با بودجه بندی گزینه برم جلو تا آزمون جمع بندی؟
-
@سمیه-صادقلو نمیدونم چمه:/ کلا با همه برعکسم سر جلسه مردم میگن عع ادبیات چه راخته و منی که کپ کردم:// میگن زیست چه سخته و منی که فقط ی نزده دارم://////ته سَیَم کلا
Mahan Xodayi 2 😂😂
حاحی الان سه تا آزمونی که دادم بعدعید ادبیات لامصب از 25 بالا نمیاد 😕😕 -
@سمیه-صادقلو نمیدونم چمه:/ کلا با همه برعکسم سر جلسه مردم میگن عع ادبیات چه راخته و منی که کپ کردم:// میگن زیست چه سخته و منی که فقط ی نزده دارم://////ته سَیَم کلا
Mahan Xodayi 2 سیستم ایموجی نداره چراااا
خب بخون اوکی میشی ادبیات دیر بالا میاد کلا درس مهارتیه -
بیاین هر شب ی گفتار از نیمسال دوم دوازدهم باهم مرور کنیم هر چی هر چقد نکته داره بریزه وسط کمکمون میکنه
Mahan Xodayi 2 نظرت؟
-
Mahan Xodayi 2 😂😂
حاحی الان سه تا آزمونی که دادم بعدعید ادبیات لامصب از 25 بالا نمیاد 😕😕@Mr-Wick منده دقیقا ۲۳ ده قفل المشم😂 نه ازالی نه چوخالی
-
@Mr-Wick منده دقیقا ۲۳ ده قفل المشم😂 نه ازالی نه چوخالی
Mahan Xodayi 2 ماهان چرا من حس میکنم تو بچه اردبیلی😁
-
Mahan Xodayi 2 نظرت؟
@سمیه-صادقلو خیلیم عالی هر شب سر ی ساعتی شما ی تایپیک بزنید مثلا گفتار یک فصل یک بیایم نکاتو بگیم به اقا فرهان و متین هم بگیم بنظرم
-
Mahan Xodayi 2 ماهان چرا من حس میکنم تو بچه اردبیلی😁
@Mr-Wick نه اذربایجان, نه عجب اردبیل!
-
@سمیه-صادقلو خیلیم عالی هر شب سر ی ساعتی شما ی تایپیک بزنید مثلا گفتار یک فصل یک بیایم نکاتو بگیم به اقا فرهان و متین هم بگیم بنظرم
Mahan Xodayi 2 ی لحظه منو فالو کن
-
Mahan Xodayi 2 لهجه ای که داری حس کردم برا اونجاس...کجای آذربایجانی؟کلیبر؟یا اهر؟دیگه باید یکی از اینا باشه با این لهجه...البته اگ اشتبا نکنم
-
Mahan Xodayi 2 لهجه شناسن ایشون :)))
-
آی بالاااا نتیجه چی شد؟
هرشب یه گفتار از نیم سال دوم؟؟؟اوکی؟ -
Mahan Xodayi 2 لهجه ای که داری حس کردم برا اونجاس...کجای آذربایجانی؟کلیبر؟یا اهر؟دیگه باید یکی از اینا باشه با این لهجه...البته اگ اشتبا نکنم
@Mr-Wick نه ارومیه:)
-
@Mr-Wick 👌👌👌
-
@Mr-Wick نه ارومیه:)
Mahan Xodayi 2 اوورمی دریاسی😁🌹
برای شرقی حساب میکردم اصلا حواسم به اون یکی نبود...چن باری اومدم شهرتون...صفالیدی🙌🏼 -
@Mr-Wick دایان
-
@سمیه-صادقلو 🧍
-
Mahan Xodayi 2 اوورمی دریاسی😁🌹
برای شرقی حساب میکردم اصلا حواسم به اون یکی نبود...چن باری اومدم شهرتون...صفالیدی🙌🏼@Mr-Wick 🖤👌 اورمی دریاسینان دوز قالب دا فقط
-
@Mr-Wick 🖤👌 اورمی دریاسینان دوز قالب دا فقط
Mahan Xodayi 2 بله متاسفانه
بقول رضا همشهریتون که میگه دهنی دی😂😂بقیه شو نمیگم خودت بری سرچ کنی😂 -
@Mr-Wick 😂🪵 رو این گنده بشینید تا بیاد
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 ینی پیشنهاد شما الان اینه که از دوازدهم شروکنم و بعدش برم سراغ پایه؟
@Mr-Wick من بودجه بندیا رو نیگا کردم زیست ۱۴۰۱ ۳۸٪بود