با بودجه بندی گزینه برم جلو تا آزمون جمع بندی؟
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
طاعات و عبادات قبول درگاه الهی باشه.
بچه ها من تقریبا نیمه دوم زیست دوازدهم و همچنین ادبیاتشو خوب نبستم و فقط یکبار خوندم و درکل میتونم بگم که چیزی یادم نیست و مروری نکردمشون متاسفانه...
حالا سئوالم اینه که آیا من این سه تا آزمونی که مونده تا آزمون های جمع بندی رو شرکت کنم؟یا نه بشینم قشنگ ببندم از پایه و در نهایت برم سر بخت نیمه دوم دوازدهم؟الان خیلی گمراهم یه جورایی قاتی شده تو همه چی نمیتونم خوب فکر کنم.
اگه ممکنه راهنمایی کنید که اول برم نیمه دوم دوازدهم بخونم یا نه برم از پایه بخونم (منظورم تست زنی و مرور هستش) و بیام برسم به دوازدهم و اونموقع شروع به خوندن نیمه دوم دوازدهم بکنم؟
زیست و ادبیات مسئله این است😕
🙏🏼🌹
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا@Mr-Wick به نظر من اگه هدفت کنکور+امتحان نهایی هست چون وقت زیادی تا خرداد نمونده اول دوازدهم و ببند ولی اگه امتحان نهایی برات مهم نیست اول پایه رو تموم کنی بهتره
-
@Mr-Wick به نظر من اگه هدفت کنکور+امتحان نهایی هست چون وقت زیادی تا خرداد نمونده اول دوازدهم و ببند ولی اگه امتحان نهایی برات مهم نیست اول پایه رو تموم کنی بهتره
Mohammad Lotfi 0
من پشت کنکوری ام 😶😂 متاسفانه یا خوشبختانه -
Mohammad Lotfi 0
من پشت کنکوری ام 😶😂 متاسفانه یا خوشبختانه@Mr-Wick پس دیگه هرطور صلاح میدونی😁
-
@Mr-Wick پس دیگه هرطور صلاح میدونی😁
Mohammad Lotfi 0 خب نه دیگه اگه خودم میتونستم دست خودمو بگیرم که نمیومدم اینجا انقدر تایپ کنم😁
ممنون از نظراتتون -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
بچه ها من تقریبا نیمه دوم زیست دوازدهم و همچنین ادبیاتشو خوب نبستم و فقط یکبار خوندم و درکل میتونم بگم که چیزی یادم نیست و مروری نکردمشون متاسفانه...
حالا سئوالم اینه که آیا من این سه تا آزمونی که مونده تا آزمون های جمع بندی رو شرکت کنم؟یا نه بشینم قشنگ ببندم از پایه و در نهایت برم سر بخت نیمه دوم دوازدهم؟الان خیلی گمراهم یه جورایی قاتی شده تو همه چی نمیتونم خوب فکر کنم.
اگه ممکنه راهنمایی کنید که اول برم نیمه دوم دوازدهم بخونم یا نه برم از پایه بخونم (منظورم تست زنی و مرور هستش) و بیام برسم به دوازدهم و اونموقع شروع به خوندن نیمه دوم دوازدهم بکنم؟
🙏🏼🌹
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@Mr-Wick
سلام اگه خواستین بودجه بندی دقیق آزمون بعدی و وضعیت دقیق هر درس دهم و یازدهم دوازدهم رو بگید
تا ببینیم کدوم برا شرایطتون بهتره -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
🙏🏼🌹
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@Mr-Wick از پایه شروع کنید
هم خط ذهنی ایجاد میشه
هم وقتش رو دارید که به ترتیب مباحث رو بخونید
البته اگه اهلش باشید میتونید مبحثی هم بخونید بعضی درسا رو -
@Mr-Wick
سلام اگه خواستین بودجه بندی دقیق آزمون بعدی و وضعیت دقیق هر درس دهم و یازدهم دوازدهم رو بگید
تا ببینیم کدوم برا شرایطتون بهتره@سمیه-صادقلو
دو هفته دیگه جمع بندی نیمسال دوم پایۀ دوازدهم و جمع بندی پایۀ یازدهم و دو هفته هم بعد اون جمع بندی کل پایۀ دوازدهم
نمیدونم اول دوازدهم تموم کنم یا نه اول برم سر پایه و تست و مرور انجام بدم و بیام تا دوازدهم -
@سمیه-صادقلو
دو هفته دیگه جمع بندی نیمسال دوم پایۀ دوازدهم و جمع بندی پایۀ یازدهم و دو هفته هم بعد اون جمع بندی کل پایۀ دوازدهم
نمیدونم اول دوازدهم تموم کنم یا نه اول برم سر پایه و تست و مرور انجام بدم و بیام تا دوازدهم@Mr-Wick کدوموکمتر خوندی؟نیمسال دوم دوازدهم؟
-
@Mr-Wick از پایه شروع کنید
هم خط ذهنی ایجاد میشه
هم وقتش رو دارید که به ترتیب مباحث رو بخونید
البته اگه اهلش باشید میتونید مبحثی هم بخونید بعضی درسا رو@Ali-Valicheki خودمم همینو میخوام ولی اگه مثلا یه 30 روز دیگه که همه شو تموم کردم دیر نباشه برای دوازدهم؟؟
-
@سمیه-صادقلو اره کم خوندمش
-
@Mr-Wick خب گفتی دو هفته وقت داری از نیمسال دوم دوازدهم چه درسای تخصصی حداقل ی دور خوندی/؟
-
@Mr-Wick
سلام
در برنامتون یادتون نره دوازدهم به تنهایی ۶۰ درصده یازدهم دهم باهم ۴۰ درصد....
من پارسال سر کنکورم فقط دوازدهمو خونده بودم و پایه ها رو بنا به دلایلی دو ماه اخر نشد بخونم مرور نکردم درصد زیستم بود۵۲....
ریسک کنید دوازدهمو از دست بدید ضرر بزرگی میکنید..... -
@سمیه-صادقلو زیست یه دور خوندم شیمی هم که با کلاسینو میرم جلو مبحثی میخونم و فیزیکم همینطور دیگه اینارو قبلا بهت گفتم دا
الان من ادبیات و زبست رونمیدونم چه گلی سرم بگیرم بشینم اول اینارو بخونم بعد برم سراغ پایه یا نه از همون پایه شروع کنم؟
اللن من یازدهمم کامل نبستم از فصل 5تا 7 ناقص موند بخاطر بودجه بندی گزینه کم آوردم نرسیدم تمومش کنم دفعه قبل -
@Mr-Wick
سلام
در برنامتون یادتون نره دوازدهم به تنهایی ۶۰ درصده یازدهم دهم باهم ۴۰ درصد....
من پارسال سر کنکورم فقط دوازدهمو خونده بودم و پایه ها رو بنا به دلایلی دو ماه اخر نشد بخونم مرور نکردم درصد زیستم بود۵۲....
ریسک کنید دوازدهمو از دست بدید ضرر بزرگی میکنید.....Mahan Xodayi 2 ینی پیشنهاد شما الان اینه که از دوازدهم شروکنم و بعدش برم سراغ پایه؟
-
@سمیه-صادقلو زیست یه دور خوندم شیمی هم که با کلاسینو میرم جلو مبحثی میخونم و فیزیکم همینطور دیگه اینارو قبلا بهت گفتم دا
الان من ادبیات و زبست رونمیدونم چه گلی سرم بگیرم بشینم اول اینارو بخونم بعد برم سراغ پایه یا نه از همون پایه شروع کنم؟
اللن من یازدهمم کامل نبستم از فصل 5تا 7 ناقص موند بخاطر بودجه بندی گزینه کم آوردم نرسیدم تمومش کنم دفعه قبل@Mr-Wick خب ادبیات درس به درس که نیازی نیس خوند بشه
-
اللن من یازدهمم کامل نبستم از فصل 5تا 7 ناقص موند بخاطر بودجه بندی گزینه کم آوردم نرسیدم تمومش کنم دفعه قبل@Mr-Wick زیستم دوازدهم شروع کن حتما ماها که امتتحان نهاییی داریم دوازدهم و نواقصشو میزاریم برا اونموقع تو بهتره ددوازدهم بخونی
-
@سمیه-صادقلو یه بارم نیاز نیست ببینم کلیپاشو؟
چون موضوعیت درساشو نمیدونم که -
ببخشید غ املایی زیاده من با سیستمم عادت ندارم
-
Mahan Xodayi 2 ینی پیشنهاد شما الان اینه که از دوازدهم شروکنم و بعدش برم سراغ پایه؟
@Mr-Wick بله ی سال پایه رو کار کردین برای مرورش از هر فصل ده تا تست بزنید همش یادتون میاد دیگه مگه چقد مرور وقت میخاد
ولی بازم براساس ذهنتون برید جلو توانایی اینو دارید چهار پنج فصل رو دو دوماه خپب جمع کنید؟اگر نه که وقت نیس برگردین همونایی که خوندین رو مرور کنید و قوی تر بشین...
الان فانتزی برنامه ریزی نکنید مباحثش زیاده و به شدت ترکیبی اگر نمیتونید در این یک ماه جمعش کنید اون همه فصول قیدشو باید بزنید -
@Mr-Wick من خودم نمیخونم فقط برا امتحان نهایی لغات و کنایه های مهم میخونم در کل چیز خیلی مهمی نیس