حرکت 2
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
@Mr-Wick مبدا زمانx=0 هست مبدا مکانx=-8 هستش
-
@Mr-Wick

-
@Mr-Wick مبدا زمانx=0 هست مبدا مکانx=-8 هستش
دای من بالا بالا سفه لیرم😕
اینو گفته بود همیشه یادت باشه...منم یادم مونده الان من اسکل شدم
-
@Mr-Wick

Farhan Honar من چون شتاب نخوندم نمیدونم چیکار کردی من با تناسب x2 رو پیدا کردم حالا چرا باید 8تا ازش کم کنم رو نمیدونم😕
-
دای من بالا بالا سفه لیرم😕
اینو گفته بود همیشه یادت باشه...منم یادم مونده الان من اسکل شدم
@Mr-Wick خب مبدا مکان یعنی قسمتی که داریم حرکتو شروع میکنیم الان حرکتو از ایکس صفر شروع کردیم؟؟؟؟
لابد منظور ایشپن در نمودار هایی هست که از صفر شروع کردن
-
@Mr-Wick خب مبدا مکان یعنی قسمتی که داریم حرکتو شروع میکنیم الان حرکتو از ایکس صفر شروع کردیم؟؟؟؟
لابد منظور ایشپن در نمودار هایی هست که از صفر شروع کردن
Mahan Xodayi 2 این چیزی که تو داری میگی تو قسمت اول جمله ت مگه برای مبدا حرکت (مکان اولیه)نیست؟ خب اینا فرق دارن که
-
Mahan Xodayi 2 این چیزی که تو داری میگی تو قسمت اول جمله ت مگه برای مبدا حرکت (مکان اولیه)نیست؟ خب اینا فرق دارن که
-
@Mr-Wick مبدا حرکت با مبدا مکان یکیه مبدا زمانم اون چیریه که شما میگید
من ی بار دیگه حل کردم ببینید متوجه میشین یان

-
@Mr-Wick مبدا حرکت با مبدا مکان یکیه مبدا زمانم اون چیریه که شما میگید
من ی بار دیگه حل کردم ببینید متوجه میشین یان

Mahan Xodayi 2 نهدخب من شتاب نخوندم که باشارمیرام اینو🤕😭
بعدشم الان کنتاکت ایجاد شد با گفته استادم
شما میگین که مبدا حرکت که میشه همون مکان اولیه با مبدا مکان یکی هستش...ولی اون اینو نمیگفت😭😭الان من گیج شدم -
@Mr-Wick سلام🥱
نمودار وی تی رو رسم کن بعد از روی اون برای خودت استدلال کن
فک کنم راحت تر باشه@Alzahra-Daftar میشه رسمش کنی؟😕🤕
-

-
Mahan Xodayi 2 نهدخب من شتاب نخوندم که باشارمیرام اینو🤕😭
بعدشم الان کنتاکت ایجاد شد با گفته استادم
شما میگین که مبدا حرکت که میشه همون مکان اولیه با مبدا مکان یکی هستش...ولی اون اینو نمیگفت😭😭الان من گیج شدم@Mr-Wick مبدا حرکت یا مبدا مکان یعنی قسمتی که شروع کردیم حرکتو خب ی بار جمله کتاب بهونید توضیحشو
درمورد اونم فک کنم شما منظورتون اون قسمتی هست که مبدادمکانو به مکانی در اون لحظه متحرک هست ،رو میگید -
@Alzahra-Daftar 😂😂
-
@Mr-Wick مبدا حرکت یا مبدا مکان یعنی قسمتی که شروع کردیم حرکتو خب ی بار جمله کتاب بهونید توضیحشو
درمورد اونم فک کنم شما منظورتون اون قسمتی هست که مبدادمکانو به مکانی در اون لحظه متحرک هست ،رو میگیدMahan Xodayi 2
اصلا نمیفهمم وات یو تاکینگ ع باووووت🤕🤕
الان هرچی خونده بودمو ایکسپلوووودینگ کردی رفت روهوااااون به من میگفت مبدا مکان با مبدا حرکت فرق داره😕
-
Mahan Xodayi 2
اصلا نمیفهمم وات یو تاکینگ ع باووووت🤕🤕
الان هرچی خونده بودمو ایکسپلوووودینگ کردی رفت روهوااااون به من میگفت مبدا مکان با مبدا حرکت فرق داره😕
-
@Alzahra-Daftar
ولی اینکه باید حواست باشه وقتی دلتا ایکس رو بدست آوردی ، در نظر بگیری که مکان ایکس اولیه مون منفی بوده بعدش صفر شده و بعد به ماکزیمم خودش رسیده@Alzahra-Daftar الان دست گذاشتی رو مشکل افرین😶
مشکل اینجاس که چون صورت سئوال گفته مبدا مکان من اشکال حل دارم...
مبدا مکان همیشه مگه صفر نیست؟ -
@Alzahra-Daftar ماهان میگه یکی هستن🤧🤒