تخم مرغ، آب، روغن زیتون
-
سلاام
وقتتون بخیر
کتاب میگه که اگر بخواییم با تغییر دمای ۵۰ درجه در روغن زیتون تخم مرغ بپزه باید یا دما رو ببشتر کنیم که خوب این واضحه
یا زمان بیشتری بدیم
این زمان دادنه چجوری اثر میذاره؟ چجوری در اثر زمان بیشتر انرژی مورد نیازش تامین میشه؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا -
این سوالم اضافه کنم.
کتاب گفته در واکنش اکسایش گلوکز دمای بدن تغییر محسوسی نمیکند ولی آخه داره انرژی آزاد میکنه درسته دتا تتا خودش صفره ولی مگه انرژی نمیده به بدن مثل شیر ۳۷ درجه یا بستنی؟Mehrsa 14 در تخم مرغ، آب، روغن زیتون
گفته است:
این سوالم اضافه کنم.
کتاب گفته در واکنش اکسایش گلوکز دمای بدن تغییر محسوسی نمیکند ولی آخه داره انرژی آزاد میکنه درسته دتا تتا خودش صفره ولی مگه انرژی نمیده به بدن مثل شیر ۳۷ درجه یا بستنی؟سلام ، انرژی میده درسته ولی اون انرژی باعث تغییر دما نمیشه
-
سلاام
وقتتون بخیر
کتاب میگه که اگر بخواییم با تغییر دمای ۵۰ درجه در روغن زیتون تخم مرغ بپزه باید یا دما رو ببشتر کنیم که خوب این واضحه
یا زمان بیشتری بدیم
این زمان دادنه چجوری اثر میذاره؟ چجوری در اثر زمان بیشتر انرژی مورد نیازش تامین میشه؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیاMehrsa 14 من گشنم بود اومدم تایپیک رو خوندم شاید برنامه ایی برا افطار جور شد این چی بود
-
این سوالم اضافه کنم.
کتاب گفته در واکنش اکسایش گلوکز دمای بدن تغییر محسوسی نمیکند ولی آخه داره انرژی آزاد میکنه درسته دتا تتا خودش صفره ولی مگه انرژی نمیده به بدن مثل شیر ۳۷ درجه یا بستنی؟ -
سلاام
وقتتون بخیر
یا زمان بیشتری بدیم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا -
@Allen-Gamer
Parsa Nm
فرایند غذا خوردن دو جور انرژی آزاد میکنه البته اگر دماش بیشتر از بدنمون باشه
۱.هم دمایی
۲. تغییر انرژی پتانسیل...حالا این یکی در هر صورت گرما آزاد میکنه دماش هم تغییر نمی کنه
پس این گرما چی میشه؟
یه جایی درباره تولید HCl کتاب میخواست شروع کنه بحث پتانسیل رو گفت اگر بعد از پایان واکنش صبر کنیم تا دما دوباره به ۲۵ درجه برسد ۱۸۴ کیلوژول انرژی پتانسیل اش هست که آزاد میشه
آخه طبق این که میشه گفت تغییر دما هم داریم -
Mehrsa 14 من گشنم بود اومدم تایپیک رو خوندم شاید برنامه ایی برا افطار جور شد این چی بود
dani danii
آخه دیگه شیمیه دیگهاز تخم مرغ و روغن زیتون نهایت یه نیمرو رژیمی بشه درست کرد
-
@Allen-Gamer
Parsa Nm
فرایند غذا خوردن دو جور انرژی آزاد میکنه البته اگر دماش بیشتر از بدنمون باشه
۱.هم دمایی
۲. تغییر انرژی پتانسیل...حالا این یکی در هر صورت گرما آزاد میکنه دماش هم تغییر نمی کنه
پس این گرما چی میشه؟
یه جایی درباره تولید HCl کتاب میخواست شروع کنه بحث پتانسیل رو گفت اگر بعد از پایان واکنش صبر کنیم تا دما دوباره به ۲۵ درجه برسد ۱۸۴ کیلوژول انرژی پتانسیل اش هست که آزاد میشه
آخه طبق این که میشه گفت تغییر دما هم داریم -
Mehrsa 14 این گرما نیست
انرژی پتانسیله
۱۸۴ انرژی پتانسیل هست
انرژی پتانسیل هم دما رو تغییر نمیده
چون انرژی جنبشی رو تغییر نمیده -
Parsa Nm
بله انرژی پتانسیل هست صحیح
اما خوب بالاخره یه گرمایی داره آزاد میشه. این طور نیست؟ -
Mehrsa 14 داخل زمان بررسیش کرده
اگه زمان بیشتری به روغن گرما بدیم،واضحه که تخم مرغ میپزه
به خاطر ظرفیت گرمایی
فرمول گرما رو داخل زمان ضرب کنی مشخص میشه
-
Mehrsa 14
منم مث شمام.خیلی حساب نکنین رو حرفم
ولی خب نه اینطور نیست.باعث افزایش انرژی یا همون آنتالپی میشه
ولی باعث افزایش انرژی جنبشی نمیشه -
Parsa Nm
خیلی ممنون که وقت میذارین جواب بدین
بله درسته چون مفهومش در واقع برای انرژی درونی هست. شاید زیاد حساس شدم رو این مطلب