زبان راه ابریشم
-
سلام بچها
من کنکوری1401 هستم پریروز راه ابریشم زبان رو خریدم سطح زبانم متوسطه میشع راهنمایی کنید چطور ازش استفاده کنم تا بتونم برسم
درسنامه ها رو ک دیدم بعدش لازمه همه تست ها رو بزنم؟ کنکورچه ها چطور باید کار کنم؟
ریدینگ و کلوز کجا کار میشه تو جزوه آموزشش نبود
خودم اینطور برنامه ریختم هر فرسنگ رو تو ی هفته یا کمتر تموم کنم چطوره به نظرتون؟
یکم استرس دارم برای این درس میترسم نتونم خوب بزنم
مرصی ازتون ک وقت میذارید -
-
سلام من راه ابریشم ایشون رو ندارم ولی همایش تایتانشونو داشتم نسبتاً پیشرفت خوبی داشتم با اینکه مدت زمان خیلی خیلی کمی بود خب منطقا راه ابریشمشون کامل تره ،، نظر من رو در اولویت کم بذار چون دانش آموز راه ابریشم نیستم ( به نظر بقیه بیشتر اهمیت بده ) ولی اگر نحوه ترجمه کردن رو از ایشون یادبگیری حالا درسنامه رو هم که میبینی منطقا، ولی هر کار کردی اگر ضعیفی نحوه ترجمه کردن رو یاد بگیر که وقتی جمله رو معنی میکنی خودت گیج نزنی
اینطوری به صورت روند صعودی درصدت بهتر میشه ،، من اولا ۵ درصد میزدم الانا تا هفتاد رسیده
بازم به نظر بقیه بیشتر اولویت بده این صرفاً واسه این بود که اگر کسی چیزی نگفت -
سلام من راه ابریشم ایشون رو ندارم ولی همایش تایتانشونو داشتم نسبتاً پیشرفت خوبی داشتم با اینکه مدت زمان خیلی خیلی کمی بود خب منطقا راه ابریشمشون کامل تره ،، نظر من رو در اولویت کم بذار چون دانش آموز راه ابریشم نیستم ( به نظر بقیه بیشتر اهمیت بده ) ولی اگر نحوه ترجمه کردن رو از ایشون یادبگیری حالا درسنامه رو هم که میبینی منطقا، ولی هر کار کردی اگر ضعیفی نحوه ترجمه کردن رو یاد بگیر که وقتی جمله رو معنی میکنی خودت گیج نزنی
اینطوری به صورت روند صعودی درصدت بهتر میشه ،، من اولا ۵ درصد میزدم الانا تا هفتاد رسیده
بازم به نظر بقیه بیشتر اولویت بده این صرفاً واسه این بود که اگر کسی چیزی نگفتMr Unknown XD سلام ببخشید مزاحمتون میشم شما که تایتان استفاده کردیدچطوره ؟پیشرفت داشتید تا چه حد؟
-
Mr Unknown XD سلام ببخشید مزاحمتون میشم شما که تایتان استفاده کردیدچطوره ؟پیشرفت داشتید تا چه حد؟
marzie binaee در زبان راه ابریشم گفته است:
Mr Unknown XD سلام ببخشید مزاحمتون میشم شما که تایتان استفاده کردیدچطوره ؟پیشرفت داشتید تا چه حد؟
من فقط زبانو خریدم اونم چون با تخفیفش ارزون شده بود
اره واسه من که زبانم ضعیف بود ( البته به شرط بلد بودن لغات ) اون گیج بازی های اولیمو تصحیح کرد اما اگر قوی یا ۵۰ به بالا میزنی فکر نمیکنم موثر باشه -
بازم به نظر بقیه بیشتر اولویت بده این صرفاً واسه این بود که اگر کسی چیزی نگفتMr Unknown XD مرصی لطف کردید ک جواب دادید
-
بچها کسی دیگ نیست راهنماییم کنع
@راه-ابریشمی-ها-زبان -
بچها کسی دیگ نیست راهنماییم کنع
@راه-ابریشمی-ها-زبانDorsa Sharafi
سلام خسته نباشین
الان توضیح میدم براتون -
Dorsa Sharafi
سلام خسته نباشین
الان توضیح میدم براتون@حامد-صباحی
Dorsa Sharafiببین الان که می خواهی واسه هر فرسنگ یه هفته وقت بزاری تو یه هفته
دوجلسه واسه درسنامه با فیلم وقت بزار
یه جلسه واسه مطالعه خودت
دو جلسه تست های آموزشی
یه جلسه کنکورچه
و یه جلسه هم بزار برای مرور برای آخر هفته
واژگان زبان رو باید روزی ۱۵ دقیقه ثابت کار کنی چون طبق گفته آقای چیذری واژگان اهمیت بیشتر نسبت به گرامر داره
هر فرسنگ رو اینجوری وقت بزاری 56 روز میشه البته برخی فرسنگ ها حجمش کمه و میشه زودتر تموم کردبرای تست ها هم که گفتی تست های آموزشی رو اگه نتونستی همشو کار کنی لاقل یه در میان تست هاشو بزن
ولی باید فیلم کنکورچه ها رو کاملا نگاه کنی چون تو اون ها ریدینگ و کلوز تست کار شده هست و جای دیگه کار نشده استاگه وقت جزوه نوشتن رو نداری یکی از آلایی ها جواب درسنامه ها رو گذاشته که من لینک اش رو قرار می دم دانلود کنی
-
@حامد-صباحی
یه جلسه واسه مطالعه خودت
دو جلسه تست های آموزشی
یه جلسه کنکورچه
واژگان زبان رو باید روزی ۱۵ دقیقه ثابت کار کنی چون طبق گفته آقای چیذری واژگان اهمیت بیشتر نسبت به گرامر داره
هر فرسنگ رو اینجوری وقت بزاری 56 روز میشه البته برخی فرسنگ ها حجمش کمه و میشه زودتر تموم کردبرای تست ها هم که گفتی تست های آموزشی رو اگه نتونستی همشو کار کنی لاقل یه در میان تست هاشو بزن
ولی باید فیلم کنکورچه ها رو کاملا نگاه کنی چون تو اون ها ریدینگ و کلوز تست کار شده هست و جای دیگه کار نشده استاگه وقت جزوه نوشتن رو نداری یکی از آلایی ها جواب درسنامه ها رو گذاشته که من لینک اش رو قرار می دم دانلود کنی
@حامد-صباحی شبتون خوش
مرصییی خیلی کامل بود خیالم راحت شد
همینطور پیش میرم ممنون بازم🤍
-
@حامد-صباحی شبتون خوش
مرصییی خیلی کامل بود خیالم راحت شد
همینطور پیش میرم ممنون بازم🤍
Dorsa Sharafi
خواهش می کنم -
@حامد-صباحی
یه جلسه واسه مطالعه خودت
دو جلسه تست های آموزشی
یه جلسه کنکورچه
@حامد-صباحی
سلام میشه لینکشو بزارین منم همچین مشکلی دارم -
Dorsa Sharafi
خواهش می کنم@حامد-صباحی ببخشید اگ امکانش هست با من ی چت باز کنید جزوع رو بفرستید ممنون میشم
آخه بخوام خدم بنویسم وقت میگیره -
-
@حامد-صباحی جزومو معروف کردی
🤍
-
🤍
-
🤍
Marzieh Abouei
معروف شدی رفت -