مول
-
سید حسین حسینی 0 بله درسته
میشه حل کنید؟
لطفا اگه چنتا روشی که داره حل کنید چون با روشی که خودش رفت نتونستم ارتباط بگیرم@Mr-Wick
کلا یه روش داره -
@Mr-Wick
کلا یه روش دارهسید حسین حسینی 0 من یکی مثل اینو قبلا با دو روش حل کردم..الان قاتی کردم نمیدونم چطوری برم...عب نداره شما یه روش رو برو
-
سید حسین حسینی 0 من یکی مثل اینو قبلا با دو روش حل کردم..الان قاتی کردم نمیدونم چطوری برم...عب نداره شما یه روش رو برو
@Mr-Wick در مول گفته است:
سید حسین حسینی 0 من یکی مثل اینو قبلا با دو روش حل کردم..الان قاتی کردم نمیدونم چطوری برم...عب نداره شما یه روش رو برو

-

سید حسین حسینی 0
سخت نوشتمش باید بفهمی چه بخوای چه نخوای -
چی شد فهمیدی یا توی کسرهای تبدیل گیج شدی؟؟؟
-
سید حسین حسینی 0
سخت نوشتمش باید بفهمی چه بخوای چه نخوایسید حسین حسینی 0 این یه راهشه...راه بعدیش اینه که واکنش دهنده هارو باهم جمع کنی 9 بگیری و ادامه داستان...من این راهو میخوام که قاتی میکنم...بلدی؟
-
سید حسین حسینی 0 این یه راهشه...راه بعدیش اینه که واکنش دهنده هارو باهم جمع کنی 9 بگیری و ادامه داستان...من این راهو میخوام که قاتی میکنم...بلدی؟
سید حسین حسینی 0 این یه راهشه...راه بعدیش اینه که واکنش دهنده هارو باهم جمع کنی 9 بگیری و ادامه داستان...من این راهو میخوام که قاتی میکنم...بلدی؟
نفهمیدم والا چی میگی
-
@Mr-Wick
یعنی چی 9 بگیری؟ -
@Mr-Wick
یعنی چی 9 بگیری؟ -
سید حسین حسینی 0 بلدی یا بفرستم؟
میخوام توضیحش بدی واسم اگه بلدی -
میخوام توضیحش بدی واسم اگه بلدی@Mr-Wick در مول گفته است:
میخوام توضیحش بدی واسم اگه بلدیبفرست راهشو ببینم اگه فهمیدم واست توضیح میدم
-
میخوام توضیحش بدی واسم اگه بلدیبفرست راهشو ببینم اگه فهمیدم واست توضیح میدم
-
فرقی نداره این سریع ترشه این اول اومده فرض کرده ما اگه 2ایکس مول اتان داشته باشیم با 7ایکس مول اتان واکنش میده حالا کل اکسیژن و اتان باهم شده 20 یعنی مقدار اولی اکسیژن بوده 20 منهای دو ایکس
7ایکس رو از 20 منهای دو ایکس کم کنیم میشه 20 منهای 9 ایکس باقی مانده اکسیژن و بعدا بعلاوه 4ایکس و 6 ایکس میشه که ایکس 1.5 در میاد و کل مول اتان میشه 3 -
@Mr-Wick سلام
اونx=3 مال چیه؟ -
-
فرقی نداره این سریع ترشه این اول اومده فرض کرده ما اگه 2ایکس مول اتان داشته باشیم با 7ایکس مول اتان واکنش میده حالا کل اکسیژن و اتان باهم شده 20 یعنی مقدار اولی اکسیژن بوده 20 منهای دو ایکس
7ایکس رو از 20 منهای دو ایکس کم کنیم میشه 20 منهای 9 ایکس باقی مانده اکسیژن و بعدا بعلاوه 4ایکس و 6 ایکس میشه که ایکس 1.5 در میاد و کل مول اتان میشه 3سید حسین حسینی 0 در مول گفته است:
7ایکس رو از 20 منهای دو ایکس کم کنیم میشه 20 منهای 9 ایکس باقی مانده اکسیژن و بعدا بعلاوه 4ایکس و 6 ایکس میشه که ایکس 1.5 در میاد و کل مول اتان میشه 3البته این ایکسی که توی توضیحات گفتم با اون ایکس توی شکل قاطی نشه
-
@Ali-Valicheki
2ضرب در 1/5 تقسیم بر یک میشه 3 -
7ایکس رو از 20 منهای دو ایکس کم کنیم میشه 20 منهای 9 ایکس باقی مانده اکسیژن و بعدا بعلاوه 4ایکس و 6 ایکس میشه که ایکس 1.5 در میاد و کل مول اتان میشه 3سید حسین حسینی 0 چرا7 رو منهای 20منهای 2ایکس؟
-
Mr Unknown XD در مول گفته است:
سلام ببین همه روش ها همون راه عادی و عین آدم خود کتاب هستن یکی میگه اینارو ببرید توی مخرج اسمشو میذاره روش ببر مازندران یکی میاره توی صورت اسمشو عوض میکنه الان این سوالو هم میتونی با جدول تغییرات بری که مال خود کتابه هم میتونی مستقیما بنویسی ( این مستقیم نوشتن هم همون کتاب هست فقط باید بتونی تحلیلشو بدون نوشتن جدول انجام بدی)
نمیدونم...ولی فکر کنم اینجا نیازی به جدول تغیرات نداریم چون گفته کل اتان مصرف میشه
سید حسین حسینی 0 در مول گفته است:
Mr Unknown XD در مول گفته است:
سلام ببین همه روش ها همون راه عادی و عین آدم خود کتاب هستن یکی میگه اینارو ببرید توی مخرج اسمشو میذاره روش ببر مازندران یکی میاره توی صورت اسمشو عوض میکنه الان این سوالو هم میتونی با جدول تغییرات بری که مال خود کتابه هم میتونی مستقیما بنویسی ( این مستقیم نوشتن هم همون کتاب هست فقط باید بتونی تحلیلشو بدون نوشتن جدول انجام بدی)
نمیدونم...ولی فکر کنم اینجا نیازی به جدول تغیرات نداریم چون گفته کل اتان مصرف میشه
روش من ساده تره من گفتم امکان اشتباه محاسباتی بود اونی که حساب کردم توی هر دو تا راه حلم x بوده ولی سوال 2x رو میخواسته چون ضریبش ۲ بوده ( قبل افطار بوده 😔) دو برابرش کنی میشه ۹۰
اکثر سوالات استوکیومتری رو میشه با جدول تغییرات هم حل کردم ضرر نداشتع که -
سید حسین حسینی 0 چرا7 رو منهای 20منهای 2ایکس؟
@Mr-Wick
چون 2ایکس مول اول بوده از اتان و کلا ما اول 20 مول داشتیم خوب مول کل اکسیژن اولیه میشه 20منهای دوایکس