Ziiist3
-

اینم اگه میشه توضیح بدین به همین بحث مربوطه
-
Mahan Xodayi 2
اها مرسی@سمیه-صادقلو خواهش
-
@سمیه-صادقلو خب اینو همین الان گفتم...در پایداری تغییر ایجاد میکنن اگر در پایداری رنا تغییر ایجاد کنند میشه پس از رونویسی یعنی در خود رونویسی نیس اگر در پروتئین. پایداریشو تغییر بدن میشه پس از ترجمه....
-
@سمیه-صادقلو خب اینو همین الان گفتم...در پایداری تغییر ایجاد میکنن اگر در پایداری رنا تغییر ایجاد کنند میشه پس از رونویسی یعنی در خود رونویسی نیس اگر در پروتئین. پایداریشو تغییر بدن میشه پس از ترجمه....
Mahan Xodayi 2
اها الان گرفتم چیشد
اینو کجای کتاب خوندیم؟سنه بوئون هیسوردیم خخخ0_0
شرمنده -
Mahan Xodayi 2
اها الان گرفتم چیشد
اینو کجای کتاب خوندیم؟سنه بوئون هیسوردیم خخخ0_0
شرمنده@سمیه-صادقلو تغییر در پایداری رو یا اول او گفتار تنظیم بیان خوندیم یا اخرش جاشو دقیق یادم نیس
یوخ باوا نه هیسی...خیلیم خوبه مرور میشه🖤 -
@سمیه-صادقلو تغییر در پایداری رو یا اول او گفتار تنظیم بیان خوندیم یا اخرش جاشو دقیق یادم نیس
یوخ باوا نه هیسی...خیلیم خوبه مرور میشه🖤Mahan Xodayi 2
اها خیلی مرسی 🖤 -
@سمیه-صادقلو فکر میکنم بله پیش از رونویسی باید حساب کنیم
Mahan Xodayi 2 سلام،ببخشید برای تنظیم منفی،تنظیم بیان ژن حین رونویسی نباید حساب بشه؟؟چون رنابسپاراز مرحله آغاز رونویسی رو شروع میکنه و بعد ادامش به حضور یا نبودن مهارکننده بستگی داره
-
Seyed sadegh Razavi
Mahan Xodayi 2
Farhan Honar

کتاب اینو گفته بعد اومده تنظیم منفی و مثبت در رونویسی را توضیح داده و حالا بر اساس این تنظیم منفی و مثبت جزو حین رونویسی میشه یا پیش از رونویسی؟
-
Seyed sadegh Razavi
Mahan Xodayi 2
Farhan Honar

کتاب اینو گفته بعد اومده تنظیم منفی و مثبت در رونویسی را توضیح داده و حالا بر اساس این تنظیم منفی و مثبت جزو حین رونویسی میشه یا پیش از رونویسی؟
@سمیه-صادقلو پروکاریوت:حین رونویسی:تنظیم مثبت و منفی...همزمانی ترجمه ورونویسی
پس از رونویسی:تغییر درطول عمر رنا
حین ترجمه:تجمع رناتن ها
پس از ترجمه:تغییر درطول عمر پروتئین -
Seyed sadegh Razavi
Mahan Xodayi 2
Farhan Honar

@سمیه-صادقلو اره حین رونویسی هست برا همون نوشتم فک کنم...
-
Mahan Xodayi 2 سلام،ببخشید برای تنظیم منفی،تنظیم بیان ژن حین رونویسی نباید حساب بشه؟؟چون رنابسپاراز مرحله آغاز رونویسی رو شروع میکنه و بعد ادامش به حضور یا نبودن مهارکننده بستگی داره
Seyed sadegh Razavi بله درست میگین حین رونویسیه....
-
پس از ترجمه:تغییر درطول عمر پروتئینقاسم محمدی در Ziiist3 گفته است:
پس از ترجمه:تغییر درطول عمر پروتئینپیش از رونویسی چی؟ نداره؟
-
@سمیه-صادقلو اره حین رونویسی هست برا همون نوشتم فک کنم...
Mahan Xodayi 2
👌🏻🌹 -
قاسم محمدی در Ziiist3 گفته است:
پس از ترجمه:تغییر درطول عمر پروتئینپیش از رونویسی چی؟ نداره؟
@سمیه-صادقلو نوشتم که تغییر درطول عمریا همون پایداری رنا
-
@سمیه-صادقلو نوشتم که تغییر درطول عمریا همون پایداری رنا
قاسم محمدی
اون میشه %(#ff0000)[پس از] رونویسی
من میگم %(#ff0000)[پیش] از رونویسی -
قاسم محمدی
اون میشه %(#ff0000)[پس از] رونویسی
من میگم %(#ff0000)[پیش] از رونویسی@سمیه-صادقلو درسته ببخشید فقط در یوکاریوت ها پیش از رونویس داریم و درپروکاریوت ها همچین موضوعی وجود نداره
-
@سمیه-صادقلو درسته ببخشید فقط در یوکاریوت ها پیش از رونویس داریم و درپروکاریوت ها همچین موضوعی وجود نداره
قاسم محمدی
مطمئنید؟ -
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
قاسم محمدی
مطمئنید؟@سمیه-صادقلو 150درصد
-
@سمیه-صادقلو 150درصد
قاسم محمدی
😂😂مرسی👌🏻
-
سلام.
من برای تنظیم بیان ژن در یوکاریوت ها این دسته بندی رو نوشتم :🩸در سطح کروموزومی...پیش از رونویسی .... تحت تاثیر میزان فشردگی کروموزوم
پ.ن))) دسترسی رنابسپاراز به ژن ها در مرحله ی G1 در بیشترین حالت ممکن و در مرحله ی متافاز در کمترین حالت ممکن قرار دارد.🩸در سطح رونویسی.... اینجا عوامل رونویسی و میزان تمایلشون برای اتصال به راه انداز دخیل است.
مطمئن نیستم ولی بنظرم میتونیم تجمع رنابسپاراز ها رو هم در نظر بگیریم🩸پس از رونویسی و قبل از ترجمه... اینجا دو روش داریم:
۱) تغییر میزان پایداری و طول عمر رنای پیک
۲) اتصال برخی رنا های کوچک مکمل (این روش بنظرم مربوط به روش ۱ هم میباشد)🩸در مرحله ی ترجمه... بنظرم میتونیم تجمع رناتن ها رو که از روی یک رنای پیک ترجمه میکنند رو در نظر بگیریم.
🩸در مرحله ی پس از ترجمه... نمونه :بعضی پروتئین هایی که بصورت غیر فعال تولید میشن و بعداً فعال میشن:
پپسینوژن
پروتئاز لوزالمعده
پروتئین های مکمل
فیبرینوژن
پروترومبین
انسولین