کتاب مناسب یک تغییر رشته ای
-
@dr-sobhan هندسه فصل دو رو از نشر الگو تست زدم تا سطح a v b تونستم بزنم دیگه وقتم به c نرسید، تستای سراسریش هم موند، ازین به بعد فقط سراسریا رو بزنم؟
aaalizadeh79 در کتاب مناسب یک تغییر رشته ای گفته است:
@dr-sobhan هندسه فصل دو رو از نشر الگو تست زدم تا سطح a v b تونستم بزنم دیگه وقتم به c نرسید، تستای سراسریش هم موند، ازین به بعد فقط سراسریا رو بزنم؟
آخه چرا آدم از امکاناتش استفاده نکنه ؟ با تسلط بر روی سراسری ها از 8 تا سوالی ک از هندسه یک و دو در مجموع میاد تو میتونی 3 تا رو حدودا حتما بزنی ولی اگه بتونی سطح a و b نشرالگو رو هم بزنی و خوب یاد بگیری فکر کنم بتونی 6 تا سوال رو جواب بدی ! تو ریاضی فیزیک زدن 6 تا تست ریاضی کم کاری نیست ! حدود 11 درصد میشه !
-
ممنون از همه دوستان
آقای javad0140 علت اینکه میخوام تغییر رشته بدم به ریاضی اولا رقابت خیلی راحت تر هست دوما به رشته هاش علاقه بیشتری دارم
تجربی فقط پزشکی و دندان پزشکی رو خوشم میاد که خییلی سخته!احتمالا کلاس هم خواهم گرفت چون واقعا بدون کلاس نمیشه ولی باز یک درسنامه کامل و خوب میخوام که باهاش جلو برم
راستش یکم کم کاری کردم و ریاضی تجربی هم عالی نبوده ولی استعداد خیلی زیادی دارم و حتی تا دوم دبیرستان عالی بدونم بدون حتی یک خط خوندن! ولی دیگه سوم و پیش دیگه بدون خوندن نمیشه واقعا!
کتاب های ریاضی خیلی سبز مناسب من هست؟ میخوام دیفرانسیل، ریاضیات پایه، گسسته و هندسه تحلیلی بگیرم چون بنظر درسنامه کاملی دارن و تست هاشون هم خیلی سطح بالا نیست و معمولیههندسه پایه هم دقیق نمیدونم چی بگیرم! شاید الگو هر پایه رو گرفتم! چون هندسه ام نسبتا خوبه
میخواستم سیر تا پیاز گاج بجای کتاب های خیلی سبز بگیرم ولی میگم شاید خیلی بدرد کنکور نخورن چون من فقط واسه کنکور میخوام نه امتحان
اگر دوستان راهنمایی بکنن ممنون میشم
احتمالا کلاس هم خواهم گرفت چون واقعا بدون کلاس نمیشه ولی باز یک درسنامه کامل و خوب میخوام که باهاش جلو برم
من کلاسای بیرونو نگفتما . کلی گفتم ...
منظورم این بود با صرف درسنامه نمیشه درسو گرفت
فیلمای سایت منظورم بود : )