گاج
-
سلام دوستان تو این چندروزه هی تاپیک در مورد ازمون ازمایشی میزنم چون فردا قراره ثبت نام کنم درمورد گاج خیلی صحبت نشد کسی از سطح سوالات و اینهاش قرار داره برا دوازده ریاضی؟ و اینکه راضیه یا نه؟سطخ سوالاتش مثل کانونه یا گزینه دو یا مابین(به کدوم بیشتر نزدیکه) اگه اطلاعات دارید ممنون میشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
A Ali Ebrahimy marked this topic as a question on
-
ثبت نام آزمون های آزمایشی برای سال جدید از کی شروع میشه شما می دونید؟
يعني برای کنکور 1402
راستش از مدرسه ما سال قبل رتبه دورقیمی داشتیم گاج می رفتند. بیشتر این بود که یک آزمونی که با برنامش بشه پیش رفت -
با برنامش بتونید پیش برید
-
سلام دوستان تو این چندروزه هی تاپیک در مورد ازمون ازمایشی میزنم چون فردا قراره ثبت نام کنم درمورد گاج خیلی صحبت نشد کسی از سطح سوالات و اینهاش قرار داره برا دوازده ریاضی؟ و اینکه راضیه یا نه؟سطخ سوالاتش مثل کانونه یا گزینه دو یا مابین(به کدوم بیشتر نزدیکه) اگه اطلاعات دارید ممنون میشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAli Ebrahimy سلام من تجربیم سوالات گاج سطحشون پایین تر از قلم چی و گزینه دو هستش قلم چی که امسال کولاک کرد ولی گزینه دو نسبتا معقول تر بود
-
سلام بهتون پیشنهاد میکنم اصلا گاج ثبت نام نکنید. سطحش بد نیست ولی بودجه بندی خیلی افتضاحی داره. به خصوص اگه بخواین با راه ابریشم یا محصولات الا جلو برین که کلا گاج رو قبول ندارن و توی راه ابریشم تحلیل ازمون هم براش نذاشتن و بودجه بندیش هم به راه ابریشم نمیخوره
-
A Ali Ebrahimy has marked this topic as solved on