امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شیمی فیلم یا کتاب
-
pari pariya 0 چاپار از نظر اموزش خوبه ولی تستایی ه داره در حدیه که اموزششو بفهمی نمیتونم بگم کافیه.
بنظرم چاپار ببین و وقتتو بزار رو کنکورچه یا ازمون یا سوالات کنکور اون بخش پیش و پس ازمون کلا یه چیزی باشه که بوی جمع بندی داشته باشه و تستاش گلچین شده باشه
-
pari pariya 0 اره تستای ارش تو همه ی درسا سطحش خیلی پایینه نمیدونم دلیلش چیه://
-
mahsaaa rezaeee
میشه لطفا یه چت باز کنی چند تا سوال دیگه هم دارم واسه عمومیا راهنماییم کنی لطفا .من فالوتون کردم -
pari pariya 0 اگه کتاب راه ابریشم داری حفظیات رو بخون چیزایی ک مشکل داری فیلم ببین ولی بنظرم کتاب بهتره چون هم درسنامه هست وتست ها هم هی لازم نیست فیلم ببینی
-
mahsaaa rezaeee میگما من عمومیا بلد نیستم چقدر طول میده جمعشون کنم؟ از چیو کجا باید شروع کنم
-
dani danii اختصاصیت در چ حده؟
اونارو بلدی؟
اولین کاری که باید کنی ببینی از عمومیا چیارو ضعف داری مثلا تو ادبیات همین که ضعفت رو دستو و ارایست نگو ادبیاتم صفره یا تو دینی ضعفت رو ایاته نگو از دینی هیچی بلد نیستم.در درجه اول الان تنها کاری که میکنی همینه ببین کجاهارو بلدی اونارو کامل بخون و تست بزن
در درجه دوم ببین کجاها ناقصه کامل کن و تست بزن
مرحله بعد اگه وقتی شد اگه درسی رو تاحالا لای کتابو وا نکردی در حد کف خودتو برسون بهشمن نمیتونم بگم کی تموممم میکنی کاملا بستگی به سرعتت و تایم مطالعت داره.
ولی درسایی مثل عربی و زبان و ادبیات رو یه بار درسنامه رو خوندی فقط تست بزن.
درسی مثل دینی مثل زیسته باید درسنامه بلد باشی بری سمت تستش -
mahsaaa rezaeee معنی این 3 تا درسو خوندم نمیدونم حالا چیو بخونم
تخصصیا متوسطه الان وقت میکنم ی کم بیش تر رو عمومیا وقت بزارم -
mahsaaa rezaeee تو همه درسا؟
اصلا وقت نزارم براش یعنی؟
همون تستای ابریشم بزنم و آزمون جمع بندی بهتره؟
فیزیک دکتر طلوعی و شیمی و ریاضیاتش رو دارم -
فیل شیمی عالیه شما میتونین توی مدت باقیمونده فیل شیمی + چاپارای شیمی رو ببینین بعد اگر دیدین توی یه قسمت خاص مشکل دارید برید اونجا رو از راه ابریشم ببینید
-
@Fatemeh_Baghaee نه نگفتم وقت نزاری رو تستاش اتفاقا استاندارده وقت اری بزن چون گلچین شدس
اولویت اولت ازمون باشه
-
Akbar Aali در شیمی فیلم یا کتاب گفته است:
فیل شیمی عالیه شما میتونین توی مدت باقیمونده فیل شیمی + چاپارای شیمی رو ببینین بعد اگر دیدین توی یه قسمت خاص مشکل دارید برید اونجا رو از راه ابریشم ببینید
با حرفتون کاملا موافقم منم دیروز همین تصمیم رو گرفتم که با این حجم فیلم نمیتونم از پس شیمی بر بیام فیل میخونم و کتاب آزمون
-
pari pariya 0 آره ولی حتمن تست زدنم تو کارتون باشه خیلی مهمه
-
pari pariya 0 و اینکه اول فصلای آسون با تعداد تست بالا رو توی خوندنتون لحاظ کنین
-
Akbar Aali
آره دیگه کنار فیل موج آزمون میخام کار کنم.
فقط میشه لطفا راهنمایی کنین واسه فیزیک چیکار کنم فیزیک میخام با استاد طلوعی بخونم اما حجم زیادی فیلم ندیده دارم و میگن آرش استاد خیلی خوبه و متاسفانه امکان تهیه آرش واسم مقدور نیس . راهی هست که بتونم راه ابریشمی که دارم رو جمعش کنم؟ -
pari pariya 0
سلام
به نظرم کتاب جامع شیمی خیلی سبز عالیه
من خودم از کتاب جامع شیمی خیلی سبز استفاده کردم و راضیماگه کتاب رو میخوای من با قیمت مناسب میتونم بهتون بدمش
-
فیل شیمی آره میتونه تاثیرگذار باشه
-
سلام برای شیمی فیل شیمی+تست های راه ابریشم و کنکورچه هاش برای جمع بندی اوکیه کدوم رو نتونستی حل کنی برو ویدیو هاشو ببین
-
-
سلام. شما چاپار ببین. بعد مستقیم برو تست های راه ابریشم. سعی کن عادت کنی سرعت ویدیو هارو زیادتر کنی