اتصال رنا بسپاراز
-
سلام
اتصال پروتئین دیگر به رنا بسپاراز به شناسایی راه انداز کمک میکند.
این هم در پروکاریوت درسته هم در یوکاریوت؟؟
لطفا تحلیل جفتشم بگین که به چه صورت این اتفاق میفته.
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام. اینکه رنابسپاراز برای اتصال به راه انداز به کمک نیاز داشته باشه و به تنهایی از پسش برنیاد ، در همه ی یوکاریوتها دیده میشه.
در پروکاریوت ها هم در بعضی حالت ها دیده میشه. مثل تنظیم مثبت رونویسی در اشرشیاکلای.ولی جمله ای که تو نوشتی بنظرم غلطه. چون باید میگفت اتصال پروتئین دیگر به دنا (در یوکاریوت ها به راه انداز / در تنظیم مثبت اشرشیاکلای به جایگاه اتصال فعال کننده) ،به شناسایی راه انداز توسط رنابسپاراز کمک میکند.
یعنی یه پروتیین هایی به قسمت هایی از دنا متصل میشن ، باعث میشن رنابسپاراز ، راه انداز رو شناسایی کن.
-
سلام. اینکه رنابسپاراز برای اتصال به راه انداز به کمک نیاز داشته باشه و به تنهایی از پسش برنیاد ، در همه ی یوکاریوتها دیده میشه.
در پروکاریوت ها هم در بعضی حالت ها دیده میشه. مثل تنظیم مثبت رونویسی در اشرشیاکلای.ولی جمله ای که تو نوشتی بنظرم غلطه. چون باید میگفت اتصال پروتئین دیگر به دنا (در یوکاریوت ها به راه انداز / در تنظیم مثبت اشرشیاکلای به جایگاه اتصال فعال کننده) ،به شناسایی راه انداز توسط رنابسپاراز کمک میکند.
یعنی یه پروتیین هایی به قسمت هایی از دنا متصل میشن ، باعث میشن رنابسپاراز ، راه انداز رو شناسایی کن.
Farhan Honar اره منم همین حس رو کردم که غلط باشه نمیدونم کجا زدم تستشو...تو برگه اینو یادداشت کرده بودم که بپرسم
آخه یه موضوعی هستش که اینا به رنا بسپارازم متصلن دیگه...ففط تقدم تأخرش فرق میکنه؟
ینی اول پروتئین ها کمک میکنند که شناسایی کنه بعدش متصل میشن به رنا؟ -
Farhan Honar اره منم همین حس رو کردم که غلط باشه نمیدونم کجا زدم تستشو...تو برگه اینو یادداشت کرده بودم که بپرسم
آخه یه موضوعی هستش که اینا به رنا بسپارازم متصلن دیگه...ففط تقدم تأخرش فرق میکنه؟
ینی اول پروتئین ها کمک میکنند که شناسایی کنه بعدش متصل میشن به رنا؟@Mr-Wick نه، اول این پروتئین به توالی خاصی از دنا متصل میشن....بعد، با این کار، رنا بسپاراز رو به سمت راه انداز راهنمایی میکنند...
-
@Mr-Wick نه، اول این پروتئین به توالی خاصی از دنا متصل میشن....بعد، با این کار، رنا بسپاراز رو به سمت راه انداز راهنمایی میکنند...
Farhan Honar مرسی ممنون🌹🙏🏼
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar مرسی ممنون🌹🙏🏼
@Mr-Wick خواهش میکنم 🌸
-
@Mr-Wick نه، اول این پروتئین به توالی خاصی از دنا متصل میشن....بعد، با این کار، رنا بسپاراز رو به سمت راه انداز راهنمایی میکنند...
Farhan Honar سلام برای این گزاره نمیتونیم این استدلال رو بیاریم؟؟
( عوامل رونویسی در یوکاریوت ها که اتصالی با رناپسپاراز هم دارند و در پروکاریوت هم مثلا تنظیم مثبت رونویسی در E.coli که اتصال رناپسپاراز و فعال کننده رو میتونیم ببینیم.) -
Farhan Honar سلام برای این گزاره نمیتونیم این استدلال رو بیاریم؟؟
( عوامل رونویسی در یوکاریوت ها که اتصالی با رناپسپاراز هم دارند و در پروکاریوت هم مثلا تنظیم مثبت رونویسی در E.coli که اتصال رناپسپاراز و فعال کننده رو میتونیم ببینیم.)@nazanin-mirzai چرا این گزاره هم درسته ولی مربوط به سوال این تاپیک نیست.
ما قراره به رنا بسپاراز کمک کنیم که راه انداز رو شناسایی کنه و بهش متصل بشه. چگونه؟
با اتصال پروتئین های به نواحی خاصی از دنا.
وقتی این کار انجام شد و این پروتیین به جایگاه خودشون متصل شدن، آنزیم رنابسپاراز رو هدایت میکنن به سمت راه انداز.
در نهایت همه ی این اتفاق هاست که میتونیم بببینم که رنا بسپار و این پروتیین ها در اتصال بهم دیده میشه.خلاصه چیزی که میخواستم بگم اینه که عامل هدایت رنابسپاراز به سمت راه انداز ، اتصالش به این پروتئین ها نیست.بلکه اتصال این پروتئین ها به دنا هست.
-
@nazanin-mirzai چرا این گزاره هم درسته ولی مربوط به سوال این تاپیک نیست.
ما قراره به رنا بسپاراز کمک کنیم که راه انداز رو شناسایی کنه و بهش متصل بشه. چگونه؟
با اتصال پروتئین های به نواحی خاصی از دنا.
وقتی این کار انجام شد و این پروتیین به جایگاه خودشون متصل شدن، آنزیم رنابسپاراز رو هدایت میکنن به سمت راه انداز.
در نهایت همه ی این اتفاق هاست که میتونیم بببینم که رنا بسپار و این پروتیین ها در اتصال بهم دیده میشه.خلاصه چیزی که میخواستم بگم اینه که عامل هدایت رنابسپاراز به سمت راه انداز ، اتصالش به این پروتئین ها نیست.بلکه اتصال این پروتئین ها به دنا هست.
Farhan Honar بله درسته .
خیلی ممنون متوجه شدم. -
Farhan Honar بله درسته .
خیلی ممنون متوجه شدم.@nazanin-mirzai خواهش میکنم 🌸