فصل 5 دوازدهم
-
سلام

با تحلیل!
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
-
درود. الف غلط. الف چون در گلیکولیز وقتی میخوایم قند سه کربنه رو به اسید سه کربنه تبدیل کنیم، NADH مصرف میکن.
-
بنظر من الف غلطه، ب و ج و د درستن
الف قطعا غلطه.
ب درسته. چون ADP قبل از مصرف و تغییر فروکتوز فسفاته تولید میشه. پس اینکه بعد از تغییر فروکتوز فسفاته ADP تولید نمیشه ، درسته.ج درسته. استفاده از انرژی NADH برای تولید ATP فقط در تنفس هوازی و آن هم در زنجیره انتقال الکترون.
د ) مطمئن نیستم ولی بنظرم درسته. چون در این مسیری که ذکر کرده ، فقط پیرووات بدون فسفات
-
الف قطعا غلطه.
ب درسته. چون ADP قبل از مصرف و تغییر فروکتوز فسفاته تولید میشه. پس اینکه بعد از تغییر فروکتوز فسفاته ADP تولید نمیشه ، درسته.ج درسته. استفاده از انرژی NADH برای تولید ATP فقط در تنفس هوازی و آن هم در زنجیره انتقال الکترون.
د ) مطمئن نیستم ولی بنظرم درسته. چون در این مسیری که ذکر کرده ، فقط پیرووات بدون فسفات
Farhan Honar د درسته. خب اینم گفته مختلف تولید نمیشه
-
Farhan Honar د درسته. خب اینم گفته مختلف تولید نمیشه
Matin Mousavi 1 آها ممنون راست میگه اون.
اصلاح کردم -
Matin Mousavi 1 آها ممنون راست میگه اون.
اصلاح کردمFarhan Honar 🙏🙏
-
Farhan Honar
Matin Mousavi 1
ب و ج درسته
😐🤐
منم مثل شما رفتم،فک کردم سئوال ایراد داره -
صورت سئوال چون گفته طی واکنش تغییر مولکول فروکتوز برای همین اونو گرفته بعد از گلیکولیز گرفته.
بنظر شما ایراد نداره؟برای خیلی سبزه! -
الف قطعا غلطه.
Farhan Honar بنظر من د هم غلطه لاکتات خودشم بدون فسفاته خب
-
Mahan Xodayi 2 آره من فکر کردم چون گفته از ... تا تولید لاکتات ، خود لاکتات حساب نمیشه
-
صورت سئوال چون گفته طی واکنش تغییر مولکول فروکتوز برای همین اونو گرفته بعد از گلیکولیز گرفته.
بنظر شما ایراد نداره؟برای خیلی سبزه!@Mr-Wick در فصل 5 دوازدهم گفته است:
بنظر شما ایراد نداره؟برای خیلی سبزه!؟؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه ها این تست رو یه نگا بندازین ببینین ایرادی درش میبینین؟ پاسخنامه گفته که (طی واکنش تغییر یه مولکول فرکتوز) یعنی بعد از گلیکولیز.
خب این درست نیست که...خود گلیکولیز رو در نظر نگرفته😐
آخه طی کجاش معنی پس از میده؟؟؟!! -
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه ها این تست رو یه نگا بندازین ببینین ایرادی درش میبینین؟ پاسخنامه گفته که (طی واکنش تغییر یه مولکول فرکتوز) یعنی بعد از گلیکولیز.
خب این درست نیست که...خود گلیکولیز رو در نظر نگرفته😐
آخه طی کجاش معنی پس از میده؟؟؟!!@Mr-Wick جواب درستش گزینه ۲ عه؟
-
@Mr-Wick در فصل 5 دوازدهم گفته است:
بنظر شما ایراد نداره؟برای خیلی سبزه!؟؟؟
@Mr-Wick خدایی خیلی سبز مسخرهشو درآورده. طی مصرف فروکتوز فسفاته، یعنی از بعداز تولیدش تا پایان گلیکولیز و بعد هم تا پایان تخمیر نمیدونم اینو از کجاش درآورده که طی یعنی پس از!! همش میخوان از خودشون چیزای مندرآوردی در بیارن
-
درود. الف غلط. الف چون در گلیکولیز وقتی میخوایم قند سه کربنه رو به اسید سه کربنه تبدیل کنیم، NADH مصرف میکن.
Matin Mousavi 1 بنظرم برعکس گفتید
NAD+ مصرف میشه ها -
Matin Mousavi 1 بنظرم برعکس گفتید
NAD+ مصرف میشه ها@Ali-Valicheki بله خواستم اصلاح کنم ولی تا چند دقیقه میشه اصلاح کرد. در تخمیر این اتفاق میفته
-
Mahan Xodayi 2 منظور سوال پیروات بوده فکر کنم نه لاکتات
-
@Ali-Valicheki نه خب لاکتات هم که تولید میشه فسفات نداره
-
@Ali-Valicheki منم با شما موافقم.بنظرم فقط پیرووات مدنظر سواله نه لاکتات