شبه نهایی
-
M Ebrahimi
آره خیلی بده😶😕
از همه چیز عقب افتادم😕🙁امروز که مدرسه بودم متوجه شدم که دبیرم برگه رو تحویل نمیگیره که به ما نمره بده خود دبیرم گف تاثیری نداره
از اون طرف هیچ تاثیری نداره😐😑
الکی ما رو مدرسه میارن😑😐😕Alireza Varamanzar حالا مدرسه ما رو سکته میده میگه تأثیر داره تو نمرات میان ترم و انتخاب رشته و ...
چند نفر از استرس راهی بیمارستان شدن😒😑 -
Alireza Varamanzar حالا مدرسه ما رو سکته میده میگه تأثیر داره تو نمرات میان ترم و انتخاب رشته و ...
چند نفر از استرس راهی بیمارستان شدن😒😑M Ebrahimi شاید اینطوری میکنن تا درستون رو بخونین
جدی میگی؟☹🤧
-
M Ebrahimi شاید اینطوری میکنن تا درستون رو بخونین
جدی میگی؟☹🤧
Alireza Varamanzar اره واقعا خیلیا حالشون بد شد .
فکر کنید هر روز من خودم زبون روزه 2شب میخوابیدم 4 و نیم بعد سحر نمیخوابیدم. بقیه بچه ها هم همینطوری بالاخره ادم پدرش درمیاد😪
هرچی که هست روش خیلی بدیو انتخاب کردن به جای اینکه با ما ارامش بدن همشون استرس میدن همه ی معلما اومدن سرکلاس گفتن نمرات تأثیر میدن. مدیر به من گفت تو انتخاب رشته و امتحان نهایی تأثیر داره . از اونور ناظم گفت نگران نباشید زیاد مهم نیست موندیم به حرف کی گوش کنیم😥😕 -
Alireza Varamanzar اره واقعا خیلیا حالشون بد شد .
فکر کنید هر روز من خودم زبون روزه 2شب میخوابیدم 4 و نیم بعد سحر نمیخوابیدم. بقیه بچه ها هم همینطوری بالاخره ادم پدرش درمیاد😪
هرچی که هست روش خیلی بدیو انتخاب کردن به جای اینکه با ما ارامش بدن همشون استرس میدن همه ی معلما اومدن سرکلاس گفتن نمرات تأثیر میدن. مدیر به من گفت تو انتخاب رشته و امتحان نهایی تأثیر داره . از اونور ناظم گفت نگران نباشید زیاد مهم نیست موندیم به حرف کی گوش کنیم😥😕M Ebrahimi
عع😢☹اینطوری باعث میشه که آدم سردرگم بشه🙁🙁
آخرش هم نمیدونیم هر کیو باید باور کنیم😶🙁☹ -
سلام بچه ها
عصرتون بخیر
عبادت قبولامتحان شبه نهایی تاثیری توی نمره مستمر داره؟🤔🤔
Alireza Varamanzar داداش خود نمره مستمر تو چیزی تاثیر نداره چ برسه به امتحان شبه نهایی /:
-
Alireza Varamanzar داداش خود نمره مستمر تو چیزی تاثیر نداره چ برسه به امتحان شبه نهایی /:
hasan pasavand در شبه نهایی گفته است:
سلام
خب نمره مستمر توی امتحان نهایی اهمیت داره
ولی امتحان شبه نهایی رو فک نکنم که تاثیر بدن
-
سلام
خب نمره مستمر توی امتحان نهایی اهمیت داره
ولی امتحان شبه نهایی رو فک نکنم که تاثیر بدن
Alireza Varamanzar برای من که نمره مستمر اهمیت چندانی نداره
-
🤷♂️
-
؟؟؟
Alireza Varamanzar
نه نداره، اما شدیدا کمک میکنه بهت نهایی خوندنو یاد بگیری
ازش استفاده کن، ایرادهای تشریحیتو دربیار و رفعشون کن برای نهاییت -
Alireza Varamanzar
نه نداره، اما شدیدا کمک میکنه بهت نهایی خوندنو یاد بگیری
ازش استفاده کن، ایرادهای تشریحیتو دربیار و رفعشون کن برای نهاییتfatemeh khaliliazar
سلام تشکرخب بجاش کتاب راه نهایی رو دارم و سوالات امتحان نهایی هس
ولی بنظرم امتحان شبه نهایی گرفتن وقت آدمو میگیره
-
A Alireza Varamanzar has marked this topic as solved on