نویسندگی
-
سلام دوستان
من تو بخش داستان نویسی و انشا نویسی و نویسندگی خیلی استعداد دارم. جوری که معلم ادبیاتمونم گفته نوشتنت عالیه خیلی استعداد داری. و حتی دوستام و اطرافیان.
نوشتنو خیلی خیلییی دوست دارم(البته شعر اصلا نه استعدادشو دارم نه علاقه) خیلی دوست دارم تو این موضوع فعالیت داشته باشم استعدادمو تقویت کنم و ازش یه استفاده ای بکنم.
خواستم از تون کمک بگیرم
1_ چه کارهایی باید بکنم(برای تقویت نوشتنم)
2_ کجاها باید فعالیت داشته باشم
3_ چه کارهایی میتونم شروع کنم(مثلا بعضیا میگن داستان بنویس ، بعضی میگن رمان و ....)
ممنون میشم اگه کمکم کنید -
منم علاقه دارم بهش، منشن کردم کمکتون کنن
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام دوستان
من تو بخش داستان نویسی و انشا نویسی و نویسندگی خیلی استعداد دارم. جوری که معلم ادبیاتمونم گفته نوشتنت عالیه خیلی استعداد داری. و حتی دوستام و اطرافیان.
نوشتنو خیلی خیلییی دوست دارم(البته شعر اصلا نه استعدادشو دارم نه علاقه) خیلی دوست دارم تو این موضوع فعالیت داشته باشم استعدادمو تقویت کنم و ازش یه استفاده ای بکنم.
خواستم از تون کمک بگیرم
3_ چه کارهایی میتونم شروع کنم(مثلا بعضیا میگن داستان بنویس ، بعضی میگن رمان و ....)
ممنون میشم اگه کمکم کنیدM Ebrahimi سلام چون خودمم یه همچین موضوعی علاقه مند بودم بیشتر کتاب هایی رو که ذوست داشتم در موردشون بنویسم ینی موضوعش منظورمه رو خوندم تا با نویسنده ارتباط یرقرار کنم ببینم حرف اصلیش چیه...
بعدش بیشتر رو نوشتاریم کار کردم که عامیانه باید بنویسم که خواننده کتاب باهام ارتباط راحت تری بگیره یا نه سبک عادی و یا حرفه ای...پیشنهاد میکنم پیش یک استاد برین در موردش صحبت کنید...اساتید دانشگاه منظورمه که خودشون تو این زمینه ها فعالیت دارن...موفق باشید -
سلام دوستان
خواستم از تون کمک بگیرم
ممنون میشم اگه کمکم کنیدM Ebrahimi
سلام.
اگه واقعا به نویسندگی علاقه داری، توی کارگاهای نویسندگی ثبتنام کن. کتاب خوندن و نوشتن و از این صحبتا مفید هست. اما استاد و معلم چیز دیگهایه. -
M Ebrahimi سلام چون خودمم یه همچین موضوعی علاقه مند بودم بیشتر کتاب هایی رو که ذوست داشتم در موردشون بنویسم ینی موضوعش منظورمه رو خوندم تا با نویسنده ارتباط یرقرار کنم ببینم حرف اصلیش چیه...
بعدش بیشتر رو نوشتاریم کار کردم که عامیانه باید بنویسم که خواننده کتاب باهام ارتباط راحت تری بگیره یا نه سبک عادی و یا حرفه ای...پیشنهاد میکنم پیش یک استاد برین در موردش صحبت کنید...اساتید دانشگاه منظورمه که خودشون تو این زمینه ها فعالیت دارن...موفق باشید@Mr-Wick ممنون
-
M Ebrahimi
سلام.
اگه واقعا به نویسندگی علاقه داری، توی کارگاهای نویسندگی ثبتنام کن. کتاب خوندن و نوشتن و از این صحبتا مفید هست. اما استاد و معلم چیز دیگهایه.@danial-hosseiny کجا ها هست تو شهر ماکه نیست من تو کانونامون ندیدم
انلاین هست کلاساش؟ -
@danial-hosseiny کجا ها هست تو شهر ماکه نیست من تو کانونامون ندیدم
انلاین هست کلاساش؟M Ebrahimi
بله. آنلاین هم زیاد برگزار میشه. پیج اینستا یا صفحات نویسندهها رو که بگردی و دنبال کنی، میتونی پیدا کنی.
شهرت کجاس؟ -
@Mr-Wick ممنون
M Ebrahimi خواهش میکنم
-
M Ebrahimi
بله. آنلاین هم زیاد برگزار میشه. پیج اینستا یا صفحات نویسندهها رو که بگردی و دنبال کنی، میتونی پیدا کنی.
شهرت کجاس؟@danial-hosseiny یکی از شهرستان های قزوین
-
@danial-hosseiny یکی از شهرستان های قزوین
M Ebrahimi
آها.
خب معمولا توی کانون فکری کودکان و نوجوانان شهرتون از این اتفاقا میوفته. یا اگه شهرتون کتابخونه داره یه سر بزن شاید اونا میدونن کجا میتونی بری. نهایتا اگه پیدا نکردی اینترنتی هم هست کارگاها.
سرچ کنی توی گوگل برات میاره.
کارگاه آنلاین نویسندگی. -
M Ebrahimi
آها.
خب معمولا توی کانون فکری کودکان و نوجوانان شهرتون از این اتفاقا میوفته. یا اگه شهرتون کتابخونه داره یه سر بزن شاید اونا میدونن کجا میتونی بری. نهایتا اگه پیدا نکردی اینترنتی هم هست کارگاها.
سرچ کنی توی گوگل برات میاره.
کارگاه آنلاین نویسندگی.@danial-hosseiny ممنونم
-
@danial-hosseiny ممنونم
M Ebrahimi خواهش میکنم
-
@danial-hosseiny ممنونم
M Ebrahimi
منم خوشحال میشم اگه متناتو بفرستی بخونم -
M Ebrahimi
منم خوشحال میشم اگه متناتو بفرستی بخونم@danial-hosseiny فعلا خیلی معمولی مینویسم ولی اگه چیز جالبی بود براتون میفرستم
-
M Ebrahimi
منم خوشحال میشم اگه متناتو بفرستی بخونم@danial-hosseiny فقط سوال شما تو این زمینه تخصص دارید یا فعالیتی داشتید؟
-
@danial-hosseiny فقط سوال شما تو این زمینه تخصص دارید یا فعالیتی داشتید؟
M Ebrahimi
منم صرفا مثه خودت مینویسم و علاقه داشتم. -
@danial-hosseiny فعلا خیلی معمولی مینویسم ولی اگه چیز جالبی بود براتون میفرستم
M Ebrahimi
اما من برام مهم نبود که از دید خودت معمولیه یا نه.
اگه دوست داشتی، بفرست تا بخونم -
M Ebrahimi
اما من برام مهم نبود که از دید خودت معمولیه یا نه.
اگه دوست داشتی، بفرست تا بخونم@danial-hosseiny باشه، فقط اگه خواستم بفرستم از چه طریقی بفرستم تو الاخونه میشه فرستاد.؟
-
M Ebrahimi
منم صرفا مثه خودت مینویسم و علاقه داشتم.@danial-hosseiny شما در چه حد مینویسید؟ راستیتش من رشته ای که میخوام انتخاب کنم ربطی به نویسندگی نداره ولی چون علاقه دارم گفتن میتونی کنار درست ادامه بدی
-
@danial-hosseiny شما در چه حد مینویسید؟ راستیتش من رشته ای که میخوام انتخاب کنم ربطی به نویسندگی نداره ولی چون علاقه دارم گفتن میتونی کنار درست ادامه بدی
M Ebrahimi
من چندتا از نوشتههام رو اینجا توی تاپیک خودنویس پست کردم قبلا. البته اکثرشون به صورت جملاتِ بلندن صرفا و داستان نیستن. اما صرفا چون درمورد سطحش گفته بودی برات فرستادم.
https://forum.alaatv.com/topic/7668/خــــــــــودنویس/30?_=1650810207033
میتونی بخونی. خودتم اگه متنی داشتی برامون به اشتراک بذاری.
و اینکه بله خب آلاخونه میشه به صورت خصوصی به کسی پیام داد و باهاش چیزی رو به اشتراک گذاشت.