تست - رگ
-
قاسم محمدی
فکر کنم منظور از نوع سرخرگ بزرگ یا کوچیک بودنشخ که هردو کوچیکن و نظر من درسته و این سوال1 مورد درست داره.سید حسین حسینی 0 در تست گفته است:
قاسم محمدی
فکر کنم منظور از نوع سرخرگ بزرگ یا کوچیک بودنشخ که هردو کوچیکن و نظر من درسته و این سوال1 مورد درست داره..
-
@Mr-Wick جنسشون یکی دیگه نوعشون سرخرگه...اصلا اینکه یکی یکم تنگ تره هم مهم نیس بنطرم نوعشون سرخرگه
Mahan Xodayi 2 بنظرم درست ترین گزینه همین باشه اگ بخواد گیر نده به قضیه نوع
-
سید حسین حسینی 0 در تست گفته است:
قاسم محمدی
فکر کنم منظور از نوع سرخرگ بزرگ یا کوچیک بودنشخ که هردو کوچیکن و نظر من درسته و این سوال1 مورد درست داره..
سید حسین حسینی 0 اگه این باشه درسته
-
Mahan Xodayi 2 نه خب وابرلن با آوران فرق داره دیگه
درسته سرخرگن ولی فرق دارن -
Mahan Xodayi 2 بنظرم درست ترین گزینه همین باشه اگ بخواد گیر نده به قضیه نوع
@Mr-Wick بنظر من که کلا این مورد درسته نوع گفته اگر میگفت از نظر دیواره حق با استارتر بود ولی جفت نوعشون سرخرگه اینم نوع خواسته
-
@Mr-Wick در تست گفته است:
درسته سرخرگن ولی فرق دارنفرق ندارن که...هردو سرخرگه
@Ali-Valicheki
-
@Mr-Wick در تست گفته است:
درسته سرخرگن ولی فرق دارنفرق ندارن که...هردو سرخرگه
@Ali-Valicheki میدونم عزیز منظورم اینه که اگه منظورش تنگ و گشاد بودنش نباشه درسته
-
درسته سرخرگن ولی فرق دارن@Mr-Wick بله فرق دارن اون دوتا
-
Matin Mousavi 1 بله یک نوعه دیگه مگه یک نوع نیس؟؟جنسشون یکیه دیگه
Mahan Xodayi 2 آوران و وابران یک نوع نیستن
-
Mahan Xodayi 2 آوران و وابران یک نوع نیستن
Matin Mousavi 1 اقا نوع برا ما یا سرخرگ یا سیاهرگ یا مویرگ یا لنفی اینا جزو کدوم دو دسته مختلفه که میگین یک نوع نیستند؟؟؟؟
-
@nazanin-mirzai نه یکی درسته
Matin Mousavi 1 پس اگه مورد شماری نیست جواب گزینه ۳ میشه؟
-
Matin Mousavi 1 پس اگه مورد شماری نیست جواب گزینه ۳ میشه؟
@nazanin-mirzai نه اقا سه نسبی هست قضیه اصلا کل سرخرگ کوچک به سرخرگ میرسه بخاد مقایسه بشه...
-
@Mr-Wick بله فرق دارن اون دوتا
Matin Mousavi 1 خب جوابو بگو راحت کن
ساییدی -
Matin Mousavi 1 خب جوابو بگو راحت کن
ساییدی@Mr-Wick
-
Matin Mousavi 1 اقا نوع برا ما یا سرخرگ یا سیاهرگ یا مویرگ یا لنفی اینا جزو کدوم دو دسته مختلفه که میگین یک نوع نیستند؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 این نگفته که یک نوع رگ که بگی سه نوعه. گفته یک نوع سرخرگ!!!! که آوران و وابران هر دو سرخرگن و دو نوع هستن
-
Mahan Xodayi 2 ببینید اگه سوال میگفت یک نوع رگ بله درست بود ولی اینجا گفته شبکه مویرگی که دو طرف آن یک نوع سرخرگ باشه در همون نفرون سرخرگ آوران وارد و وابران خارج میشه پس یکی نیستن .
-
@Mr-Wick بله فرق دارن اون دوتا
Matin Mousavi 1 یعنی اونو غلط گرفته؟
اکه آوران و وابران کنار بزاریم ورودی خروجی کبد چی؟ اون که دیگه یه نوعه یا نه اونم میشه نوع باب و نوع فوق!؟ -
Mahan Xodayi 2 این نگفته که یک نوع رگ که بگی سه نوعه. گفته یک نوع سرخرگ!!!! که آوران و وابران هر دو سرخرگن و دو نوع هستن
Matin Mousavi 1 منم منظورم اینه اینا از اون انواع جفتشون جزو یک گروهن....
-
Matin Mousavi 1 منم منظورم اینه اینا از اون انواع جفتشون جزو یک گروهن....
Mahan Xodayi 2 بزار راحتت کنم
اصلا اون آوران و وابران نیستن.