ماز
-
به نظرم خودت سوالاشو دانلود کنی بزنی بهتره تا بخوای ثبت نام کنی. من امسال همین کارو کردم. اون موقع خیلی سرت شلوغه اصلا بازدهی نداری اخر سال که رسیدی میفهمی چی میگم
و اینکه بله حرامه این کار به گفته خودشون
-
به نظرم خودت سوالاشو دانلود کنی بزنی بهتره تا بخوای ثبت نام کنی. من امسال همین کارو کردم. اون موقع خیلی سرت شلوغه اصلا بازدهی نداری اخر سال که رسیدی میفهمی چی میگم
و اینکه بله حرامه این کار به گفته خودشون
amirmohammad shakeri اخع ماز واقعا کم گیر میاد برا دانلود مثل قلم چی نیست راحت گیر بیاد اخه چطور سر ادم شلوغ میشه؟ شمل جمعه ازموه اصلی داری روز قبلش یه لزمون دیگه میدی فکر نمیکنم مشکلی باشع
-
amirmohammad shakeri اخع ماز واقعا کم گیر میاد برا دانلود مثل قلم چی نیست راحت گیر بیاد اخه چطور سر ادم شلوغ میشه؟ شمل جمعه ازموه اصلی داری روز قبلش یه لزمون دیگه میدی فکر نمیکنم مشکلی باشع
همینجوریش خیلیا رو میشناسم سر بودجه بندی های دو هفته ای قلمچی ، اصن خوب نرسیدن بخونن و الان پشیمونن از انتخاب قلمچی
یعنی فقط میخواست به بودجه بندی برسن بدون توجه به کیفیت
شما بخوای دوتا ازمون بدی راندمانت خیلی میاد پایین
اینا تجربس. میخوای گوش کن میخوای گوش نکن. شاید خودت مشکلی نداشته باشی. شایدم وسط سال یا شاید اخرش به حرفم برسی
پیدا هم میشه. شما یکم بگردی راحت هستش. من خودم تمام ازمونای ماز رو از تابستون دارم و پیداش کردم
جوینده یابنده هست. از تلگرام هم باید پیداش کنی
-
همینجوریش خیلیا رو میشناسم سر بودجه بندی های دو هفته ای قلمچی ، اصن خوب نرسیدن بخونن و الان پشیمونن از انتخاب قلمچی
یعنی فقط میخواست به بودجه بندی برسن بدون توجه به کیفیت
شما بخوای دوتا ازمون بدی راندمانت خیلی میاد پایین
اینا تجربس. میخوای گوش کن میخوای گوش نکن. شاید خودت مشکلی نداشته باشی. شایدم وسط سال یا شاید اخرش به حرفم برسی
پیدا هم میشه. شما یکم بگردی راحت هستش. من خودم تمام ازمونای ماز رو از تابستون دارم و پیداش کردم
جوینده یابنده هست. از تلگرام هم باید پیداش کنی
amirmohammad shakeri شما نمیدونی تخفیفش تا کی هست؟ در مورد اونم بیشتر فکر میکنم شاید شما که تجربه داری درست میگی ولی خب من همین امسال پنجشنبه هام خالی بود چ اینکه احتمالا سال آینده چهارشنبه ها صبخ هم ازاد باشم البته شاید به احتمال ۶۰-۷۰ در این مورد نظری ندارید؟
-
A Ali Ebrahimy marked this topic as a question on
-
سلام دوستان میخوام برا سال بعد که دوازدهمم جز گاج یا گزینه دو ماز هم بنویسم چون تداخل نداره لین تخفیف ۶۴ درصدیش تا کی هست کخ توی سایتش زده؟ (رشته ریاضی)
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 ریاضیا تجربیاAli Ebrahimy سایر دوستان نظری ندارن؟
-
Ali Ebrahimy سایر دوستان نظری ندارن؟
Ali Ebrahimy سلام منم سال قبل ی تاپیک زدم بچها گفتن کار اشتباهیه
منم تصمیم گرفتم ی مدت فقط ماز رو آزمون بدم و بعد اگر رسیدم برم قلمچی ثبت نام کنم
که خب رسیدن ب همون هم سخته
الان فکر میکنید تایم دارید واینا
ولی اونموقع متوجه میشوید دو ازمونه بودن اشتباهه
علاوه بر اون گزینه دو با ماز تداخل داره بودجه بندیش ولی گاج رو نمیدونم
پس اصلا اینکارو نکنید🙌🏻 -
Ali Ebrahimy سلام منم سال قبل ی تاپیک زدم بچها گفتن کار اشتباهیه
منم تصمیم گرفتم ی مدت فقط ماز رو آزمون بدم و بعد اگر رسیدم برم قلمچی ثبت نام کنم
که خب رسیدن ب همون هم سخته
الان فکر میکنید تایم دارید واینا
ولی اونموقع متوجه میشوید دو ازمونه بودن اشتباهه
علاوه بر اون گزینه دو با ماز تداخل داره بودجه بندیش ولی گاج رو نمیدونم
پس اصلا اینکارو نکنید🙌🏻0-0ftm خب حالا کاری به اون نداریم فقط ماز رو مینویسم یا اونا قطعا شما تجربه بیشتری دارید و باید توجه کنم بنظرتون ماز رو بنویسم یا گاج یا گزینه دو؟
-
سلام من دانش اموز سالیانه ماز هستم (منم ریاضیم) آزمونا رو هم یکی در میون میدم اکثرش رو ندادم ، ببین دوستانه بهت میگم اولا تخفیفش معمولا تا آخر سال هست😅 هیچوقت ورداشته نمیشه ، بعد یک چیزی برای رشته ریاضی یک کم تعداد فیک میزنه من یه آزمون اول سال تعداد دانش اموزان رو زیادتر نشون میداد مثلا ۱۰کا اما بعد به ۴۰۰۰ کاهش یافت البته اون ۴۰۰۰ تقریباً قوی های قلم چی و گزینه دو هستن نه همه ولی اکثراً ، سوالات آزمون ۴ آزمون اول طراحیش خیلی خوب بود مخصوصا داخل ریاضی اما بعد طراحا رو عوض کردن سطح سوالای ریاضیش خیلی پایین اومد در حدی که الان شاید اگر بخوام بزنم با ۵۰ دقیقه وقت که میدن ۱۰ دقیقه اضافه هم بیاد مثل تستای روتین کردن ، خب ولی بجاش فیزیکش واقعا خوبه یعنی اصلا عددگذاری نیست که بگی فرمولو بلدم میزنم سوالای سخت تری داره ، شیمیش میگن شبیه کنکوره ولی من هر چی کنکورارو حل میکنم تشابهی نمیبینم ( اعداد چرتی داره به طوری که وقتت رو هدر میده صحیح غلط هاش هم زیادی داخل کتاب ریز شده که کنکور اینقدر ریز نمیشه چون استثنا بوجود میاد)
سوالای زبانش در حد کنکور ۹۹و بالاتر هست زیاد به کنکور شباهت نداره به جز وکب و گرامرش
دینیشو که اقای رضایی بقا طرح میکنه خوبه
ادبیات هم -
ببخشید طولانی شد
ادبیاتش سوالای بدی نیست (حداقل از کانون خیلی بهتره)
عربیش هم زیادی اسونه منی که هیچی عربی نخوندم از کلاس نهم معمولا ۷۰ به بالا میزدمیک چیز دیگه هم هست البته نظر من هست ببین قلم چی هم اگر ننوشتی،، ننویس چون اولا بهت یک عالمه کتاب الکی غالب میکنه ( فقط به سطحی فیزیکش بدرد میخوره)
سوالاتش اکثرا سلیقه ای هست مخصوصا داخل دینی و ادبیات ( چون دبیرا و طراحاش همون معلمای کلاس کنکوررای بیرون هستن که میخوان شاگرد جذب کنن )یک نمونه برو تحلیل کانون های اقای حسین خانی رو داخل همین الا ببین عین حقیقت رو بهت میگه هر دفعه اول آزمون میگه بدرد نمیخوره، داخل دینی هم چند تا دبیرش این حکایت رو انجام میدن بعد به عنوان سوال مفهومی جلوه میدن میگن ما مفهومی طرح میکنیم سلیقه ای نیست
&--
گزینه دو بنویس خیلی آزمون نرمال تری هست اما حتما حتما سوالات ریاضی کانونو حل کن چون واقعا هندسه و گسسته و اینای کانون خیلی خوبه برای طراحیش وقت گذاشته میشهاگر از ماز هم خواستی چیزی بخری (کلاس گسسته و هندسه آقای دارابی ) این مورد رو اگر ضعف داری یا کلا علاقه داری میتونی بری
-
ببخشید طولانی شد
ادبیاتش سوالای بدی نیست (حداقل از کانون خیلی بهتره)
عربیش هم زیادی اسونه منی که هیچی عربی نخوندم از کلاس نهم معمولا ۷۰ به بالا میزدمیک چیز دیگه هم هست البته نظر من هست ببین قلم چی هم اگر ننوشتی،، ننویس چون اولا بهت یک عالمه کتاب الکی غالب میکنه ( فقط به سطحی فیزیکش بدرد میخوره)
سوالاتش اکثرا سلیقه ای هست مخصوصا داخل دینی و ادبیات ( چون دبیرا و طراحاش همون معلمای کلاس کنکوررای بیرون هستن که میخوان شاگرد جذب کنن )یک نمونه برو تحلیل کانون های اقای حسین خانی رو داخل همین الا ببین عین حقیقت رو بهت میگه هر دفعه اول آزمون میگه بدرد نمیخوره، داخل دینی هم چند تا دبیرش این حکایت رو انجام میدن بعد به عنوان سوال مفهومی جلوه میدن میگن ما مفهومی طرح میکنیم سلیقه ای نیست
&--
گزینه دو بنویس خیلی آزمون نرمال تری هست اما حتما حتما سوالات ریاضی کانونو حل کن چون واقعا هندسه و گسسته و اینای کانون خیلی خوبه برای طراحیش وقت گذاشته میشهاگر از ماز هم خواستی چیزی بخری (کلاس گسسته و هندسه آقای دارابی ) این مورد رو اگر ضعف داری یا کلا علاقه داری میتونی بری
Mr Unknown XD خیلی ممنون از نظرات کاملتون گزینه دو یازده ریاضی همین که جمعه بوپ رو دارید من گیر نیوردم فقط میخوام سطح سوالاتشو ببینم میشه بفرستید ممنون میشم
-
Mr Unknown XD خیلی ممنون از نظرات کاملتون گزینه دو یازده ریاضی همین که جمعه بوپ رو دارید من گیر نیوردم فقط میخوام سطح سوالاتشو ببینم میشه بفرستید ممنون میشم
Ali Ebrahimy در ماز گفته است:
من گزینه دو نمیدم متاسفانه قلم چی میدم ، پارسال گزینه دو میدادم سوالای گزینه دو اکثرا طبق کتاب طرح میشه سطحش زیادی بالا نیست میشه گفت متوسط به بالایه
اگر خواستی دنبال آزمون صرفا سخت بگردی مازو ننویس یک آزمون هست بچه های کنکوری ۱۴۰۰ برگزار میکنن به اسم پیرامید سطح سوالاتش غیرطبیعی بالایه میتونی با اون خودتو به چالش بکشی
اما هر کاری کردی و میخوای بکنی سوالای ریاضی قلم چی رو بررسی کنی 😂 بقیه درساش ارزش نداره ولی ریاضیش رو حتما حتماً حل کنی (ریاضی های رشته خودمون منظورمه که به گزینشگری کاظم اجلالی هست مال تجربیاشو نمیخواد حل کنی مگر اینکه وقت اضافه آوردی اخر سال نگاشون بکنی) -
من گزینه دو نمیدم متاسفانه قلم چی میدم ، پارسال گزینه دو میدادم سوالای گزینه دو اکثرا طبق کتاب طرح میشه سطحش زیادی بالا نیست میشه گفت متوسط به بالایه
اگر خواستی دنبال آزمون صرفا سخت بگردی مازو ننویس یک آزمون هست بچه های کنکوری ۱۴۰۰ برگزار میکنن به اسم پیرامید سطح سوالاتش غیرطبیعی بالایه میتونی با اون خودتو به چالش بکشی
اما هر کاری کردی و میخوای بکنی سوالای ریاضی قلم چی رو بررسی کنی 😂 بقیه درساش ارزش نداره ولی ریاضیش رو حتما حتماً حل کنی (ریاضی های رشته خودمون منظورمه که به گزینشگری کاظم اجلالی هست مال تجربیاشو نمیخواد حل کنی مگر اینکه وقت اضافه آوردی اخر سال نگاشون بکنی)Mr Unknown XD در مورد گاج نظری ندارید؟
-
Mr Unknown XD در مورد گاج نظری ندارید؟
نه حقیقتا تا حالا حل نکردم ازموناش رو کتابای گسسته و هندسه امسالش خوب بود
-
نه حقیقتا تا حالا حل نکردم ازموناش رو کتابای گسسته و هندسه امسالش خوب بود
Mr Unknown XD ببخشید مجدد مزاحم میشم از لحاظ سطح سوالاش (مثلا از جایی شنیده باشید چون گفتید حلنکردید) به گزینه دو شبیهه یا گاج
-
Mr Unknown XD ببخشید مجدد مزاحم میشم از لحاظ سطح سوالاش (مثلا از جایی شنیده باشید چون گفتید حلنکردید) به گزینه دو شبیهه یا گاج
ببین نه که هیچی حل نکرده باشم پارسال فیزیکشو دوسه بار زدم آسونم اومد دیگه نزدم ولی خب نه از کسی زیاد نشنیدم (شایدم بعداً سختتر شده باشه من خبر ندارم برای همین نگفتم) اگر سطحت بالاهست گژینه دو بنویس ببین اگر بازم وقت برای زدن آزمون داشتی (پیرامید) این آزمون رو رتبه های دو رقمی ۱۴۰۰ طرح میکنن سوالات سخت عقده ای توش میذارن که عقده زمان دانش آموز بودن خودشون رو خالی کنن 😅😅 ولی جدا از شوخی سوالای بدی هم نیست ،، ولی به قول بقیه زمان اونطوری که فکر میکنی نمیگذره که مثلا برسی چند تا آزمون بزنی و این کارا تو یکی رو بنویس و سعی کن واقعاً باهاش پیش بری قلم چی هم نباشه چون برنامش عین فیلم هندی جلو میره اینطوری کل درس یک ازمون بعدی کل درس دو آزمون بعدی کل درس سه آزمون بعدی هندسه تموم شد بعد میبینی هیچی تست نزدی ازشون صرفا الکی برنامت جلو رفتع بعد مجبوری بعد از عید و اینا بشینی کم و کاستی هاشو جبران کنی ، هر کار کردی حتما منطقی ترین فکر خودته انشالله موفق باشی
-
ببین نه که هیچی حل نکرده باشم پارسال فیزیکشو دوسه بار زدم آسونم اومد دیگه نزدم ولی خب نه از کسی زیاد نشنیدم (شایدم بعداً سختتر شده باشه من خبر ندارم برای همین نگفتم) اگر سطحت بالاهست گژینه دو بنویس ببین اگر بازم وقت برای زدن آزمون داشتی (پیرامید) این آزمون رو رتبه های دو رقمی ۱۴۰۰ طرح میکنن سوالات سخت عقده ای توش میذارن که عقده زمان دانش آموز بودن خودشون رو خالی کنن 😅😅 ولی جدا از شوخی سوالای بدی هم نیست ،، ولی به قول بقیه زمان اونطوری که فکر میکنی نمیگذره که مثلا برسی چند تا آزمون بزنی و این کارا تو یکی رو بنویس و سعی کن واقعاً باهاش پیش بری قلم چی هم نباشه چون برنامش عین فیلم هندی جلو میره اینطوری کل درس یک ازمون بعدی کل درس دو آزمون بعدی کل درس سه آزمون بعدی هندسه تموم شد بعد میبینی هیچی تست نزدی ازشون صرفا الکی برنامت جلو رفتع بعد مجبوری بعد از عید و اینا بشینی کم و کاستی هاشو جبران کنی ، هر کار کردی حتما منطقی ترین فکر خودته انشالله موفق باشی
Mr Unknown XD ممنون
-
-
Mr Unknown XD سلام
ببخشید یه سوال
این آزمون پیرامید حضوریه آنلاینه چه شکلیه؟
سرچ کردم چیز خاصی نیومد بالاMr Unknown XD سلام
ببخشید یه سوال
سرچ کردم چیز خاصی نیومد بالانه آنلاین هست ، ایدی تلگرام اگر اجازه میده بفرستم؟ طراحاش رتبه های ۱۰ و ۱۱ و اینای کنکور پارسال هستن
هزینه ازمونش تا ماه پیش مجانی بود الان فکر کنم ¼ یا ⅓ قلم چی و اینا باشه -
Mr Unknown XD سلام
ببخشید یه سوال
سرچ کردم چیز خاصی نیومد بالانه آنلاین هست ، ایدی تلگرام اگر اجازه میده بفرستم؟ طراحاش رتبه های ۱۰ و ۱۱ و اینای کنکور پارسال هستن
هزینه ازمونش تا ماه پیش مجانی بود الان فکر کنم ¼ یا ⅓ قلم چی و اینا باشه -
Mr Unknown XD ممنون میشم بفرستین
Mr Unknown XD ممنون میشم بفرستین
https://t.me/hn1_konkur
هنوز برای رشته ریاضی به طور کامل راه ننداختن اما سوالات ریاضی و فیزیکش در حد سخت و خوبیه ، انشالله سال دیگه رشته ریاضی رو هم تکمیل میکنن