تنفس_بخشهادی_مخاطمژکدار
-
@Ali-Valicheki بنظر من د درسته و فقط ه غلطه... چرا د درسته؟ چون ترشحات مخاطی از مخاط مژکدار ترشح میشن . مخاط مژکدار هم از جنس یاخته های پوششی استوانهای مژکدار هست.
Farhan Honar مخاط مژکدار دو نوع یاخته داره که بدون مژکهاش ترشح کننده هستن
-
@Ali-Valicheki بنظر من د درسته و فقط ه غلطه... چرا د درسته؟ چون ترشحات مخاطی از مخاط مژکدار ترشح میشن . مخاط مژکدار هم از جنس یاخته های پوششی استوانهای مژکدار هست.
Farhan Honar دوست عزیز حرف شما درسته که ولی اگه بری تو زیست دهم شکل رو ببینی یه سری یاخته های بدون مژک داریم که اونا ترشح میکنن
-
Farhan Honar خب اون یاخته هایی که ماده مخاطی ترشح میکنن مژک ندارن طبق نکاتی که تا اینجا فهمیدم
ولی اینجا گفته درسته....چطور میشه آخه🤐😶 -
Farhan Honar در تنفس_بخشهادی_مخاطمژکدار گفته است:
@Ali-Valicheki
سلام منم با آقا فرهاد موافقم🚬🤝🏼چون درسته ترشحات مایع مخاطی از یاخته های بدون مژک ترشح میشن ولی خود مخاط مژکدار هم از جنس بافت پوششی استوانه ای هستش.
و اینکه من یه سئوال دیگه دارم اونم مورد ج هستش که مگه مایع مخاطی رو فقط تو بخش هادی ترشحش رو داریم؟ و ینی تو مبادله ای فقط ماکروفاژ داریم و مایع مخاطی نیست و مرطوب نمیکنه؟؟؟ -
@Ali-Valicheki
سلام منم با آقا فرهاد موافقم🚬🤝🏼چون درسته ترشحات مایع مخاطی از یاخته های بدون مژک ترشح میشن ولی خود مخاط مژکدار هم از جنس بافت پوششی استوانه ای هستش.
و اینکه من یه سئوال دیگه دارم اونم مورد ج هستش که مگه مایع مخاطی رو فقط تو بخش هادی ترشحش رو داریم؟ و ینی تو مبادله ای فقط ماکروفاژ داریم و مایع مخاطی نیست و مرطوب نمیکنه؟؟؟@Mr-Wick سلام مورد ج که نگفته الزاما در هادی داریم گفته مخاطی خادی هوایشو مرطوب میکنه
در مبادله ای هم ماده مخاطی داریم ولی در کیسه ها نداریم -
@Mr-Wick سلام مورد ج که نگفته الزاما در هادی داریم گفته مخاطی خادی هوایشو مرطوب میکنه
در مبادله ای هم ماده مخاطی داریم ولی در کیسه ها نداریمMahan Xodayi 2 آخه خب رد نمیشه اینطوری؟
-
@Ali-Valicheki
و اینکه من یه سئوال دیگه دارم اونم مورد ج هستش که مگه مایع مخاطی رو فقط تو بخش هادی ترشحش رو داریم؟ و ینی تو مبادله ای فقط ماکروفاژ داریم و مایع مخاطی نیست و مرطوب نمیکنه؟؟؟@Mr-Wick
آخه درمورد جنس حرف نزده...مشخصا گفته مژکدار💔😐
.
.
بخش ج نگفته فقط هادی(چون در اینصورت غلط میشه بخاطر نایژک مبادله ای)...گفته تو هادی نقش مرطوب کنندگی داره که درسته -
Mahan Xodayi 2 آخه خب رد نمیشه اینطوری؟
@Mr-Wick چرا دیگه قید نداده خب....درمورد هادی قضاوت کنید که درسته مخاط موجود در هادی باعث این موضوع میشه اگر میگفت الزاما مخاط فقط در هادی این مسئولیت را دارد حق دارد
-
@Mr-Wick
آخه درمورد جنس حرف نزده...مشخصا گفته مژکدار💔😐
.
.
بخش ج نگفته فقط هادی(چون در اینصورت غلط میشه بخاطر نایژک مبادله ای)...گفته تو هادی نقش مرطوب کنندگی داره که درسته@Ali-Valicheki 😶😶
سکوت میکنم -
@Mr-Wick 😂
الان شمام قبول دارید د غلطه؟ یا با آقا فرهاد همچنان هم عقیده اید؟ -
@Ali-Valicheki الان دارم چوب کم دقتیم رو میخورم...
نه بنظرم غلطه...گزینه دو جدیدا نمیدونم جنساشو از کدوم عربی میگیره
منم که از بانک تستش استفاده میکنم دچار اسپاسم عضلانی مغز میشم -
@Ali-Valicheki الان دارم چوب کم دقتیم رو میخورم...
نه بنظرم غلطه...گزینه دو جدیدا نمیدونم جنساشو از کدوم عربی میگیره
منم که از بانک تستش استفاده میکنم دچار اسپاسم عضلانی مغز میشم@Mr-Wick خطای دید=بلای جان همه ما
گزینه دو جدیدا قشنگ... تو همه چی
از هر ۱۰ تا تست یکیش آدم دچار سکته قلبی میکنه که این کجای کتابه که ندیدم🤐💔 -
@Mr-Wick خطای دید=بلای جان همه ما
گزینه دو جدیدا قشنگ... تو همه چی
از هر ۱۰ تا تست یکیش آدم دچار سکته قلبی میکنه که این کجای کتابه که ندیدم🤐💔@Ali-Valicheki اره
آزمون فردارو آماده ای؟ -
@Mr-Wick
برنامه م بهش نمیخوره😶
نمیدونم بدم یا نه -
@Ali-Valicheki اوناییکه بلدی بزن منم کامل نرسیدم تمومش کنم
-
@Mr-Wick به احتمال ۹۰ درصد همین کارو بکنم
آره این آزمون و آزمون بعدی واقعا بودجه بندیش مزخرفه
بیشتریا الان دارن جمع میکنن از پایه به بالا یا مبحثی
اونی که توی عید خوب خونده پایه رو میتونه برسه به این ۲تا آزمون -
O officer k marked this topic as a question on
-
@Mr-Wick به احتمال ۹۰ درصد همین کارو بکنم
آره این آزمون و آزمون بعدی واقعا بودجه بندیش مزخرفه
بیشتریا الان دارن جمع میکنن از پایه به بالا یا مبحثی
اونی که توی عید خوب خونده پایه رو میتونه برسه به این ۲تا آزمون@Ali-Valicheki برا من ناقصه...یازدهمم فصل 5-6-7مونده
از دوازدهمم 3و4 خذف کردم گفتم که بهت -
@Ali-Valicheki برا من ناقصه...یازدهمم فصل 5-6-7مونده
از دوازدهمم 3و4 خذف کردم گفتم که بهت@Mr-Wick فصل۷😶💔
لعنتی به یاد نموندنیه -
@Ali-Valicheki برا من ناقصه...یازدهمم فصل 5-6-7مونده
از دوازدهمم 3و4 خذف کردم گفتم که بهت -
@Alzahra-Daftar آره فصل ۱و۲🙂