با بودجه بندی گزینه برم جلو تا آزمون جمع بندی؟
-
@سمیه-صادقلو زیست یه دور خوندم شیمی هم که با کلاسینو میرم جلو مبحثی میخونم و فیزیکم همینطور دیگه اینارو قبلا بهت گفتم دا
الان من ادبیات و زبست رونمیدونم چه گلی سرم بگیرم بشینم اول اینارو بخونم بعد برم سراغ پایه یا نه از همون پایه شروع کنم؟
اللن من یازدهمم کامل نبستم از فصل 5تا 7 ناقص موند بخاطر بودجه بندی گزینه کم آوردم نرسیدم تمومش کنم دفعه قبل@Mr-Wick خب ادبیات درس به درس که نیازی نیس خوند بشه
-
@سمیه-صادقلو زیست یه دور خوندم شیمی هم که با کلاسینو میرم جلو مبحثی میخونم و فیزیکم همینطور دیگه اینارو قبلا بهت گفتم دا
الان من ادبیات و زبست رونمیدونم چه گلی سرم بگیرم بشینم اول اینارو بخونم بعد برم سراغ پایه یا نه از همون پایه شروع کنم؟
اللن من یازدهمم کامل نبستم از فصل 5تا 7 ناقص موند بخاطر بودجه بندی گزینه کم آوردم نرسیدم تمومش کنم دفعه قبل@Mr-Wick زیستم دوازدهم شروع کن حتما ماها که امتتحان نهاییی داریم دوازدهم و نواقصشو میزاریم برا اونموقع تو بهتره ددوازدهم بخونی
-
@سمیه-صادقلو یه بارم نیاز نیست ببینم کلیپاشو؟
چون موضوعیت درساشو نمیدونم که -
ببخشید غ املایی زیاده من با سیستمم عادت ندارم
-
Mahan Xodayi 2 ینی پیشنهاد شما الان اینه که از دوازدهم شروکنم و بعدش برم سراغ پایه؟
@Mr-Wick بله ی سال پایه رو کار کردین برای مرورش از هر فصل ده تا تست بزنید همش یادتون میاد دیگه مگه چقد مرور وقت میخاد
ولی بازم براساس ذهنتون برید جلو توانایی اینو دارید چهار پنج فصل رو دو دوماه خپب جمع کنید؟اگر نه که وقت نیس برگردین همونایی که خوندین رو مرور کنید و قوی تر بشین...
الان فانتزی برنامه ریزی نکنید مباحثش زیاده و به شدت ترکیبی اگر نمیتونید در این یک ماه جمعش کنید اون همه فصول قیدشو باید بزنید -
@Mr-Wick من خودم نمیخونم فقط برا امتحان نهایی لغات و کنایه های مهم میخونم در کل چیز خیلی مهمی نیس
-
@Mr-Wick من خودم نمیخونم فقط برا امتحان نهایی لغات و کنایه های مهم میخونم در کل چیز خیلی مهمی نیس
@سمیه-صادقلو من این ادبیات گند زده به درصدام اصن لامصب تکون نمیخوره🤦
-
@سمیه-صادقلو من این ادبیات گند زده به درصدام اصن لامصب تکون نمیخوره🤦
Mahan Xodayi 2 لغات و املا قرابت با دوتا سوال ارایه یدونه دستور راحت ادبیات ی 50 میزنی دگ
-
من ی پیشنهاد دارم
-
پس با این تفاسیر من همون نیمه دوم دوازدهم رو میخوام جمعش کنم و همزمان با جمع اینا تست های پایه رو میزنم و مرور میکنم و بعدش که تموم شد میرم بصورت تجمیلی دهم و یازدهم رو شرو میکنم برای مرورش و تست هاش.
خیلی ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون🙏🏼🌹
@سمیه-صادقلو
Mahan Xodayi 2
@Ali-Valicheki -
بیاین هر شب ی گفتار از نیمسال دوم دوازدهم باهم مرور کنیم هر چی هر چقد نکته داره بریزه وسط کمکمون میکنه
-
Mahan Xodayi 2 لغات و املا قرابت با دوتا سوال ارایه یدونه دستور راحت ادبیات ی 50 میزنی دگ
@سمیه-صادقلو نمیدونم چمه:/ کلا با همه برعکسم سر جلسه مردم میگن عع ادبیات چه راخته و منی که کپ کردم:// میگن زیست چه سخته و منی که فقط ی نزده دارم://////ته سَیَم کلا
-
بیاین هر شب ی گفتار از نیمسال دوم دوازدهم باهم مرور کنیم هر چی هر چقد نکته داره بریزه وسط کمکمون میکنه
@سمیه-صادقلو اره خب منم همینکارو میکنم نکته هایی که نمیفهممشون رو میام سئوال میپرسم تو زیست
-
@سمیه-صادقلو نمیدونم چمه:/ کلا با همه برعکسم سر جلسه مردم میگن عع ادبیات چه راخته و منی که کپ کردم:// میگن زیست چه سخته و منی که فقط ی نزده دارم://////ته سَیَم کلا
Mahan Xodayi 2 😂😂
حاحی الان سه تا آزمونی که دادم بعدعید ادبیات لامصب از 25 بالا نمیاد 😕😕 -
Mahan Xodayi 2 سیستم ایموجی نداره چراااا
خب بخون اوکی میشی ادبیات دیر بالا میاد کلا درس مهارتیه -
Mahan Xodayi 2 نظرت؟
-
Mahan Xodayi 2 😂😂
حاحی الان سه تا آزمونی که دادم بعدعید ادبیات لامصب از 25 بالا نمیاد 😕😕@Mr-Wick منده دقیقا ۲۳ ده قفل المشم😂 نه ازالی نه چوخالی
-
@Mr-Wick منده دقیقا ۲۳ ده قفل المشم😂 نه ازالی نه چوخالی
Mahan Xodayi 2 ماهان چرا من حس میکنم تو بچه اردبیلی😁
-
Mahan Xodayi 2 نظرت؟
@سمیه-صادقلو خیلیم عالی هر شب سر ی ساعتی شما ی تایپیک بزنید مثلا گفتار یک فصل یک بیایم نکاتو بگیم به اقا فرهان و متین هم بگیم بنظرم
-
Mahan Xodayi 2 ماهان چرا من حس میکنم تو بچه اردبیلی😁
@Mr-Wick نه اذربایجان, نه عجب اردبیل!