چند مورد درباره رگ های بدن انسان درست میباشد؟
الف) تمام مویرگ های بدن را میتوان در سه دسته منفذدار، پیوسته و ناپیوسته قرار داد.
ب) میتوان شبکه مویرگی دید که دو طرف آن یک نوع سرخرگ وجود داشته باشد.
ج) در یک سرخرگ کوچک، ماهیچه صاف بیشتری وجود دارد نسبت به یک سرخرگ بزرگ.
د) با انقباض ماهیچه اسکلیتی اطراف دریچههای لانه کبوتری، دریچه ها باز و با استراحت ماهیچه، دریچه ها بسته میشوند.
تست نسبتا خوب
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیاMatin Mousavi 1 در تست گفته است:
الف) تمام مویرگ های بدن را میتوان در سه دسته منفذدار، پیوسته و ناپیوسته قرار داد.غلط لنفی داریم
ب) میتوان شبکه مویرگی دید که دو طرف آن یک نوع سرخرگ وجود داشته باشد.ص،کلیه گلومرولش مثلا نمونه این مورد
ج) در یک سرخرگ کوچک، ماهیچه صاف بیشتری وجود دارد نسبت به یک سرخرگ بزرگ.**غلطه بنظرم نسبتا هست این موضوع
د) با انقباض ماهیچه اسکلیتی اطراف دریچههای لانه کبوتری، دریچه ها باز و با استراحت ماهیچه، دریچه ها بسته میشوند.غلطه پایینی بسته هست الزاما همه باز نمیشن
Matin Mousavi 1 کجا گاف دادم://
تست نسبتا خوب
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا -
سید حسین حسینی 0 خب یعنی یک نوع دیگه. مثلا آئورت و سرخرگ های کلیه دو نوع هستن
Matin Mousavi 1 در تست گفته است:
سید حسین حسینی 0 خب یعنی یک نوع دیگه. مثلا آئورت و سرخرگ های کلیه دو نوع هستن
نه خب بهتر بود بگین رگ
چون آوران یه نوعه وابرلن یه نوع دیگه -
Matin Mousavi 1 خودت گفتی چند مورد برادر
@Mr-Wick
نه حواسم نبوده. مورد شماری نیست
-
Matin Mousavi 1 در تست گفته است:
الف) تمام مویرگ های بدن را میتوان در سه دسته منفذدار، پیوسته و ناپیوسته قرار داد.غلط لنفی داریم
ب) میتوان شبکه مویرگی دید که دو طرف آن یک نوع سرخرگ وجود داشته باشد.ص،کلیه گلومرولش مثلا نمونه این مورد
ج) در یک سرخرگ کوچک، ماهیچه صاف بیشتری وجود دارد نسبت به یک سرخرگ بزرگ.**غلطه بنظرم نسبتا هست این موضوع
د) با انقباض ماهیچه اسکلیتی اطراف دریچههای لانه کبوتری، دریچه ها باز و با استراحت ماهیچه، دریچه ها بسته میشوند.غلطه پایینی بسته هست الزاما همه باز نمیشن
Matin Mousavi 1 کجا گاف دادم://
تست نسبتا خوب
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیاMahan Xodayi 2 گلومرول آیا دو طرفش یک نوع هستن!!؟
-
@Mr-Wick
نه حواسم نبوده. مورد شماری نیست
Matin Mousavi 1 خسته نباشی ولی فکر کنم گزینه 2 هم باید میگفت یک نوع رگ چون یک نوع سرخرگ غلطه یه لحظه خودت فکرکن
-
Mahan Xodayi 2 گلومرول آیا دو طرفش یک نوع هستن!!؟
Matin Mousavi 1 بله یک نوعه دیگه مگه یک نوع نیس؟؟جنسشون یکیه دیگه
-
Matin Mousavi 1 بله یک نوعه دیگه مگه یک نوع نیس؟؟جنسشون یکیه دیگه
Mahan Xodayi 2 نه خب وابرلن با آوران فرق داره دیگه
درسته سرخرگن ولی فرق دارن -
درسته سرخرگن ولی فرق دارن@Mr-Wick جنسشون یکی دیگه نوعشون سرخرگه...اصلا اینکه یکی یکم تنگ تره هم مهم نیس بنطرم نوعشون سرخرگه
-
قاسم محمدی
فکر کنم منظور از نوع سرخرگ بزرگ یا کوچیک بودنشخ که هردو کوچیکن و نظر من درسته و این سوال1 مورد درست داره.سید حسین حسینی 0 در تست گفته است:
قاسم محمدی
فکر کنم منظور از نوع سرخرگ بزرگ یا کوچیک بودنشخ که هردو کوچیکن و نظر من درسته و این سوال1 مورد درست داره..
-
@Mr-Wick جنسشون یکی دیگه نوعشون سرخرگه...اصلا اینکه یکی یکم تنگ تره هم مهم نیس بنطرم نوعشون سرخرگه
Mahan Xodayi 2 بنظرم درست ترین گزینه همین باشه اگ بخواد گیر نده به قضیه نوع
-
سید حسین حسینی 0 در تست گفته است:
قاسم محمدی
فکر کنم منظور از نوع سرخرگ بزرگ یا کوچیک بودنشخ که هردو کوچیکن و نظر من درسته و این سوال1 مورد درست داره..
سید حسین حسینی 0 اگه این باشه درسته
-
درسته سرخرگن ولی فرق دارن -
Mahan Xodayi 2 بنظرم درست ترین گزینه همین باشه اگ بخواد گیر نده به قضیه نوع
@Mr-Wick بنظر من که کلا این مورد درسته نوع گفته اگر میگفت از نظر دیواره حق با استارتر بود ولی جفت نوعشون سرخرگه اینم نوع خواسته
-
@Mr-Wick در تست گفته است:
درسته سرخرگن ولی فرق دارنفرق ندارن که...هردو سرخرگه
@Ali-Valicheki