تست
-
Matin Mousavi 1
گزینه 2....اخه مگه کلیه تا میخوره...ویا اصلا معلومه کلیه راست نزدیک تره البته این گزینه خیلی درست نیست چون ما هزاران انشعاب از بزرگ سیاهرگ زبرین داریم و این سوال منظور کجای زیرین هست .و اصلا این گزینه بار علمی خاصی نداره.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0 در تست گفته است:
Matin Mousavi 1
گزینه 2....اخه مگه کلیه تا میخوره...ویا اصلا معلومه کلیه راست نزدیک تره البته این گزینه خیلی درست نیست چون ما هزاران انشعاب از بزرگ سیاهرگ زبرین داریم و این سوال منظور کجای زیرین هست .و اصلا این گزینه بار علمی خاصی نداره..
-
@Mr-Wick
بله منم میگم دو منظورم این بود ای کاش بهتر تست طراحی میشدسید حسین حسینی 0 میدونم مطالعه کردم چون گفتین بار علمی عرض کردم
وگرنه منه دانش آموز بی سواد چه میدونم چیزی که میخونم علمیه غیرعلمیه..هرچی کتاب به خوردم داده میخونم -
سید حسین حسینی 0 میدونم مطالعه کردم چون گفتین بار علمی عرض کردم
وگرنه منه دانش آموز بی سواد چه میدونم چیزی که میخونم علمیه غیرعلمیه..هرچی کتاب به خوردم داده میخونمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick
منم همچنین برادر -
@سمیه-صادقلو در تست گفته است:
سید حسین حسینی 0
با بار علمیش کاری نداریم مبنا شکل کتابه ک پایین فرستادماون سیاهرگ انشعاب کوچیکی از سیاهرگ زیرین هست نه خود زیرین در کل گزینه درس وخوبی نیست.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0 توی شکلی از کتاب هست دقیقا تمام رگ ها رو نامگذاری کردهرو برای اون رگ نوشته بزرگ سیاهرگ زیرین. اتفاقا نکته ریز و مهمی هست.
-
سید حسین حسینی 0 توی شکلی از کتاب هست دقیقا تمام رگ ها رو نامگذاری کردهرو برای اون رگ نوشته بزرگ سیاهرگ زیرین. اتفاقا نکته ریز و مهمی هست.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در تست گفته است:
سید حسین حسینی 0 توی شکلی از کتاب هست دقیقا تمام رگ ها رو نامگذاری کردهرو برای اون رگ نوشته بزرگ سیاهرگ زیرین. اتفاقا نکته ریز و مهمی هست.
نه .....یعنی کل بزرگ سیاه رگ زیرین یه راست میره تو کلیه؟؟؟؟اون انشعاب بسیار کوچیکی از زیرینه
-
Matin Mousavi 1 در تست گفته است:
نه .....یعنی کل بزرگ سیاه رگ زیرین یه راست میره تو کلیه؟؟؟؟اون انشعاب بسیار کوچیکی از زیرینه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0
توی این شکل رو ببینید. بله منم میدونم کل بزرگ سیاهرگ زیرین نیست ولی کتاب اینو گفته
-
@Mr-Wick
بله منم میگم دو منظورم این بود ای کاش بهتر تست طراحی میشدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0 طراح هم خودم هستم. توی ۵ دقیقه تست رو طرح کردم
-
سید حسین حسینی 0
توی این شکل رو ببینید. بله منم میدونم کل بزرگ سیاهرگ زیرین نیست ولی کتاب اینو گفته
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
خب منم میگ دیگه بزرگ سیاهرگ که میاد پایین منشعب میشه. -
Matin Mousavi 1
خب منم میگ دیگه بزرگ سیاهرگ که میاد پایین منشعب میشه.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0 شکل رو که قبول دارید
-
-