سوال از مهندسی ژنتیک
-
سلام به همگی
توی کتاب گاج IQ این جمله رو گقته که:((توی مهندسی ژنتیک باید همواره از انزیم های محدود کننده ای استفاده بشه که انتهای چسبنده ایجاد میکنند.))
به نظر دوستان این جمله درسته؟؟چون توی تستای دیگشم گفته بودprofessor_m اخه ولی انگار تو کتاب نوشته اغلب محدود کننده ها انتهای چسبنده ایجاد میکنن
فک کنم غلط باشه -
@ata1214 اها..حرف شما درست..اما سوال اینجاست که انزیم های محدود کننده ای که انتهای چسبنده ایجاد نمیکنن در مهندسی ژنتیک کاربردی ندارن؟؟چون توی گاج گفته باید حتما انتهای چسبنده ایجاد کنند
-
اگر آنزیم محدود کننده نباشه که انتهای چسبنده تشکیل نميشه و اصلا پلازمید هم برش داده نميشه
ayedaa اون که درسته..منتهی اینجا گفته همیشه تو مهندسی ژنتیک از محدود کننده هایی استفاده میشه که انتهای چسبنده ایجاد میکنن..درصورتی که کتاب گفته اغلب محدود کننده ها انتهای چسبنده ایجاد میکنن
-
@ata1214 ممنونم
-
@ata1214 میشه بپرسم شما چ کاره اید؟؟؟جذاب شد واسم
اینو امروز دبیرمون امتحان گرفت ازمون
85تا تست:angry: :neutral_face:SADEGH1 در سوال از مهندسی ژنتیک گفته است:
سوال پرسیدی،ایشان لطف کردن جواب شما رو دادن،بجای تشکره؟
درصمن راست میگن در سطح کتاب نیست،حالا چ دبیر شما باشه چ طراح جامع سنجش،تو کنکور نمیاد این کلمات خارج از کتاب(پالیندروم و...) -
SADEGH1 در سوال از مهندسی ژنتیک گفته است:
سوال پرسیدی،ایشان لطف کردن جواب شما رو دادن،بجای تشکره؟
درصمن راست میگن در سطح کتاب نیست،حالا چ دبیر شما باشه چ طراح جامع سنجش،تو کنکور نمیاد این کلمات خارج از کتاب(پالیندروم و...) -
tamom خو مگه من چی گفتم ک اینطور حرف میزنید:open_mouth:
من دارم میپرسم ک شما کارتون چیه؟؟
آخه عکسشون رو اگه نگاه کنید دانش آموز نیستن.بخاطر همین کنجکاو شدم ک بپرسم:unamused:SADEGH1 در سوال از مهندسی ژنتیک گفته است:
آخه عکسشون رو اگه نگاه کنید دانش آموز نیستن.بخاطر همین کنجکاو شدم ک بپرسم:unamused:لحنتون بر برداشت میشد اول.... :grimacing:
الان خوبه : ) -
SADEGH1 در سوال از مهندسی ژنتیک گفته است:
آخه عکسشون رو اگه نگاه کنید دانش آموز نیستن.بخاطر همین کنجکاو شدم ک بپرسم:unamused:لحنتون بر برداشت میشد اول.... :grimacing:
الان خوبه : )