هادی
-
سلام.شما تو خیالت مسیر بین گرهی رو بردار میبینی از دهلیز به بطن منتشر نمیشه
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارن -
Sara_R نمیدونم اینم به حساب اشتباهات این آزمون در نظر بگیرم😩 یا اینکه من اشتباه کردم
Mahan Xodayi 2
و ..
دوستان ،شما نظرتون چیه؟Farhan Honar بنظرمن بین گزینه های دیگه این گزینه صحیح تر هستش...درسته خودش باگ داره ولی اشتباهات سایر گزینه ها فاحش تره
-
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارن@سمیه-صادقلو در هادی گفته است:
سید حسین حسینی 0
اونوقت نوع نگارشش غلطه باید میگفت در انتشار پیام از دهلیز ب بطن مسیر های بین گرهی نقش دارناین طوری بهتره
-
Sara_R
خواهش 🌸🌸🌸 -
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلطانتشار تحریک از دهلیز ها به بطن ها از طریق مسیر های بین گرهی انجام میشود
Mahan Xodayi 2
سید حسین حسینی 0
ممنونم🌸 -
Mahan Xodayi 2
سید حسین حسینی 0
ممنونم🌸Sara_R خواهش میکنم
-
Farhan Honar بنظرمن بین گزینه های دیگه این گزینه صحیح تر هستش...درسته خودش باگ داره ولی اشتباهات سایر گزینه ها فاحش تره
Mahan Xodayi 2 در هادی گفته است:
Farhan Honar بنظرمن بین گزینه های دیگه این گزینه صحیح تر هستش...درسته خودش باگ داره ولی اشتباهات سایر گزینه ها فاحش تره
اره موافقم .شاید بطور غیرمستقیم منظورش باشه
-
درود. از یه نظر میتونیم درست بگیریم چون اون شاخه هایی که میرن برای بطن ها پیام انقباض میبرن بالاخره ادامه همین مسیر بین گرهی هستن دیگه. و از یه طرف دیگه هم میشه درست بگیریم😁😁 اینکه اصلا چرا مسیر بین گرهی ایجاد شده؟ تا بره به گره دوم و بعد هم از اونجا پیام بره به بطن ها پس میسه بگیم مسیر بین گرهی برای انتقال پیام به بطن هاست وگرنه انتقال پیام به دهلیز چپ که از طریق دسته تار دهلیزی انجام میشه
-
z Gheibi
سلام🌸
خسته نباشید
عذر میخوام این جمله ی صورت تاپیک به نظرتون درسته؟
سنجش درست گرفته🤔ولی مگه مسیر بین گرهی انتشار توی خود دهلیز راست نداشت؟ نه بین بطن و دهلیز؟🤔 -

اینو ببینید من حس میکنم اینجوری در نظر گرفته که گره پایینیه در محدوده بطنه بالایی در محدوده دهلیزکه بازم با متن کتاب تناقض داره@سمیه-صادقلو سلام
نه تناقض نداره
دقیقا همینه از مسیر بین گرهی انتشار پیدا میکنه
بعد توسط اون دسته تار های هادی توی بطن ها جریان الکتریکی پخش میشه
توی شکلم همین رو داره میگه
Sara_R -
@سمیه-صادقلو ممنونم🌸
اما خو با خود گره ها کاری نداره میگه مسیر های بین گرهی
که مسیر های بین گرهی کامل تو دهلیزهSara_R درسته توی دهلیزه ولی کارش انتشار اون تحریک عصبی در بطن هاست
-
@Ali-Valicheki نه به نظرم این خیلی درست نیست که بگیم با اینکه در دهلیزه ، ولی کارش انتشار تحریک به بطن هاست.
اینو میتونیم بصورت غیر مستقیم در نظر بگیریم. چونکه خود دهلیز هم آدمه و پیام باید در خود دهلیز راست هم منتشر بشه .
خلاصه بنظر من این مسیرهای بین گرهی کار اصلی شون انتشار تحریک در خود دهلیز راسته ولی چون در این بین تحریک رو به گره دوم و اون هم به دسته تار بطنی میده ، شاید بتونیم بطور غیر مستقیم بگیم باعث انتشار تحریک به بطن ها هم میشه. -
سلام
انتشار تحریک از دهلیز راست به بطن ها رخ میده نه از هردو دهلیز
پس غلطه -
Sara_R سلام زنده باشی ✨
اصلا دقیق نیست ولی میشه با اغماض قبولش کرد
همون طور که گفتن باقی گزینه ها بدتر بوده فقط در این شرایط -
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلطانتشار تحریک از دهلیز ها به بطن ها از طریق مسیر های بین گرهی انجام میشود
Matin Mousavi 1
@Ali-Valicheki
ممنونم🌸 -
سلام
انتشار تحریک از دهلیز راست به بطن ها رخ میده نه از هردو دهلیز
پس غلطه@Amir-Bernousi اها ممنونم
توی سنجش درست گرفته بود -
@Ali-Valicheki نه به نظرم این خیلی درست نیست که بگیم با اینکه در دهلیزه ، ولی کارش انتشار تحریک به بطن هاست.
اینو میتونیم بصورت غیر مستقیم در نظر بگیریم. چونکه خود دهلیز هم آدمه و پیام باید در خود دهلیز راست هم منتشر بشه .
خلاصه بنظر من این مسیرهای بین گرهی کار اصلی شون انتشار تحریک در خود دهلیز راسته ولی چون در این بین تحریک رو به گره دوم و اون هم به دسته تار بطنی میده ، شاید بتونیم بطور غیر مستقیم بگیم باعث انتشار تحریک به بطن ها هم میشه.Farhan Honar اگه به شکل کتاب دقت کنیم برای انتشار توی دهلیز اون دسته هایی که از گره بالایی توی خود دهلیز ها پخش میشن کافیه...گره پایینی اصولا نقشی واسه تحریک دهلیز ها نداره کارش انتشار تحریک توی بطن هاست چون دسته هایی که ازش منشعب شده همش توی بطن هاست...واسه همین اون مسیر بین گرهی هم توی انتشار به بطن ها نقش داره
-