Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
حل نمونه سوال فیزیک
-
@سمیه-صادقلو آره باو
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Cherry blossom Butterfly smile on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ببین اگه مشکلی هست بگو توضیح بدم الان دگ مغزم کار نمیکنه واقعیتش
Cherry blossom Butterfly smile -
انشالا بعدا حل میکنم وقت کردم ادامشو
@سمیه-صادقلو باشه حتما
منی که تو این سوالا گیر کردم ، به چه حقی میتونم به استاد صادقلو گیر بدم -
@سمیه-صادقلو مرسی
فقط من اینا رو تا 7 صبح فردا قبل کلاس مون باید تخویل بدم
برایت مقدوره تا اون موقع ؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Cherry blossom Butterfly smile on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Cherry blossom Butterfly smile
استاد نیچه دانش آموزم محسوب نمیشم🥲
گفتم شاید توضیح لازم باشی متوجه نشی تعارف نکنولی جدی برا تشریحی سوالات سنگیننا🥲
-
راستی از کمک امشبت خیلی ممنونم
نجاتم دادی
مرررسی -
اونو من هشت صبح بیدار میشم تازه ببین سایتشو پیدا کن جوابارو درار -
@سمیه-صادقلو تازه معلم مون گفته برا میانترم سنگین تر میده
گفت اینا دستورزی بود -
خواهش میکنم کاری نکردم -
@سمیه-صادقلو فکر نکنم از سایت باشه
سوالا رو فکر کنم از دفتر خودش داده -
دوازدهمین ؟ -
@سمیه-صادقلو بله متاسفانه
اصلنم برا کنکور آماده نیستم
میخوام ولی حس میکنم بیش از حد دیر شده -
دیر نیس هنوز. هممون وضعمون همینه خیلی گیر مدرسه نباش باو
من تنها درسی که خوندم فیزیکه🥲 -
خب فعلا شب بخیر
@سمیه-صادقلو مرسی از دلداریت
هققق -
@سمیه-صادقلو در حل نمونه سوال فیزیک گفته است:
خب فعلا شب بخیر
Cherry blossom Butterfly smileشب شما هم بخیر
خوابای خوب ببینی -
دلداری نبود آبجی واقعیت بود انقد درس نخونده دارما خستگی از چشام میبارع -
همچنین عزیزم فعلا