Ziiist2
-
@Mr-Wick
متوجه نشدم منظورتو 🤕
اگه منظورت اینه که این داستان برا هر ریبوزومه یا ن باید بگم نه بعضیاشون اینجوری میشه@سمیه-صادقلو اوکی.ممنون
-
@Mr-Wick
روی سوال قید کرده ممکن است -
@Mr-Wick
گرفتی چیشد؟ -
@سمیه-صادقلو
خیر -
@Mr-Wick
خب میشه مشکلتو واضحتر بگی🤕 -
@سمیه-صادقلو بنده عرض میکنم که صورت سئوال گفته بعضی یبوزوم ها ممکن...قسمت دوم گ 2 هم میگه قبل از اتمام ترجمه
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟ -
@سمیه-صادقلو بنده عرض میکنم که صورت سئوال گفته بعضی یبوزوم ها ممکن...قسمت دوم گ 2 هم میگه قبل از اتمام ترجمه
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟@Mr-Wick در Ziiist2 گفته است:
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟اره دگ مشخصه مچاله شده رشته هه
-
@Mr-Wick در Ziiist2 گفته است:
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟اره دگ مشخصه مچاله شده رشته هه
@سمیه-صادقلو اوکی
-
@Mr-Wick
اونی صافه ولی هنوز ساختار دوم نگرفتهنمیدونم رسوندم یا نه به بچه ها بگو توضیح بدن شاید من خوب نگفته باشم
-
@Mr-.-Wick
تا جایی که طبق متن کتاب میشه برداشت کرد ، میفهمیم که اول فرایند ترجمه انجام میگیره و یک زنجیره ی پلی پپتیدی که بهش میگیم ساختار اول پروتیین تشکلیل میشه. بعد حالت مارپیچی و تشکیل پیوند هیدروژنی داریم و بقیه ی سطح ها.
ولی طبق این شکلی که ماهان فرستاده ، میبینیم که یه استثناهایی داریم . در بعضی رناتن ها همزمان با اینکه دارن رشتهی پلی پپتیدی رو می سازند و به انتهاش آمینواسید اضافه میکنند ، هنوز که به آخر کار نرسیدیم ، در قسمت عقبی ، پیچ خوردگی و تشکلیل پیوند هیدروژنی شروع میشه . درحالی که در قسمت های جلویی هنوز ترجمه ادامه داره -
آخرش تونستم @Mr-.-Wick رو تگ کنم .😂💪💪💪
-
@Mr-.-Wick
تا جایی که طبق متن کتاب میشه برداشت کرد ، میفهمیم که اول فرایند ترجمه انجام میگیره و یک زنجیره ی پلی پپتیدی که بهش میگیم ساختار اول پروتیین تشکلیل میشه. بعد حالت مارپیچی و تشکیل پیوند هیدروژنی داریم و بقیه ی سطح ها.
ولی طبق این شکلی که ماهان فرستاده ، میبینیم که یه استثناهایی داریم . در بعضی رناتن ها همزمان با اینکه دارن رشتهی پلی پپتیدی رو می سازند و به انتهاش آمینواسید اضافه میکنند ، هنوز که به آخر کار نرسیدیم ، در قسمت عقبی ، پیچ خوردگی و تشکلیل پیوند هیدروژنی شروع میشه . درحالی که در قسمت های جلویی هنوز ترجمه ادامه دارهFarhan Honar آهان ممنون الان قانع شدم...
بعد@ بزنی baba yagaمیاره خب😂 -
Farhan Honar آهان ممنون الان قانع شدم...
بعد@ بزنی baba yagaمیاره خب😂@Mr-Wick
اع؟من همون ویکو میزنم ک🥲🤔
کلی زحمت میکشیدم تگ بشی😂 -
@سمیه-صادقلو نه مثل اینکه نمیشه قبلا میزدم میاورد الان نمیاره😐
-
@Mr-Wick
دییرم آخی👌🏻 -
بعد @ ، باید بنویسی Mr-.-Wick