انواع رنا
-
سلام
آیا این جمله صحیحه: رناهایی که در محل فعالیت رناتن های سیتوپلاسم دیده میشوند، حداقل سه نوع اند.راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا -
درود. به نظر من درسته
-
درود. به نظر من درسته
Matin Mousavi 1 دلیل :) 😀
-
سلام
آیا این جمله صحیحه: رناهایی که در محل فعالیت رناتن های سیتوپلاسم دیده میشوند، حداقل سه نوع اند.راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیاHeli سلام،بله درسته،برای یوکاریوت میتوکندری رنای مخصوص خودش رو داره
-
Heli سلام،بله درسته،برای یوکاریوت میتوکندری رنای مخصوص خودش رو داره
Seyed sadegh Razavi و جدا از سه نوع رنای معمول یوکاریوت هست
-
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیاHeli بنظر من درسته. اگه یاخته یوکاریوتی باشه علاوه بر رنای ناقل و پیک و رناتنی ، رنا های کوچک مکمل هم داریم(که به رنای پیک متصل میشن و جلوی ترجمه شدنشو میگیرن)
-
البته در حالت کلی بنظرم غلطه. چون یاخته مدنظر ممکنه پروکاریوت باشه و تا جایی که میدونم پروکاریوت ها همین سه نوع رنا رو دارن(ناقل و پیک و رناتنی ) که میشه حداکثر سه نوع.
-
Matin Mousavi 1 دلیل :) 😀
Heli علاوه بر رنا هایی که دستورشون از هسته میاد یه سری دیگه هستن که میتوکندریایی هستن
-
البته در حالت کلی بنظرم غلطه. چون یاخته مدنظر ممکنه پروکاریوت باشه و تا جایی که میدونم پروکاریوت ها همین سه نوع رنا رو دارن(ناقل و پیک و رناتنی ) که میشه حداکثر سه نوع.
Farhan Honar بله چون تو صورت سوال اصلا اشاره نکرده یوکاریوت یا پروکاریوت برای پروکاریوتش به نظرم غلطه
-
Heli علاوه بر رنا هایی که دستورشون از هسته میاد یه سری دیگه هستن که میتوکندریایی هستن
Matin Mousavi 1 این در مورد پروکاریوت صدق نمیکنه ولی آقای موقاری گفتن این جمله درسته ولی دلیلشو نگفتن
-
Matin Mousavi 1 این در مورد پروکاریوت صدق نمیکنه ولی آقای موقاری گفتن این جمله درسته ولی دلیلشو نگفتن
Heli خب این جمله یک حکم قطعی نداره که.