گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
سلام
6 اردیبهشت...
امروز کنکور 98 ریاضی رو حل کردم و ریاضی و زیست کانون رو زاپاس زدم توش که میدونین کنکور 98 شامل 270 تست هست... الحمدالله خوب بود ولی هنوز تا آرمان ها تفاوت داره به یک نتیجه رسیدم که گفتم عرض کنم آقا این رقابت باعث شد که عدد تست بره بالا ولی کیفیت بیاد پایین و تحلیل تست هارو انجام ندادم امروز که کنکور رو تحلیل کردم دیدم چقدر نکته داره برای همین تصمیم گرفتم که از تعداد تست کم و کیفیت تحلیل و بررسی را زیاد کنم فلذا عزیزان بنده از شما خداحافظی میکنم و امیدوارم که همیشه موفق و سلامت باشید شاید گه گاهی سر بزنم فعلا یاعلی خدانگهدار تان باشد ان شاء الله
علی قربان زاده موفق باشید
-
این پست پاک شده!
-
سلام
۱۲ ساعت
تست ها رو نمیشمرم
اما از ۱۰۰ تا قطعا بیشتر بوده -
سلام ۱۰ ساعت
تست نشمردم اما بیشتر از صد تا هست -
سلام
11 ساعت
740 تست -
بعد از مدت ها به عرصه نبرد بازگشتم -
بسم الله
گزارش اول2.5 ساعت زیست --- 80 تست
1 ساعت عربی ------- 40 تست
1.5 ساعت دینی --- 90 تست
1 ساعت زبان ------ 50 تست
reading & cloze
تحلیل الصرفی
لغت املا
جمع کل : 6 ساعت --- 260 تستپ.ن : تست اختصاصی کمه و عملا با تست دینی و زبان که راه دستمه پر کردمش /: و برای بازه 4 تا الان خوب استفاده کردم ولی کل امروز نه ||:
من اتی الله بقلب سلیم
تلاشتون روزافزون
یا حق -
سلام 9 ساعت مطالعه
138 تست -
6 ساعت و 60 تا تست هندسه .
-
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید
موفق باشیداگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید
:male-student: :female-student: =>
تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: =>تاپیک مخصوص یازدهمی ها
mohammadhassan
سلام منم از امروز ۱۰ اردیبهشت می خوام گزارش بدم -
بسم الله
گزارش اول2.5 ساعت زیست --- 80 تست
1 ساعت عربی ------- 40 تست
1.5 ساعت دینی --- 90 تست
1 ساعت زبان ------ 50 تست
reading & cloze
تحلیل الصرفی
لغت املا
جمع کل : 6 ساعت --- 260 تستپ.ن : تست اختصاصی کمه و عملا با تست دینی و زبان که راه دستمه پر کردمش /: و برای بازه 4 تا الان خوب استفاده کردم ولی کل امروز نه ||:
من اتی الله بقلب سلیم
تلاشتون روزافزون
یا حقبسم الله
گزارش دومقبلش عینک آفتابی هارو بزنید از شدت درخشندگی ساعت مطالعه ام چشماتون کور نشه |:
3 ساعت زیست ----- 40 تست
1 ساعت فیزیک ----- 50 تست
1.5 ساعت ادبیات --- 50 تست
لغت املا
جمع کل : 5.5 ساعت ---- 140 تستپ.ن : این دیگه تا اخر این ماه نباید تکرار بشه ان شاء الله خجالت بکش با این ساعت مطالعه ت /:
همتم بدرقه راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقدس و من نوسفرم
تلاشتون روزافزون
یا حق