تتا شیمی
-
سلام رفقا😃
من از بچه های راه ابریشمی هستم و خب راه ابریشم شیمی رو هم دارم و تا الان هم با روش های استاد پویان نظر مسائل رو به جواب میرسوندم.
از اول هم که تتا اومد نهریدم چون گفتم یا همین روش هاست و یا اگه روش دیگه ای باشه با این روش های استاد پویان نظر اشتباه میکنم و اصلا قاطیشون میکنم.
اما وقتی دیدم خود استاد گفتند مسائل رو در کمتر از یک دقیقه به جواب میرسونند کنجکاو شدم که ایا واقعا اینجوریه؟
واسه همه مسائل جواب میده و خیلی بهتر از روش های استاد پویان نظره؟بنظرتون اگه خوبه من الان بخرم برام مفید هست یا خیر؟
چون بعضی ها میگن حتی اگه خیلی هم خوب باشه الان که دیگه دوماه مونده تا کنکور اگه بخری نتیجه عکس میده.
نظر شما ها چیه؟
ممنون میشم اونایی که استفاده کردند نظرشون رو بهم بگن.نظر کامل بگید خواهشا همه سوال هام رو جواب بدید😅❤
راه-ابریشمی-ها-شیمی
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام والله روش خاصی نمیگن روش های مرسوم هستش ولی با یه بیان دیگه اگه خودت خوب خوندی و مسائل و بلدی بهترین روش تست زیاد زدنه
-
سلام رفقا😃
من از بچه های راه ابریشمی هستم و خب راه ابریشم شیمی رو هم دارم و تا الان هم با روش های استاد پویان نظر مسائل رو به جواب میرسوندم.
از اول هم که تتا اومد نهریدم چون گفتم یا همین روش هاست و یا اگه روش دیگه ای باشه با این روش های استاد پویان نظر اشتباه میکنم و اصلا قاطیشون میکنم.
اما وقتی دیدم خود استاد گفتند مسائل رو در کمتر از یک دقیقه به جواب میرسونند کنجکاو شدم که ایا واقعا اینجوریه؟
واسه همه مسائل جواب میده و خیلی بهتر از روش های استاد پویان نظره؟بنظرتون اگه خوبه من الان بخرم برام مفید هست یا خیر؟
چون بعضی ها میگن حتی اگه خیلی هم خوب باشه الان که دیگه دوماه مونده تا کنکور اگه بخری نتیجه عکس میده.
نظر شما ها چیه؟
ممنون میشم اونایی که استفاده کردند نظرشون رو بهم بگن.نظر کامل بگید خواهشا همه سوال هام رو جواب بدید😅❤
راه-ابریشمی-ها-شیمی
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء@Fatemeh_Baghaee در برخی مباحث مثل استوکیومتری، شیوهٔ حل تست همون شیوهٔ مرسوم کتاب های کمک آموزشی اما با یه بیان متفاوت(که در همین مباحث تجربیات و خلاقیت هایی استاد استفاده میکنن که بی نهایت در حز مسائل ترکیبی تاثیرگذاره)
اما در مسائلی مثل PH دید شمارو نسبت به این مسائل تغییر میدن و از روشی در حل این گونه تست ها استفاده میکن که واقعا فوق العاده ست
و در آخر به نطرم با دیدن تتا شیمی، به یک نظم و اصولی در حل مسائل شیمی دست پیدا می کنید شاید کمتر کسی با حل تست های زیاد به اون دست پیدا کنه
من که لذت بردم از این همایش و خیلی خوشحالم که این بسته رو تهیه کردم
فکر کنم نمونه فیلم های این همایش خیلی در انتخاب شما برای خرید این محصول کمک بکنه -
سلام رفقا😃
نظر شما ها چیه؟
راه-ابریشمی-ها-شیمی
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء@Fatemeh_Baghaee جرم میانگین رو خیلی متفاوت گفتن
استوکیومتری و مسائلی مثل دلتا هاش رو هم طبق روال کتابهای دیگه یکم متفاوت تر میگن
ولی pH رو عالی میگن
در کل بسته ی خوبیه و نظم فکری خوبی به آدم میده
تست های خوبی هم داره هر چند کمن -
@Fatemeh_Baghaee جرم میانگین رو خیلی متفاوت گفتن
استوکیومتری و مسائلی مثل دلتا هاش رو هم طبق روال کتابهای دیگه یکم متفاوت تر میگن
ولی pH رو عالی میگن
در کل بسته ی خوبیه و نظم فکری خوبی به آدم میده
تست های خوبی هم داره هر چند کمن -
سید حسین قربانی 1 ممنون البته دیگه خریدم
و راضی بودم
ولی زحمت کشیدی وقت گذاشتی ممنونم ازت❤🌾@Fatemeh_Baghaee خواهش میکنم