گزینه دو (۲)
-
Mahan Xodayi 2 اره فقط لطفا با توضیح بنویس تا بدونم کجارو زیشماخ کردم😶
@Mr-Wick
خب الف گفته اگر رنا باشد نوکلئیک اسید ما فاقد تیمینه که درسته و میتواند انرژی فعال سازی رو کم کنه یعنی رنایی باشه که نقش انزیمی داره که اینم درسته rrna نمونش
ب غلطه نوع نوکلئیک اسید رو مشخص نکرده پس هم رنا رو میگیریم هم دنارو گفته فاقد پیوند فسفات با باز الی هست که کاملا درسته تا اینجا اما ایا نوکلئوتیدی که میخواد وارد پلی مر بشه میتونه چند فسفاته باشد؟مسلما نه این گفته میتواند پس غلطه
ج غلطه اینم عین مورد قبلی هدف هم رنا هست هم دنا گفته فاقد نوکلئتید سه فسفاته تا اینجا درسته ولی چون گفته دارای قطر یکسان میتواند غلطه رنا قطر یکسانش کجاس!د غلطه هدف گزینه دنا هست،قسمت اول درسته در دنا پیوند uوA نداریم ولی قسمت دوم غلطه چون درمورد پلازمیده نکتش
پس گزینه الف درسته....
-
@Mr-Wick
خب الف گفته اگر رنا باشد نوکلئیک اسید ما فاقد تیمینه که درسته و میتواند انرژی فعال سازی رو کم کنه یعنی رنایی باشه که نقش انزیمی داره که اینم درسته rrna نمونش
ب غلطه نوع نوکلئیک اسید رو مشخص نکرده پس هم رنا رو میگیریم هم دنارو گفته فاقد پیوند فسفات با باز الی هست که کاملا درسته تا اینجا اما ایا نوکلئوتیدی که میخواد وارد پلی مر بشه میتونه چند فسفاته باشد؟مسلما نه این گفته میتواند پس غلطه
ج غلطه اینم عین مورد قبلی هدف هم رنا هست هم دنا گفته فاقد نوکلئتید سه فسفاته تا اینجا درسته ولی چون گفته دارای قطر یکسان میتواند غلطه رنا قطر یکسانش کجاس!د غلطه هدف گزینه دنا هست،قسمت اول درسته در دنا پیوند uوA نداریم ولی قسمت دوم غلطه چون درمورد پلازمیده نکتش
پس گزینه الف درسته....
Mahan Xodayi 2 ممنون برای ج و د گفته ممکن است درست نمیشه؟
رنا قطر یکسان نداره؟اگه قطر گفت فقط دنا رومدنظر میگیریم؟اینو نمیدونم گیج شدمبعدشم گزینه د مگه پلازمید دنا نیست؟خب دنا کمکیه دیگه
-
Mahan Xodayi 2 ممنون برای ج و د گفته ممکن است درست نمیشه؟
رنا قطر یکسان نداره؟اگه قطر گفت فقط دنا رومدنظر میگیریم؟اینو نمیدونم گیج شدمبعدشم گزینه د مگه پلازمید دنا نیست؟خب دنا کمکیه دیگه
@Mr-Wick درمورد ج نه طبق رمز اول گزینه باید جفتشونو در نظر گرفت
د هم اره خودمم شک کردم
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
لطفا مورد د رو چک کنید -
@Mr-Wick درمورد ج نه طبق رمز اول گزینه باید جفتشونو در نظر گرفت
د هم اره خودمم شک کردم
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
لطفا مورد د رو چک کنیدMahan Xodayi 2 ببخشید ج رو اصلا متوجه نمیشم چرا رنا قطر یکسان نداره؟
-
@Mr-Wick مورد د شاید بخاطر اون انتی بیوتیک ها غلطه چون اگرم باشه ژنش در مقابل یک انتی بیوتیک مقاومش میکنه نه انواعش....
-

لطفا تحلیل بِنُماییییید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick بنظر من. الف و ب و د درسته.. و فقط ج غلطه
-
@Mr-Wick مورد د شاید بخاطر اون انتی بیوتیک ها غلطه چون اگرم باشه ژنش در مقابل یک انتی بیوتیک مقاومش میکنه نه انواعش....
Mahan Xodayi 2 اوووو اره میتونه باشه...ولی من نکته اینو تابحال جایی نخوندم
-
Mahan Xodayi 2 ببخشید ج رو اصلا متوجه نمیشم چرا رنا قطر یکسان نداره؟
@Mr-Wick قطر یکسان متعلق به دنا هست که دو رشته هست اگر در رشته اول قند یک حلقه ای باشه روبه روش در رشته دو حلقه ای قرار میگیره در نتیجه در کل طول ان قطر ثابت هست اما رنا چون دو رشته نیست قطرش هم فقط همون یک رشته هست که یه جاهایی دو حلقه ای یه جاهایی تک حلقه ای باعث شده ناموزون باشه حتی اگر هم پیوند هیدروژنی بدهد در ی جاهایی ازش هست نه کلش که قطرو ثابت کنه....
-
@Mr-Wick بنظر من. الف و ب و د درسته.. و فقط ج غلطه
Farhan Honar حاجی ج و د نمیفهمم من
میشه توضیح بدی
منم حس میکنم د درست باشه ولی ماهان میگه شاید غلطه -
@Mr-Wick بنظر من. الف و ب و د درسته.. و فقط ج غلطه
Farhan Honar :// ب ج که درست نیس د هم بنظرم غلطه پیام اولمو بخونید لطفا نظرتونو بگین
-
@Mr-Wick قطر یکسان متعلق به دنا هست که دو رشته هست اگر در رشته اول قند یک حلقه ای باشه روبه روش در رشته دو حلقه ای قرار میگیره در نتیجه در کل طول ان قطر ثابت هست اما رنا چون دو رشته نیست قطرش هم فقط همون یک رشته هست که یه جاهایی دو حلقه ای یه جاهایی تک حلقه ای باعث شده ناموزون باشه حتی اگر هم پیوند هیدروژنی بدهد در ی جاهایی ازش هست نه کلش که قطرو ثابت کنه....
Mahan Xodayi 2 آهان الان توشدی مرسی ازت🙌🏼🌹
پس قطر یکسان برای رنا غلط تمام آندرستند -
Mahan Xodayi 2 اوووو اره میتونه باشه...ولی من نکته اینو تابحال جایی نخوندم
@Mr-Wick نه من خوندم:/ ی ژن که نمیتونه در مقابل مثلا انتی بیوتیک a هم مقاوم باشه هم انتی بیوتیک b
-
Mahan Xodayi 2 آهان الان توشدی مرسی ازت🙌🏼🌹
پس قطر یکسان برای رنا غلط تمام آندرستند@Mr-Wick 🖤خواهش...
-
Farhan Honar :// ب ج که درست نیس د هم بنظرم غلطه پیام اولمو بخونید لطفا نظرتونو بگین
Mahan Xodayi 2 به مورد ب توجه کن. گفته در این نوکلئیک اسید نه نوکلئوتید. در یک نوکلئیک اسید میتونیم بیش از یک فسفات هم ببینیم
-
Mahan Xodayi 2 به مورد ب توجه کن. گفته در این نوکلئیک اسید نه نوکلئوتید. در یک نوکلئیک اسید میتونیم بیش از یک فسفات هم ببینیم
Farhan Honar اوه اوه اوه
گیو می 5😂عالی بود نکته قشنگی بود در مورد ب
در مورد د چیه نظرت؟ -
Farhan Honar این ی بحث بود اقای تمدنی و نمیدونم کی که تهشم بی نتیجه موند....در حد کتاب نوکلتید اکر در نوکلئیک اسید قرار بگیره دا یک فسفاتس...
-
Farhan Honar این ی بحث بود اقای تمدنی و نمیدونم کی که تهشم بی نتیجه موند....در حد کتاب نوکلتید اکر در نوکلئیک اسید قرار بگیره دا یک فسفاتس...
Mahan Xodayi 2 در گزینه دو (۲) گفته است:
نه عزیزم منظورش کل نوکلئیک اسیده نه نوکلئوتید...یه بارم بخون من خودم سه بار خوندم
-
Farhan Honar اینم گفته گروه فسفات یعنی منظورش اون گروه واقع در یک مونمر هست اگر میگفت بیش از یک فسفات بنظرم درست بود
-
من. نظرم عوض شد. بنظرم همه درستن.
ج یکم شک دارم ولی خب قند در ساختار نوکلئوتید خودش به گروه هیدروکسیل متصله.
و قسمت دومش هم چون گفته ممکن است میتونیم درست در نظر بگیریمد هم گفته آنتی بیوتیک ها نه انواع آنتی بیوتیک ها و حتی اگه انواع هم میگفت چون گفته ممکن است ،اینم میتونه درست باشه
-
Mahan Xodayi 2 در گزینه دو (۲) گفته است:
نه عزیزم منظورش کل نوکلئیک اسیده نه نوکلئوتید...یه بارم بخون من خودم سه بار خوندم
@Mr-Wick اره ی بار دیگه خوندم فهمیدم منظورشونو اولش گیج شدم:/