مول
-

سلام این تست رو با چند روش میشه حل کرد؟
میشه حل کنید؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-

اساتید محترم دیشب ما دو نفر خودمونو ساییدیم تا به شما متوجه کنیم که این روش بهتر و تستی تره...فقط تنها چیزی که میخواستیم این بود که اینو توضیح بدین همین.
مثل اینکه خیلی سخت بوده توضیح این برای شما برای همین هعی روش های خودتونو که وقت گیر بودن بهمون میگفتین...سپاس از همراهی شما
یادمون باشه که همه ما اومدیم اینجا چیز یاد بگیریم چون اگه نیازی به یاد گرفتن نبود اون أپ کوفتیو نصب نمیکردیم تو گوشی کوفتیمون.
🌹🙏🏼و ممنون از شما @Alzahra-Daftar
-
سلام ببین همه روش ها همون راه عادی و عین آدم خود کتاب هستن یکی میگه اینارو ببرید توی مخرج اسمشو میذاره روش ببر مازندران یکی میاره توی صورت اسمشو عوض میکنه الان این سوالو هم میتونی با جدول تغییرات بری که مال خود کتابه هم میتونی مستقیما بنویسی ( این مستقیم نوشتن هم همون کتاب هست فقط باید بتونی تحلیلشو بدون نوشتن جدول انجام بدی)
-
Mr Unknown XD
میشه حلش کنید لطفا -
Mr Unknown XD
میشه حلش کنید لطفا@سمیه-صادقلو در مول گفته است:
Mr Unknown XD
میشه حلش کنید لطفا
واسه سوتی محاسباتی نداشته باشه فقط چک کن 🙏🏻 -
@سمیه-صادقلو در مول گفته است:
Mr Unknown XD
میشه حلش کنید لطفا
واسه سوتی محاسباتی نداشته باشه فقط چک کن 🙏🏻Mr Unknown XD
متاسفانه متوجه نمیشم خیلی قاراشمیش شده پایینی😐 -
Mr Unknown XD
متاسفانه متوجه نمیشم خیلی قاراشمیش شده پایینی😐@Mr-Wick در مول گفته است:
Mr Unknown XD
متاسفانه متوجه نمیشم خیلی قاراشمیش شده پایینی😐ببخشید چندم هستی؟🧐 اون راه رو دوازدهم خود کتاب معرفی میکنه و باهاش سوالارو بعضیارو حل میکنه
جدول تغییرات هست
میزان مواد اولیه رو مینویسی
بعد تغییری که کردن رو اعمال میکنی -
@Mr-Wick در مول گفته است:
Mr Unknown XD
متاسفانه متوجه نمیشم خیلی قاراشمیش شده پایینی😐ببخشید چندم هستی؟🧐 اون راه رو دوازدهم خود کتاب معرفی میکنه و باهاش سوالارو بعضیارو حل میکنه
جدول تغییرات هست
میزان مواد اولیه رو مینویسی
بعد تغییری که کردن رو اعمال میکنیMr Unknown XD خیلی ممنون از راهنماییتون
-
سلام اگه اشتباه محاسباتی نداشته باشم 90 یعنی گزینه 3
-
سلام ببین همه روش ها همون راه عادی و عین آدم خود کتاب هستن یکی میگه اینارو ببرید توی مخرج اسمشو میذاره روش ببر مازندران یکی میاره توی صورت اسمشو عوض میکنه الان این سوالو هم میتونی با جدول تغییرات بری که مال خود کتابه هم میتونی مستقیما بنویسی ( این مستقیم نوشتن هم همون کتاب هست فقط باید بتونی تحلیلشو بدون نوشتن جدول انجام بدی)
Mr Unknown XD در مول گفته است:
نمیدونم...ولی فکر کنم اینجا نیازی به جدول تغیرات نداریم چون گفته کل اتان مصرف میشه
-
سید حسین حسینی 0 بله درسته
میشه حل کنید؟
لطفا اگه چنتا روشی که داره حل کنید چون با روشی که خودش رفت نتونستم ارتباط بگیرم -
سید حسین حسینی 0 بله درسته
میشه حل کنید؟
لطفا اگه چنتا روشی که داره حل کنید چون با روشی که خودش رفت نتونستم ارتباط بگیرم@Mr-Wick
کلا یه روش داره -
@Mr-Wick
کلا یه روش دارهسید حسین حسینی 0 من یکی مثل اینو قبلا با دو روش حل کردم..الان قاتی کردم نمیدونم چطوری برم...عب نداره شما یه روش رو برو
-
سید حسین حسینی 0 من یکی مثل اینو قبلا با دو روش حل کردم..الان قاتی کردم نمیدونم چطوری برم...عب نداره شما یه روش رو برو
سید حسین حسینی 0 من یکی مثل اینو قبلا با دو روش حل کردم..الان قاتی کردم نمیدونم چطوری برم...عب نداره شما یه روش رو برو

-

سید حسین حسینی 0
سخت نوشتمش باید بفهمی چه بخوای چه نخوای -
چی شد فهمیدی یا توی کسرهای تبدیل گیج شدی؟؟؟
-
سید حسین حسینی 0
سخت نوشتمش باید بفهمی چه بخوای چه نخوایسید حسین حسینی 0 این یه راهشه...راه بعدیش اینه که واکنش دهنده هارو باهم جمع کنی 9 بگیری و ادامه داستان...من این راهو میخوام که قاتی میکنم...بلدی؟
-
سید حسین حسینی 0 این یه راهشه...راه بعدیش اینه که واکنش دهنده هارو باهم جمع کنی 9 بگیری و ادامه داستان...من این راهو میخوام که قاتی میکنم...بلدی؟
سید حسین حسینی 0 این یه راهشه...راه بعدیش اینه که واکنش دهنده هارو باهم جمع کنی 9 بگیری و ادامه داستان...من این راهو میخوام که قاتی میکنم...بلدی؟
نفهمیدم والا چی میگی
-
@Mr-Wick
یعنی چی 9 بگیری؟ -
@Mr-Wick
یعنی چی 9 بگیری؟