کنکور 1402
-
سلام دوستان من از الان میخوام برای کنکور تجربی 1402 بخونم . چیکارا باید بکنم ؟ خیلی گنگم .
البته قبلا عالی خوندم فقط فروردین امسال رو هیچی نخوندم . الانم گیج شدم هم بی انگیزه شدم هم عقب موندم هم گیج شدم .
ممنونم راهنماییم کنید -
-
سلام دوستان من از الان میخوام برای کنکور تجربی 1402 بخونم . چیکارا باید بکنم ؟ خیلی گنگم .
البته قبلا عالی خوندم فقط فروردین امسال رو هیچی نخوندم . الانم گیج شدم هم بی انگیزه شدم هم عقب موندم هم گیج شدم .
ممنونم راهنماییم کنیدmehdi jalilpour بنظرم اول باید هدفتون رو مشخص کنید و بهتره با یک مشاور صحبت کنید.
-
ممنونم راهنماییم کنیدmehdi jalilpour سلام
کاری نداره که
خود آلا اگه بری تو بخش سرچ و درس رو مشاوره انتخاب کنی یه دوره ی نسبتا خوب گذاشته برا شروع و اینا
از کانال تلگرام سیب ترش هم که یه پست راجع به یازدهمی هایی که میخوان از الان شروع کنن گذاشته -
ممنونم راهنماییم کنیدmehdi jalilpour برای انتخاب منابع هم تو اینترنت سرچ کن تحلیل منابع سیب ترش درس به درس برات میاره
-
mehdi jalilpour برای انتخاب منابع هم تو اینترنت سرچ کن تحلیل منابع سیب ترش درس به درس برات میاره
Dr H بله حتما توی کانال سیب ترش عضو شین و از ویس های سریال کنکور ۱۴۰۱ فعلا استفاده کنین برای ۱۴۰۲ هم به زودی شروع میشه
تحلیل منابع دکتر مردوخی برای کنکور ۱۴۰۱ رو فعلا از آپارت یا کانال تلگرام ببین بعدا قراره برای ۱۴۰۲ هم دوباره ضبط بشه