فصل هورمونها
-
سلام دوستان
خسته نباشین
چون بحث هورمونها یکم گیج کننده است و باید کد هارو شناسایی کنیم
من یه جدولی از این کدها نوشتم با جزوه آقای موقاری و دانسته کم خودم
میخاستم بهم کمک کنین هرجارو اشتباه کردم اصلاح کنم و اگه چیزی هم اضافه تر به ذهن شما میرسه بگین تا غنی تر بشه جزوه

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
لطفا این سوالم رو هم جواب بدین
هر هورمونی که باعث افزایش قند خون میشه رو میتونیم توی بخش افزایش فشار خون در نظر بگیریم؟؟ -
س سالار باقری marked this topic as a question on
-
هر هورمونی که باعث افزایش قند خون میشه رو میتونیم توی بخش افزایش فشار خون در نظر بگیریم؟؟سالار باقری در فصل هورمونها گفته است:
هر هورمونی که باعث افزایش قند خون میشه رو میتونیم توی بخش افزایش فشار خون در نظر بگیریم؟؟سلام. خیر . مثلاً کورتیزول و گلوکاگون هم قند خون را زیاد میکنند ولی کاری به فشارخون ندارند.
-
سالار باقری در فصل هورمونها گفته است:
هر هورمونی که باعث افزایش قند خون میشه رو میتونیم توی بخش افزایش فشار خون در نظر بگیریم؟؟سلام. خیر . مثلاً کورتیزول و گلوکاگون هم قند خون را زیاد میکنند ولی کاری به فشارخون ندارند.
Farhan Honar
یعنی با افزایش قند خون فشار خون بیشتر نمیشه؟؟
یعنی منظورم اینه مثلا با بازجذب آب فشار وارد به دیواره های رگ بیشتر میشه میگیم فشار خون میره بالا قند خون هم همین حالت رو ایجاد نمیکنه؟؟ -
Farhan Honar
یعنی با افزایش قند خون فشار خون بیشتر نمیشه؟؟
یعنی منظورم اینه مثلا با بازجذب آب فشار وارد به دیواره های رگ بیشتر میشه میگیم فشار خون میره بالا قند خون هم همین حالت رو ایجاد نمیکنه؟؟سالار باقری مطمئن نیستم ولی تا جایی میدونم ، قند خون(برخلاف میزان آب ) تاثیر خاصی بر فشار خون نداره.
-
S sarvin Piri has marked this topic as solved on